De crisis is voorbij.” Dat waren de treurige woorden van beroepsdraaier Zapatero deze week. Een week waarin Ierland dieper in de stront zakte en steeds meer Europese landen enkel nog hun rommelleningen kwijt kunnen aan de Frankfurtse valsemunters van de ECB. De crisis moet nog beginnen.

We leven momenteel van veiling naar veiling, als een bijstandsmoeder die van uitkering naar uitkering leeft. Als niets minder dan een junk. De mainstreammedia, die rond moeten komen van belastinggeld of sponsorgeld van bankdieten en andere corporatisten, doen ondertussen net alsof er niets aan de hand is.

Ik krijg steeds meer het gevoel alsof ik in twee werelden tegelijk leef. De vrije, eerlijke wereld waarin moraal, feiten en juiste gevolgtrekkingen overheersen, waarin kanalen als Zerohedge.com, Max Keiser, Michael Maloney, Gerald Celente en natuurlijk Vrijspreker.nl me scherp houden. En die andere wereld. De Orwelliaanse Matrix waar het gros van de mensen in ronddwaalt, niet wetend wat ze overkomt. Als ratten in de val. Een wereld waarin ministeries van Waarheden en luie journalisten de goegemeente bewust een rad voor de ogen draaien. Een wereld waarin de onjuiste theorie van Keynes op zijn laatste benen loopt.

Het zal falen. Alles wat centrale banken, politici en de pratende hoofden op televisie ook zullen uitkramen en proberen, het zal falen. Net als tientallen andere fiat geldsystemen zullen de euro en dollar hard onderuit gaan. Zelfs de Zwitserse centrale bank is niet meer wat ze geweest is. Om werkloosheid te drukken en deflatie te voorkomen, zullen alle centrale banken in waanzin blijven printen, hetgeen de prijs van goud en zilver net zo lang zal opdrijven totdat een omslagpunt wordt bereikt en de vraag naar papiergeld instort. Welkom, hyperinflatie. Weimar leert ons dat hyperinflatie wordt voorafgegaan door deflatie. Daarna zal er een periode van onzekerheid en chaos zijn. Het zal allerminst gezellig worden. Overheden zullen proberen nieuwe valuta af te dwingen, maar in deze tijd van digitale vrijheid, zal de burgerlijke ongehoorzaamheid leiden tot vrije initiatieven. Prijzen zullen volatiel zijn.

De crisis moet nog beginnen. Het enige advies dat ik je kan geven, is dat je jezelf en je geliefden moet voorbereiden op het snelle en onvermijdelijke.
Bewaar je geld buiten Nederland en spreid het over verschillende valuta waaronder goud en zilver.
Voedsel, een wapen en een goede conditie kunnen ook geen kwaad. Probeer schuldenvrij te zijn, je weet nooit in welke valuta en met welke eisen de heersers je dwingen je schuld af te betalen. Ontmoet gelijkgestemden om elkaar scherp en positief te houden. Stop met het volgen van de mainstreammedia, anders dan eens per week om te kijken wat de laatste leugens en halve waarheden zijn. En blijven lachen natuurlijk, het moet wel leuk blijven.

32 REACTIES

  1. Grappig hoe je er vanuit gaat dat een gek met een mes zo vriendelijk zal zijn het niet daadwerkelijk te gebruiken. Laat ik er maar vanuit gaan dat een gek die een mes trekt (gewoon overdag!) het misschien wel wil gebruiken. Denk eens na: In *alle* gevallen van zinloos geweld was het slachtoffer ongewapend en kansloos. DAT was de reden waarom hij of zij uitgezocht werd. Zodra je als slachtoffer niet meer volkomen kansloos bent ontstaat per direct een andere situatie die in je voordeel is.

    Ook grappig dat je ervan uit gaat dat ik niet weet hoe een mes te hanteren. Ik heb hier een pleidooi gehouden om jezelf bewust te maken van je omgeving en wat een handige defense-sport is (Krav Maga). Vanaf les 1 wordt je aangevallen met een (nep)mes. Maar het belangrijkste is nog wel dat je leert weg te lopen / nare situaties te vermijden als het kan. Ik heb geen plannen de held uit te hangen maar ik ben zeker niet van plan door een gek neergestoken te worden.

Comments are closed.