Frankrijk is bezig de bevolkingsgroep “Roma” uit Roemenië uit te zetten en terug te sturen naar Roemenië.

Maar in de EU is een resolutie aangenomen dat dit niet mag!  

Kennelijk zijn niet alle EU-provincies (staten)  zo slaafs volgend als Nederland.
Zouden Nederlandse politici zich ook durven verzetten tegen Brusselse voorschriften?

Zie NOS: Frankrijk past beleid Roma niet aan
Frankrijk is niet van plan te stoppen met het uitzetten van Roma-zigeuners. De resolutie van het Europees Parlement, eerder vandaag legt het land naast zich neer. De Franse minister van Immigratie spreekt van een politieke maatregel.

Volgens de resolutie is het collectief uitzetten van EU-burgers in strijd met EU-regels. In de resolutie staat dat ook andere EU-lidstaten Roma discrimineren.

Frankrijk stuurde dit jaar al honderden Roma terug naar Roemenië en Bulgarije. De uitzettingen horen bij het strengere veiligheidsbeleid. Volgens de president waren de Roma illegaal in Frankrijk en veroorzaakten ze veel overlast.

10 REACTIES

 1. onze manier van samenleven is niets meer dan een hele grote stinkende leugen die slechts bedoeld is om de bevolking bij geboorte direct te degraderen tot bankrekening/slaaf/productiemiddel. Echter, u bent geen lid van deze gestoorde samenleving. Dat wordt u slechts voorgehouden. U bent een vrij mens en geen masker van uzelf. U hoeft niet mee te doen aan het vernederende circus waarin u gevangen lijkt te zitten. Het is allemaal niets meer dan een illusie.

  Dusssss… wat wordt het? Persoon of toch maar mens?

  Uit:
  http://www.anarchiel.com/display/mensen_personen_en_maskers._of_waarom_u_stiekem_al_helemaal_vrij_bent

 2. Nou, simpel gezegd staat de deur dus open naar de landen die voor de resolutie hebben gestemd. Daar worden ze immers niet gedeporteerd…..

 3. Eerst boerka verbod. Nu de Roma uitzetting.

  Geert Wilders is koorknaap vergeleken met de Franse “doe er wat aan” politiek.

  Hier in Nederland is alles wat er geroepen wordt om het veiliger te maken tegen de wet.
  Het word tijd dat die wet eens aangepast gaat worden als 1 op 5 Antillianen met een vuurwapen mag/kan rondlopen.

  In Amerika is het nog veel erger word er dan geroepen. Maar daar heb je wel een keus om de crimineel met zelfde koekje terug te bijten. Daar mag ook de burger zich bewapenen.
  Hier heb je geen schijn van kans tegen een crimineel. Je word voor het minste geringste afgeschoten.

 4. Eerst creëert de politiek een probleem om het daarna onder luid applaus weer op te lossen..Wat is de politiek toch geniaal!..Frankrijk is met zijn hele blote reed meegegaan in de totstandkoming van de EU, en nu moet men achteraf constateren “WWW???” (what went wrong)..Maar wat doen de dhimmi’s met de raddraaiers van buiten de EU? Oil for Immigration.

  De EU heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de burger monddood is verklaart en slaven zijn geworden, de overheden en politici bidden naar Mekka (= Brussel), en landen niet meer onderling competitief zijn en zwakkere (= ander woord voor corrupte) landen simpelweg ‘sterkere’ landen mogen leegzuigen….”Fijn zo’n om bij de EU te zijn!”

 5. EEN grote farce. Een groot toneel van jokers en figuranten die de eigen broekzak over de rug van anderen steeds maar het diepst weet te vullen, en die wetgeving tot een farce majeur van grote schaamte weet te reduceren: precies wat het (meestal) ook daadwerkelijk is. Over and over again.

  Het potje van dubbelhartige politieke moraal loopt echter zo ondertussen op een dermate kolkende, absurde en kokende wijze over, dat ik eindelijk het idee begin te krijgen dat steeds bredere lagen van de bevolking(en) het ook ‘ín de gaten krijgen’ en er daarom ook (eindelijk, gelukkig) steeds massaler doorheen gaan prikken. En dat is op zich wellicht een eerste teken van een politieke lente…

  Een aardig Klinkend stukje van ‘politieke onschuld’ ook nog hier:

  http://www.metropoly.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=769:exit-ab-klink&catid=35:politiek

 6. Ik denk dat menig fransman meer door Sarkozy bestolen is dan door Roma zigeuners. Misschien moet Sarkozy uit het land gezet worden, ik stel Somalie voor.

 7. Och, na 1 januari 2012 kunnen ze met duizenden naar luilekkernederland komen. (Vrije EU vestigingswet)
  Stel je voor, een gemeente van pakweg 10.000 inwoners waar 500 gezinnen uit Roemenië neerstrijken.
  Deze gemeente moet dan voor uitkeringen zorgen en voor huisvesting. En wel met voorrang op de autochtone inwoners.
  Dat valt met een WOZ verhoging niet op te vangen.
  Te voorzien valt dat de achterstelling van onze kinderen en kleinkinderen tot grote sociale problemen zal leiden.
  En dan vergeet ik nog de kinderbijslag voor deze over het algemeen kinderrijke gezinnen.

 8. “De goedkeuringsprocedure voor de Europese Grondwet had vanaf de referenda in Frankrijk en Nederland echter aan relevantie ingeboet. In beide landen sprak een meerderheid van de kiezers zich tegen de Europese Grondwet uit. In Frankrijk won het nee op zondag 29 mei 2005 met 54,9 procent, in Nederland kreeg het nee op 1 juni 2005 zelfs 61,5 procent.”
  Tsja, wat wil je dan, fuck de EU!

 9. ach…duitsland wil van 12000roma af zweden ook een zooitje weg etc. etc.

Comments are closed.