Het CDA spartelt verder. Politici worden nerveus door verlies van aanhang. De vraag komt al of ze met Kerstmis nog bestaan! Een aantal politici denkt dat dit komt door “samenwerking” met PVV Wilders. Maar kijk eens naar bijgaande foto en…vraag je af of jij door DIE lieden geregeerd zou willen worden?

Misschien komen een aantal CDA-ers wel tot dezelfde conclusie!!!

26 REACTIES

 1. Ziet eruit als een stel arrogante vertegenwoordigers van de roverheid, lui die nog steeds leven naar het motto we rule this country. Een stel socialisten pur sang. Hopelijk gaat deze formatie nog heel lang duren, kan ernst ook geen cartonisten laten arresteren, en worden er ook wat minder vrijheidsbeperkende maatregelen genomen. het cda was altijd al een neo socialistisch bastion, en dat wordt de laatste tijd steeds zichtbaarder in de nl provincie van de eussr.

 2. kopie
  Ab Klink wil niet verder onderhandelen over samenwerking met de PVV. Hij wil daarmee stoppen of stapt anders liever uit de fractie van het CDA. Dat hebben ingewijden dinsdag gemeld.

  deze tekst staat op het nieuws

 3. zelfs de moslim partij zij dat het te lang duurde, en dat het tijd werd dat Nederland weer bestuurd moest worden

 4. CDA is één grote bron van leugens en men kon toch weten dat vroeg of laat de leugen als een boemerang terugkomt, recht in het gristensmoel. Men dacht jarenlang samen te kunnen huichelen met de rode ratten of andere gereformeerde clubjes en zo wilde men lange tijd niet inzien dat men NL naar de filistijnen had geholpen, regelrecht naar de hel en verdoemenis zijn we door dat tuig gegaan. Waren ze nu toch echt vergeten dat alleen eerlijkheid en oprechtheid beloond worden? Hoe simpel, dom en infantiel zijn de heren en dames van de zure smoelenclub eigenlijk? Misschien kunnen ze bij de hoeren of god terecht met hun goedkope praatjes, maar een heel land bedonderen is toch wel even iets anders. Laat deze graftakken en zwartkouzen maar fijn optiefen, ze hebben HOPELIJK hun langste tijd gehad…Maar ik vrees dat we nog lang niet van dit schijnheilige tuig zijn verlost, want de wegen van god=duivel zijn ondoorgrondelijk en de heren zullen hoe dan ook over lijken gaan. En anders zijn het de slinkse linksen wel die hun kans waarnemen. Denk maar niet dat linkse Loetje Cohen zich zomaar gewonnen geeft, want de heren zijn allen uit hetzelfde hout gesneden…Vies, laag, smerig, leugenachtig, doortrapt en bezig hun huid en dat van de medeopvreters te redden…’Eigenbelang’ is ze allen op het voorhoofd gebrand..En de burger maar van alles voorliegen? Hoe verrot zijn deze creaturen nu eigenlijk? Ik weet het zeker; ze zijn door en door verrot!

  Devidas [11] reageerde op deze reactie.

 5. Jammer. Het lijkt erop dat het beste kabinet ooit er niet gaat komen. Belgie bestaat eigenlijk al niet meer ( Vlaanderen en wallonie ) En straks nederland ook niet meer. Leve de PVV en de VVD.

 6. @Aigyptos [5]:
  Precies, dat had ik ook al bedacht. PVV en VVD blijven de grootsten, maar zullen altijd een derde partij nodig hebben. Die schuift niet aan als de PVV er zit (alleen het CDA gaf altijd aan minimaal te willen praten, iets dat de andere partijen weigeren).

  Als het CDA er uit stapt, is het hoe dan ook bekeken met een rechts kabinet. Het wordt dan tranen met tuiten, want de verschillen met de VVD en de rest zijn zo groot, dat er dan zelfs een reële kans bestaat dat VVD in zijn geheel niet gaat regeren. En we weten allemaal wat voor hel en verdoemenis dat gaat betekenen voor iedereen die zijn geld verdient in de private sector.

  Er is dan nog slechts één schrale troost: de financiële ellende die dan ontstaat kan slechts leiden tot faillissement van de sociaal-democratie.

 7. @Devidas [11]:

  Klompvoet haalt een aantal zaken door elkaar, misschien te veel gerotzooid met de witte sloper? Rode ratten zijn namelijk dol op witte lijnen…Of is dit darmgezwel reeds aan het investeren in een hele polizieke carrière?

 8. *Maar kijk eens naar bijgaande foto en…vraag je af of jij door DIE lieden geregeerd zou willen worden?*

  Ik zie iemand die een paar honderd miljoen belastinggeld over de balk heeft gesmeten aan waardeloze vaccins die voor een gedeelte ook nog eens in kinderen zijn gespoten.
  Ik zie iemand die zich schuldig maakt aan heling van gestolen bankgegevens.

  En ik zie een politieke rat die met het grootste gemak iemand een mes in zijn rug steekt en nu eens een koekje van eigen deeg krijgt.

  Jammer dat dit kabinet er niet komt omdat dit de minst slechte optie voor het land zou zijn.
  Maar niet getreurd.
  We zijn getuigen van de desintegratie van het huidige politieke bestel (en wel het CDA in het bijzonder) en dat is ook een prima ontwikkeling.

 9. wie ow wie neemt het op voor de burger ?
  wanneer is het over met dit spel?
  wanneer nemen wij de burgers het recht in eigen handen ?
  ik hoop het liefst vandaag nog ?

  de echte Nederlander bestaat niet (zij maxima )
  bestaan wij niet ??
  zijn wij geen Nederlanders meer maar Europeanen

  pikken we dit soort beledigingen , van een allochtone prinses
  zijn er dan echt geen Nederlanders meer ?

  we moeten onze trots (Nederland) weer terug winnen
  daarvoor moeten we vechten !!! niet voor olie

  nieuw Nederland moet ten ondergaan oud Nederland weer terug met nieuwe gezichten en nieuwe partijen
  zonder leugens en bedrog

  misschien heb je nergens last van en waarschijnlijk gaat je leventje best zoals het nu gaat maar denk aan onze kinderen
  die straks moeten opdraaien voor de fouten van nu en in het verleden

  onze kinderren worden straks helemaal kaal geplukt ,om onze pensioen , daar is namelijk geen geld meer voor , pensioencasino fonds , het geld is gewoon vergokt

  ik word binnenkort vader , wat een leven krijgt me kind ,mijn vader had al minder vrijheid dan zijn vader, ik heb alweer minder vrijheid dan mij vader, generatie op generatie worden onze vrijheden stelselmatig afgebouwd

  groetjes een echte Nederlander

  Hub Jongen [16] reageerde op deze reactie.

 10. @Angelo [17]:

  Precies! Bos, Eurlings en JPB hebben niet voor niets eieren voor hun geld gekozen.

  Regeren moet je doen als het tij meezit. Kan je lekker cadeautjes uitdelen (ook aan jezelf).

  Niet nu het schrapen geblazen is en burgers steeds kwader worden om de aftakelende service. Een slimme politicus brandt daar zijn vingers niet aan! 😉

 11. wahaaat !! geld naar Pakistan !!!! het Haagse zorgcentrum Loevestein in Moerwijk.
  kunnen het veel beter gebruiken + ze verdienen het +?

 12. Ik zie dagelijks mensen klagen en hun meningen geven over hoe het anders of beter kan. Maar al deze mensen blijven vaak in deze fase hangen en zijn er nog niet aan toe om hun meningen ook daadwerkelijk toe te passen in onze samenleving. Al is het maar eerst kleinschalig.
  De meeste hebben nick namen om zo anoniem te kunnen reageren.(zo ik ook, maar dat is ieder zijn eigen keus)Dat we onze meningen delen, kunnen we van elkaar leren en tot andere inzichten komen, maar de volgende dag zitten de meeste weer in hun slaafse rol, die onze (r)overheid voor ons bedacht heeft. En zodra ze hier op de site zitten, geven we onze meningen weer weer. Zolang we alleen maar meningen uitwisselen op deze sites, verandert er in de maatschappij niets. We zullen toch eens daadwerkelijk fysiek moeten bewerkstelligen om veranderingen door te kunnen voeren. Een bijeenkomst van deze site kan voor vele een op stapje zijn, voor verdere fysieke veranderingen.

 13. Ach, de CDA “dissidenten” zijn degenen die belang hebben bij het in stand houden van de ontwikkelingsamenwerkings-baantjes.

  Dát is de reden en het heeft geen fluit te maken met de PVV.
  Tenminste: PVV is het excuus. PVV heeft aangegeven geen onwikkelingssamenwerking meer te willen.

  Tja, en afscheid nemen van die lekkere, goed betaalde, fêterende baantjes….. is heel moeilijk.
  Ik refereer maar even aan eerdere artikelen op Vrijspreker als Open Brief aan de Majesteit en Demmers Doofpot.

  CDA gaat (hopelijk) kapot aan hun financiele en sexuele uitspattingen. Ik ben niet erg bijbelvast, maar hoofzondes waren toch gulzigheid en hebberigheid?

Comments are closed.