Elke dag zijn er in de internationale pers berichten over NAVO doden. Tot nu toe zijn in juli 45 militairen, waarvan 33 Amerikanen, in Afghanistan gedood. De stijgende trend van de vorige maand gaat door. Toen werden 103 NAVO-militairen gedood.

Vandaag weer 8 doden.

De politici die deze waanzin niet eens kunnen stoppen, verbeelden zich ook nog dat ze er tussendoor de economie(die ze zelf verpest hebben) weer tot bloei kunnen brengen.

Zorg dat er echt geen nieuwe Nederlandse militairen meer naar toe gaan.

Ook niet onder het mom van “Opleiders” of “Opbouwers”.
Los daarvan neemt de corruptie van honderden miljoenen per jaar in Afghanistan nog steeds toe!!

6 REACTIES

 1. Misschien een rare vraag betreft dit artikel.
  Klopt het inderdaad dat er zoveel soldaten zijn omgekomen?

  Ik kan me namelijk ook voorstellen dat er artikels worden geplaatst, om het een en ander te pushen betreft het midden oosten. Oftewel propaganda ………

  Dus vervolgens goodwill te kweken bij de westerse burgertjes voor een nieuwe actie.

  Overigens las ik gisteren een artikel waar studenten uit Pakistan aan het woord waren over de Drone attacks.
  Enerzijds hadden ze er geen probleem mee, maar vervolgens melden ze ook dat door de toegenomen attacks steeds meer anti VS geluiden te horen waren, en vervolgens dus een nieuwe lading “”terroristen” ter wereld bracht.

 2. @buffel [2]: Alsof er ook maar iets bereikt wordt door met bestuurbare vliegtuigen op basis van slechte intelligence mensen aan de andere kant van de wereld te bombarderen… De hekel die die mensen daar hebben aan het westen is in mijn ogen gerechtvaardigd ook al wordt het soms misbruikt. Ik hoop niet dat ze daar ooit de mogelijkheid krijgen hetzelfde tegen ons terug doen. Maar ik denk dat je wel anders piept als buitenlanders onder het motto van vrede en vrijheid met zwaar bewapende jeeps door jou straten scheuren en bv de complete water infrastructuur vernietigen, genoeg Nederlanders die in zo’n geval “terrorist” zouden worden denk ik zo…

 3. Er is dan ook slechts een dun lijntje tussen de definities van terrorist en vrijheidsstrijder.

 4. AAh gelukkig Ewt als ik het goed begrijp is de haat terecht!
  Het Westen en de Vs zijn de slechte, en het rationele komt vooral uit het Midden-Oosten, ja ja zo lust ik er nog wel een paar!

 5. Ik deel uw mening maar er is verheugend nieuws, in een gesprek met Paul Rosenmuller kwam van Middelkoop nl. met een verassende onthulling, (ik citeer letterlijk)

  “Ik denk dat de strijd tegen Al Qaida in Afghanistan grotendeels gewonnen is,”

  Hoe vind u die!? Is ons zomaar ontgaan! Maar wel goed nieuws natuurlijk want in dat geval kunnen “onze jongens” nu meteen hun biezen pakken ipv in okt, goed he!

  (ik heb het voor de zekerheid toch maar even gecheckt en ja, hij zegt het toch echt hoor! Even doorscrollen naar 5 min 15 )

  http://www.ikonrtv.nl/uitzendingDyn.aspx?lIntType=12&lIntEntityId=694

  Enfin, ik ben dolgelukkig met dit nieuws want met de overwinning op Al Qaida is het verlies van zo’n wedstrijdje tegen Spanje natuurlijk “peanuts”, ik ga dus nog snel even een flesje sjampoepel halen!

  groet, Miek

Comments are closed.