Al vele tientallen jaren ondervinden homoseksuelen hinder en overlast van groepen voornamelijk buitenlandse jongeren met een Islamitische achtergrond. Die overlast bestaat doorgaans uit intimidatie maar zelfs grof lichamelijk geweld komt regelmatig voor en soms zodanig grof dat de slachtoffers geen andere oplossing zien dan maar te verhuizen.

Je zou denken dat het de taak van de staat is om deze mensen te beschermen en de orde te handhaven maar het ligt niet zo eenvoudig omdat hier een groep die door de socialistische staat heilig is verklaard (buitenlandse jongeren met een tintje en buiten-Europese religie) een andere groep die heilig verklaard is (de homo’s) aan het belagen is.

Dit past niet in het vaste socialistische script dat ervan uitgaat alle heilig verklaarde groepen diep van elkaar houden en dat alle rottigheid per definitie altijd de schuld is van niet-linkse heteromannen van West Europese afkomst met een redelijk inkomen.

Dit resulteert in volledige verlamming van het socialistische staatsapparaat, het kan hier helemaal niks mee want hier valt de Nederlandse heteroman niet direct als schuldige aan te wijzen terwijl de buitenlandse jongeren heilig zijn en dan doet de staat in eerste instantie of er niets aan de hand is in de hoop dat het vanzelf wel zal overwaaien en als dat niet werkt zal er toch een manier worden gezocht en gevonden om de Nederlandse man alsnog te laten boeten voor dit onrecht.

Dat gaat nu dus gebeuren door een voorlichtingscampagne waarmee de staat Nederlanders, die van nature toch al homo’s met rust zouden laten, maant om vooral homo’s met rust te laten terwijl deze campagnes geheel aan de buitenlanders die deze rottigheid uithalen voorbijgaan.

Verder wil de staat kinderen op lagere scholen onder dwang tolerantie jegens homo’s bijhersenspoelen maar aangezien het overgrote deel van de schoolkinderen hier nog gewoon Nederlands is en doorgaans geheel uit zichzelf homotolerant zal zijn in de toekomst heeft dit weinig zin maar geeft wel de illusie dat de staat doortastend bezig is.

Feitelijk wordt de Nederlandse heteroman hier nog eens extra bestraft via zijn kinderen die gehersenspoeld gaan worden vanwege wandaden waar zij niets mee te maken hebben.

Het valt mij trouwens op dat alle linkse geesten die ik de laatste tijd over het geweld tegen homo’s op radio en tv heb gehoord het nooit hebben over de buitenlandse jongeren die dat geweld daadwerkelijk toepassen maar alleen over de (overigens volledig vreedzame) intolerantie uit de refo-hoek zodat dit mijn stelling weer eens bevestigt dat alle rottigheid en slechtigheid in linkse ogen altijd de schuld is van de niet-linkse heteroman van West-Europese afkomst met een redelijk inkomen.

15 REACTIES

 1. Haha.
  Scherp gezien. ‘Zwakkeren’ die andere ‘zwakkeren’ bedreigen en intimideren: daar raakt de beschermer der zwakkeren van in de war.
  Moet de bourgeois de schuld krijgen, aldus dit socialistische volk.

 2. Buurtwerkers stellen dat het om kansloze en gefrustreerde hangjongeren gaat (meestal allochtonen maar ook wel autochtonen) waarbij de machocultuur van deze straatjongeren en hun verveling de enige redenen voor het bezorgen van overlast aan vrouwen, homo’s en joden zijn. Religie blijkt niet of nauwelijks aan de orde.

  De politie zegt weinig of niets te kunnen doen vanwege het feit dat ze altijd getuigen nodig hebben. Anders blijft het het woord van het slachtoffer tegen dat van de dader. De Marokkaanse daders werken uiteraard op geen enkele manier mee. De groepen zwijgen, ontkennen, verzinnen smoesjes. Getuigen worden geïntimideerd.

  Zo werden in Culemborg een Moluks meisje en haar vriendin ernstig gewond toen zij in de voortuin stonden en een auto met twee Marokkaanse jongens het tuinhek platreed met de meisjes daar onder. Het Molukse meisje had eerder een getuigenverklaring afgelegd bij de politie toen zij een Marokkaanse jongen een geparkeerde auto in brand zag steken. De dag er op werd zij in de supermarkt bedreigd door een grote groep jongens. En een paar dagen daarna kwam zij dus bijna om het leven. De jongens die de auto bestuurden zeiden tegen de politie dat het een ongeluk was (verblind door de zon oid).

  En een homostel dat elders werd weggepest verklaarde dat er een oude auto voor hen kwam rijden die steeds langzamer reed en vervolgens stopte. Toen de auto van het homostel ook stilstond schoot de voorste auto opeens volgas achteruit en botste op de auto van het verbouwereerde stel, daarbij flinke schade veroorzakend. Er stapten drie Marokkaanse jongens uit die heel kalm naar het homostel toeliepen. “Wat doet u nu?” zeiden ze “waarom rijdt u achterop onze auto?”

  En weer geen getuigen. Daarom probeert de politie het nu met uitlokking (lokjoden ed).

  Hoc Volearunt [7] reageerde op deze reactie.

 3. Iets equivalents maar anders: ik heb vandaag zitten lachen bij het radio-intervieuw van een NGO (Rode Kruis denk ik) die kwamen klagen dat ze geen geld kregen rondgehaald voor Pakistan waar men momenteel massaal verdrinkt. Vermakelijk om te horen welke redenen en verklaringen daar allemaal werden bijgesleurd, behalve dat het om een islamitisch land ging waarvoor mensen niet staan te drummen om humanitaire hulp te verlenen.

 4. @wim bierman [1]:
  Wat zou ik er graag uitnaaien inderdaad.. maar zit vast door de fiscus om vermogen op te bouwen. @Peter de Jong [5]:
  Ja kijk in een vrije maarschapij zouden de imaam’s die de aanstichters hiervan zijn gewoon hun Moskee verliezen als een paar homo’s verhaal komen halen voor schade die vergoed moet worden.

  Immers als je iemand vermoord geef je het geweer ook niet de schuld maar de persoon die hem hanteerd

 5. Is het nog bij niemand opgekomen dat homo gedrag walging bij andere groepen oproepen.

  Zoenende homo’s op straat vind ik goor om te zien.
  Dat feestje van vorige week lijkt op carnaval, alleen de smerige sex uitstraling en getinte bewegingen maken het voor mij walgelijk.
  Het specifieke homoloopje liefst handje in handje heeft voor velen ook iets om agressie op te wekken.

  Homo’s, ik vind ze prima, maar hou je gedrag privé of in speciale gelegenheden.
  Doen hetero’s ook. (tenzij je het opzoekt)
  A [10] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico de Geit [4]: Gelukkig was dat een liefdevolle reactie van Matty!!! En ze sprak hem niet aan op zijn sexuele oriëntatie……

  Daar moet je links voor zijn, een dergelijke buitengewoon stigmatiserende zin.

 7. @Johan Alphons [8]: Maar Johan toch!!!!!

  Wat nou goor? Los van Gayparades waar eea een beetje té opzichtig er aan toegaat, zijn homo’s mensen die verliefd zijn en dus zoenen. Jij zoent je meisje toch ook? En dan zoek je ook niet eerst een hotelkamer, om haar te zoenen.

  Ik ga er, voor het gemak, vanuit dat je alleen bezwaar hebt tegen het zoenen van homosexuele mannen en niet van homosexuele vrouwen. Dat is natuurlijk niet vies of aanstootgevend…. want twee vrouwen heeft wel iets erotiserends, n’est-ce pas?

  Hebben we het nog niet over dat grote carnaval in Rotterdam, waar allerlei gekleurde dames al zwetend in de kleinste bikinitjes met glittertjes en allerhande strategisch geplaatste veertjes door de straten deinen. Ook vies, Johan?? Suggestieve heupbewegingen, weelderige deinende boezems…
  Want dergelijk, overdreven, sexueel getint gedrag zou jou ook aanstoot moeten geven, Johan.

  Als klap op de vuurpijl: dat alles nog gesubsidieerd ook!!!!!

  Johan Alphons [12] reageerde op deze reactie.

 8. http://www.libertiesalliance.org/2010/05/06/etnische-zuivering-in-engeland/

  “Toen één van mijn oude PvdA kennissen zijn ongerustheid liet merken over het islamitisch terrorisme, vroeg ik hem waarom hij dan altijd zo happig was geweest om zoveel mogelijk immigranten hier binnen te halen. Hij vertelde me dat hij geprobeerd had “revolutie te maken”. Ofwel: aangezien het niet mogelijk was gebleken om het Paleis te bestormen of Sovjets op het Binnenhof te installeren, kon je altijd nog de bevolking veranderen en die zo “gehate” andere vervangen”

  Genocide

  De woede onder de autochtone werkende klassen is voelbaar, en neemt toe. Wanneer de werkende klasse met de English Defence League (EDL) de straten opgaat en steeds krachtiger uitroept: “Wij willen ons land terug, wij willen onze cultuur terug” en de socialistische studenten uit de middenklasse die zich bij de door islamieten-geïnfiltreerde UAF [“United Against Fascism,” soms ook United Against Freedom genoemd] aansluiten — als een surrogaat voor hun onvermogen anderszins te scoren — met meisjesachtigachtige piepstemmen kreten slaken als “nazi tuig weg uit onze straten”, dan zie ik geen reden mijn voorspelling af te zwakken dat in Europa (uiterlijk) in 2025 een burgeroorlog zal uitbreken.

  De Britse minister van Binnenlandse Zaken Alan Johnson deelt mijn apocalyptische visie op de mogelijke civiele onrust niet, stellende dat hij ‘s nachts bepaald niet wakker ligt van het vooruitzicht van een bevolkingsomvang van 70 miljoen, en dat hij geniet van het leven in een multiculturele samenleving. Maar inmiddels weten we dat dit een ordinaire leugen is om een veel groter kwaad te vergemakkelijken. Misschien zou de aandacht van de heer Johnson eens gevestigd moet en worden op de definitie van genocide van de Verenigde Naties:

  Artikel 2: In dit Verdrag wordt onder genocide verstaan een van de volgende handelingen, gepleegd met de bedoeling om een nationale, ethnische, godsdienstige groep, dan wel een groep, behorende tot een bepaald ras, geheel of gedeeltelijk als zodanig te vernietigen:
  (…)[3]

  (c) het opzettelijk aan de groep opleggen van levensvoorwaarden die gericht zijn op haar gehele of gedeeltelijke lichamelijke vernietiging; …

  Mijn vraag; is ovedadige immigratie genocide en zo ja wie heeft het plan gemaakt om autochtone Nederlanders hieraan te onderwerpen en waarom ?

 9. Hoe ver gaan bestuurders in Nederland.In Amsterdam en andere grote steden sluiten ze de seksramen in het centrum en leggen afwerkplaatsen ergens buiten het centrum aan. Nu willen ze homoseks locaties aanwijzen in bossen en parken. Zijn homo’s nu al manlijke prostituees geworden? Kunnen ze niet zoals hetero sexsuelen het doen, gewoon binnenshuis. Mijn mening is dat ik het seksgedoe van homo’s aanstootgevend begin te vinden.

 10. @Johan Alphons [12]: gaat uw Calvijn ‘opleiding’ tegen uw Libertarische gedachtes in?
  U valt door de mand hiermee.
  Ik ben geen Libertarier, zoekende, maar ieder het zijne.

Comments are closed.