Vandaag telefonisch benaderd door een dienaar van de Regionale Belasting Groep, een soort Gestapo die er op toe moet zien dat de burger optimaal kan worden uitgeknepen. Eerder deze week had ik een brief geschreven om te vragen of uitstel van betaling kon worden verleend. Dit omdat eerdere repressieve aanslagen door de overheid tot chronische begrotingstekorten bij deze slaaf van de roverheid hebben geleid.

Uiteraard werd eerst gedreigd dat tot directe betaling moet worden overgegaan, dit omdat de huur van het kasteel waarin dit filiaal van de roverheid is gehuisvest moet worden overgemaakt. En ook de dienaar van de overheid die daar werkzaam is, moet natuurlijk een fors salaris krijgen aan het eind van de maand.

En ook Griekenland moet worden gered, dus dan weet je het wel.

Na enige discussie moest het nederige verzoek van de slaaf worden overgebracht naar de dienstdoende stormbahnfuhrer van de afdeling. Deze belde even later terug. Uitstel was mogelijk indien eerst toegang tot het persoonlijk verblijf van de slaaf moet worden verschaft in de vorm van een inval. U kent dit wel uit films als Oorlogswinter: Aufmachen!!!

Maar heb eerst maar eens gevraagd om binnenkort maar eens terug te mogen bellen als er eerst onderzoek is gepleegd of dit wel mag.

Maar dat zal door de vorige hoofdman van het ministerie van financiële afpersing, Wouter Bos, (u weet wel die man die 9000 euro per maand krijgt om het addergebroed groot te brengen, wat aan diens vrouw aan haar borst zoogt), zo zijn geregeld dat beroep niet mogelijk is….

Feest! vandaag een actie om geld voor de taliban in te zamelen: de titel wordt: de taliban bedankt Job C. voor het terugtrekken van onze troepen…

Ingezonden door Slaaf maar toch vrij

3 REACTIES

 1. Ik kan natuurlijk niet in uw financiële huishouding kijken, maar iedereen in dit land is verplicht belasting af te dragen aan de roverheid. Je kan het er niet mee eens zijn en domweg weigeren. Dat kan een principieel besluit zijn. Het gevolg is wat u nu overkomt. U wordt opgezocht door de gaarders. En dat – kan ik me voorstellen – is een onaangename situatie. Niemand namelijk wil die figuren op zijn pad zien, en al helemaal niet achter de eigen voordeur.

  U heeft waarschijnlijk een startende BV? Dan moet u van te voren opgeven hoeveel u gaat verdienen en stuurt de belastingdienst u al op voorhand een aanslag. Of u dat geld daadwerkelijk heeft verdiend maakt die boeven niet uit. Betalen moet u. Zelfs als u 0 invult als inkomen wordt er door de “heren” wel een schatting gemaakt. Een directeur van een BV verdient volgens de belasting toch zeker wel minimaal 3300 euro per maand….

  Enfin, ik wens u sterkte in uw strijd.

 2. in het kader van ‘leuker kunnen we het niet maken’ wilde ik hier linken naar dit artikel:

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Economie/274392/Nabestaanden-ruzien-steeds-vaker-over-verkoop-huis.htm

  daar stond gisteren nog een alinea bij met de volgende strekking:

  ” de fiscus heft al sterftax over de (meestal te hoge) WOZ waarde terwijl het huis nog niet verkocht is. Dat leidt ook tot spanningen”

  deze alinea is nu weg! waarom, klopte het feitelijk niet of werken er bij Elsevier thans ook Plasterk journalisten?

  http://www.starcq.nl/wonen-nieuws/woz-basis-voor-successie-wet

Comments are closed.