Dag beste onderdanen van EU Oligarchie.

Wij hebben uw centen ontvangen van uw lokale leiders en i.p.v. dit voor de zoveelste keer te besteden aan declaraties voor “lekkere geile wijven op z´n hondjes” of andere onzin die u miljoenen, “zo niet meer kost”, …..

….hebben we nu werkelijk iets voor de burger gedaan.
Van onze miljarden budgetten hebben we “270.000 bij elkaar weten te grabbelen”  om u een spelletje te laten spelen.

Geen elven en kabouters maar heuse parlementariërs, journalisten en studenten zullen de wereld in Brussel en Straatsburg gaan bevolken.

Over de classes en XP points is nog niets bekend maar we kunnen heftige socialistische rain of thorns verwachten en Keynesiaanse vuurballen, die hun doel nooit bereiken en alleen maar de gebruiker lijken te beschadigen.

Natuurlijk gaan we de wereld ook bevolken met gemene “Mobs” zoals de Vrije markt, Burger en Ondernemers in het bijzonder, die parlementariërs met “violation of property rights” te lijf gaan.

Natuurlijk hebben de journalisten niet al te veel skills want die worden bepaald door de Parlementariër, en wat de student mag eigenlijk ook.

Weet je wat, we gaan er gewoon een gezellige online debat club van maken met  Ahmed El-Amin als commentator voor als mensen ineens sceptisch gaan worden tegenover de EU, immers zien die het verkeerd en zullen van correct commentaar moeten worden voorzien ter bescherming van de EU brainwash dat alles goed is.

Dat mensen zich niet vrij kunnen bewegen zonder dat mensen in pakken ergens op een stoel er over gaan praten enzovoorts.

U weet wel, “the usual”.

Zo zal Ahmed El-Amin ook optreden wanneer die vervelende mensen, die praten over vrijheid… die… die… “krijg het mijn strot niet uit”… die li.li..li .. Libertariërs.

Weer eens gaan zeggen dat wij ze onderdrukken terwijl we alleen wat centjes van hun ongeboren kinderen lenen; die leven dus niet, dus er van stelen is onmogelijk toch???

Laten we hopen dat u geniet van dit spelletje online en dat u veel mag debatteren en vooral ja knikken op wat onze moderators zeggen, anders zullen wij u fijntjes wijzen op de manier van denken, zoals het hoort.

<B>Nu alleen nog hopen dat al die Libertariërs, met hun agressieve non-agressie principes “DEZE” pagina nooit zullen vinden,  http://register.citzalia.eu/ en we geen Geenstijl achtige taferelen krijgen waar die Libertariërs hun gemene boodschap hier gaan verkondigen en mensen gaan overhalen niet meer op ons te stemmen. </B>

Veel speel plezier allemaal 😉

Ingezonden door Hoc Voluerunt

8 REACTIES

 1. Ik trek een stuk even uit de context…
  einde citaat.

  Mij bekruipt hier het enge gevoel dat je op Shitzalia je mening dus wel mag geven, maar… als het de moderator niet bevalt zal deze mening in een juist (lees, hun welgevallig) daglicht gesteld worden. Wat is dan ook al weer de waarde van die mening?

  Misinformatie? Hoe verzint die randdebiel het? Als je dus informatie verspreidt die die neuzen niet bevalt, is het direct misinformatie. Het spelletje doet europa wel eer aan zeg. Je mag wel iets zeggen maar als het ons niet bevalt leggen we het naast ons neer of noemen we het misinformatie. Je mag dus meedoen met het spelletje maar je moet wel precies zeggen wat we willen horen. Immers dat is democratie.

  ShitZaligJa

  Raymond [6] reageerde op deze reactie.

 2. Het werd me in het artikel nog niet helemaal duidelijk, maar: “Citzalia is democracy in action. It is a role playing game and social networking forum wrapped in a virtual 3D world that captures the essence of the European Parliament. ”

  Hun team zal dat vast wel mooi gemaakt hebben
  http://blog.citzalia.eu/esn/

  Maar het blijft zinloos (voorzichtig uitgedrukt). Max Keiser heeft een goeie analyse van die “virtual currencies” en “Zynga” (veel facebook apps komen van hen, zoals Farmville)
  Ik vind er nou dit kort artikeltje over, maar er is al heel wat over geschreven
  http://maxkeiser.com/2010/07/09/facebook-moves-closer-to-virtual-currency-for-its-casino-gulag/

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @surfer [2]:

  Dank je wel Surfer. Ik had er geen idee van.
  Alleen al dat er 12 man staf zitten maakt me stik jaloers. Zeker als we bedenken dat de Vrijspreker het volledig met vrijwilligers doet.
  Geeft wel een groot compliment aan die vrijwilligers voor wat ze presteren!

 4. U wilt poep eten, jawel, echt waar, het is hele lekkere poep, proef maar en zeg dan dat je het lekker vind.

  O ja, je moet wel even betalen voor deze lekkere poep.

  Lekker he ?

 5. Ik was vorige week in Brussel. Als je die ivoren torens en maatpak-pionnen daar ziet ga je je toch afvragen of Alex Jones niet gelijk heeft met dat hele New World Order verhaal. Bizar.

 6. @Raymond [6]:

  Becoming a beta tester will also get you plenty of extra experience points in the ‘bank’, so that you’re ahead of the game when Citzalia goes live officially!

  The Game ?

 7. Die naam kun je alvast ludiek omnoemen in: “Shitzalia – more EU 2.0 shit for the masses”. Of is het eerder Shitzilla?

  Politici blijft een apart en wereldvreemd soort volk. Als je geen (natuurlijke) leider bent, en toch leider wilt zijn, dan is de politiek ideaal. Dan mag je de baas spelen over echte leiders en heb je knokploegen tot je beschikking die hen dwingen kan om naar je te luisteren.

  Dat is in de natuur toch anders. Dit soort ijskonijnen in maatpak-met-rare-bril (zo’n Doekle Terpstra bijvoorbeeld) zal daar nooit de alpha van een groep zijn. Alleen mensen accepteren dit soort keffertjes als leider.

Comments are closed.