Terwijl de NL-politici hun spelletje “kabinetje maken” spelen, weet de EU rustig zijn macht en uw slavernij te vergroten. Voor steeds meer zaken die met uw belastinggeld gebeuren, moet eerst de EU verlof geven. Zoals bvb in Polen waar ze verlof moeten vragen om hulp te verlenen in hun eigen watersnoodgebieden.

Watersnoodhulp.

Bovendien zullen ze ook nog rechtstreeks belasting van u gaan eisen.

Zo publiceerde de EUobserver vandaag dat nu de tijd rijp is om die rechtstreekse belasting in te voeren. Als u de Vrijspreker regelmatig gevolgd hebt, zal dat niets nieuws zijn.

Al toen het Verraad van Lissabon in de maak was, speelde dat plan. Maar toen was er nog gevaar van weerstand van de burgers.

Ondertussen suffen de burgers zo hard dat Brussel er niet meer bang voor is.

Als de EU dat belastinggeld rechtstreeks krijgt, is het natuurlijk gemakkelijker u verder onder druk te zetten.

Brussels feels time is right to suggest EU tax

Geplakt uit <http://euobserver.com/9/30594>

Hoe groot deze druk kan worden blijkt uit dat andere bericht: “De EU keurt goed dat de Poolse overheid hulp stuurt naar de gebieden die zwaar door de watersnood getroffen zijn”.

Moet je je voorstellen. In Nederland breekt een rivierdijk, daar is dringend hulp nodig, maar de Haagse politici moeten eerst aan Brussel vragen of dat wel mag.

Niet gek hoor, want dat hebben diezelfde Nederlandse politici eerst over uw rug heen geregeld. Tot en met de eedbreuk van Beatrix, koningin der Nederlanden!

Wilt u nog steeds in die EU blijven?—-

P.S. Als doekje voor het bloeden willen de drie partijen die nu proberen op het pluche te komen, een pietsje minder belastinggeldrechtstreeks aan de EU schenken.

10 REACTIES

 1. Inderdaad het was allang bekend dat deze ellende over ons gestort zou worden. Dat was en is de reden dat ik tegen de EU ben en blijf.

  Nu willen ze belasting gaan heffen zodat de Staat minder behoeft bij te dragen. Ik weet precies hoe dit uitgevoerd gaat worden.
  De Staat betaalt straks minder en dat zal niet verrekend worden met de Inkomstenbelasting. Wij, de slaven van de Staat, gaan gewoon een extra belasting betalen en de Roverheid steekt het verschil in eigen zak.

  De hardwerkende burger zal gewoon het gelag moeten betalen. Ik vind het schofterig dat er nog meer belastingen en heffingen komen. Van mij mag de EU plat gaan en wij weer terug naar die mooie oude Florijn.

 2. Iets vergelijkbaars doet zich (volgens de Telegraaf) voor met rioolbelasting. Die zou omhoog gaan omdat rioleringswerkzaamheden steeds minder uit de ‘algemene middelen’ zouden worden betaald. De andere belastingen worden echter niet verlaagd. Dit is dus ‘bezuinigen’ nieuwe stijl.

  Nu Beatrix hoogverraad heeft gepleegd wordt het de hoogste tijd om die Van Amsbergjes te vervangen door een Kaiser in Brussel. Wie zou er geschikt voor zijn; Nigel Farage?
  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Bon Vivant [2]:

  ” Dit is dus ‘bezuinigen’ nieuwe stijl.”
  En wat denk je van die wethouders die een dag minder gingen werken om voor de gemeente kosten te besparen, en dan voor die dag wachtgeld-subsidie krijgen?

  “Nu Beatrix hoogverraad heeft gepleegd wordt het de hoogste tijd om die Van Amsbergjes te vervangen door een Kaiser in Brussel. Wie zou er geschikt voor zijn; Nigel Farage?”
  Nigel heeft er in ieder geval de juiste stem voor!

 4. Weg uit de EU. We zijn er niet afhankelijk van al willen onze “regeringsleiders” ons anders doen geloven. Nigel Farage en Lord Mockton die wil ik wel zien. Dat zijn tenminste mensen die de individuele vrijheid hoog in het vaandel hebben. En dan te bedenken dat de vorming van een EU al een ideetje van de Nazi’s was. Dus je kunt al zien welke kant het op moet gaan. Iedereen slaafs en horig aan het corrupte EU.

 5. Dinsdag 10 aug:
  Uit Brussel komen nu een paar opmerkingen dat Duitsland en Frankrijk tegen de EU-belasting zijn.

  Benieuwd wat er nu echt gaat gebeuren, of beter wat ze echt menen.

  In ieder geval als de grote jongens tegen zijn, kan dat in ieder geval het invoeren afremmen.
  Ben benieuwd!!

 6. “P.S. Als doekje voor het bloeden willen de drie partijen die nu proberen op het pluche te komen, een pietsje minder belastinggeldrechtstreeks aan de EU schenken.”

  De PVV wil binnen de EU een gemeenschappelijke markt, maar meer ook niet.

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 7. @Jasper [8]:

  Aan “willen” heb ik niks op dit cruciale punt. Laat er geen misverstand over bestaan; de overdracht van onze soevereiniteit naar deze socialistisch dictatoriale superstaat is het grootste misdaad die de afgelopen kabinetsperiode is gepleegd.
  Misschien wel de grootste naoorlogse misdaad!
  En die dus hoognodig teruggedraaid moet worden. Hoe moeilijk en pijnlijk dit proces ook zal zijn!

  Eens even aankijken hoe “hard” het EUSSR standpunt voor de PVV is als ze zodadelijk de machtsgeile eurofielen van het CDA en VVD gaan gedogen.

 8. Waarom klagen?
  Laat ze nog eens 30% van het inkomsten belasting afhouden als de Nederlandse er ook overheen is geweest.
  Waarom trouwens niet meer??

  Hoe meer belasting ze gaan vragen hoe eerder mensen met fakkels geweren en knuppels naar Brussel marcheren.

  Wat is het probleem?
  Helaas is er een grote ramp nodig om mensen op de been te brengen zoals een honger crisis of wat dan ook.
  Alleen hoop ik wel dat als er een crisis komt het libertarisme de uitkomst is.
  Niet zoals dat gegaan is met de revoluitie van de Bolsjaviken (typ fout ik weet het)

Comments are closed.