Ik zie net een artikel uit “Het belang van Limburg” met bovenstaande titel dat mij, zacht uitgedrukt, stom verbaast.

Is hier sprake van “Vrije meningsuiting” of is dit een “bedreiging”.

En dan direct er na de vraag of er hier wat mee gaat gebeuren?
Als je bedenkt voor welke flauwe kul uitspraken of prentjes (cartoons)  mensen vervolgd worden, en opgepakt, dan kan het waarschijnlijk niet anders of de volledige politiemacht is nu bezig om de “jihad-ideoloog” Feiz Muhammad in verzekerde bewaring te stellen.

Zie hier het volledige bericht en de link.

Wij zijn benieuwd naar uw mening.

———————————————————————-
Geplakt uit <http://www.hbvl.be/nieuws/buitenland/aid969103/jullie-moeten-geert-wilders-onthoofden.aspx>

08:41 De Australiër Feiz Muhammad, een jihad-ideoloog, heeft alle radicale moslims in Nederland opgeroepen om politicus Geert Wilders te onthoofden. Dat deed hij tijdens een speech op een afgeschermde website van jihadisten.

De haatprediker vergelijkt de leider van de PVV met de duivel. “Eenieder die onze leer bespot, lacht om de islam en die verlaagt, moet de dood in, onthoofd hem, hak zijn hoofd eraf”, klinkt het brutaal.

Wilders zelf is zwaar gechoqueerd. Hij heeft het over een erg serieuze bedreiging. “Vreselijk”, zegt hij.

Afgelopen zondag was er op de Australische televisie een interview met de politicus te zien. Wilders omschreef de islam als een achterlijke godsdienst en als een religie die vergelijkbaar is met het fascisme en communisme.

54 REACTIES

 1. Kijk, zo gaat dat dan met de Islam. Of met dierenactivisten. Elke tegenwerking wordt afgestraft. Met de dood. Met de groeten van het etablisment. Want die faciliteerd deze zaken, vrijheids van meningsuiting heet dat dan. Dan kan je de kop kosten *kuch*

  Raymond [17] reageerde op deze reactie.

 2. Wilders is ‘zeer geschokt’ en vindt het ‘een heel erg serieuze bedreiging’. Naast De Telegraaf zou ook de AIVD al een opname van de bedreiging hebben. De PVV-leider zou graag willen weten weten ,,waarom de AIVD en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) me niks verteld hebben en wat dit voor consequenties voor me heeft. Vreselijk.”

  Het komt de huidige politiek wel goed uit, net als met Theo en Pim, RIP

  Raymond [23] reageerde op deze reactie.

 3. Is-lam dat is nu precies wat deze soort van “mensen””
  willen
  de werel verlammen alleen hun geloof is de ware en zij
  beslissen over leven en dood.Er is geen respect van mensen die anders denken en trouwens voor geen enkel ander geloof
  Maar ook niet voor bijv seksueel anders geaarde,etc
  Maar wel profiteren van onze vrijheid
  nog even en dan zijn we die helemaal kwijt.

 4. http://www.geennieuws.com/2010/09/ons-sociaal-democratische-gevoel/

  …..

  U heeft het allemaal vanochtend kunnen lezen, een momenteel in Maleisië woonachtige ex holigan ( zijn eigen woorden op zijn site) heeft Geert Wilders bedreigt, opgeroepen om hem te onthoofden en ofschoon de padvindersclub AIVD een kopie van de desbetreffende filmopname heeft, heb ik op het moment dat dit artikel geschreven wordt, nog niets vernomen van een protest richting Australië , daar de man die de oproep doet, de Australische nationaliteit heeft. Kijk eerst eens even op de website van Sheik Feiz , http://www.sheikfeiz.com en neem de moeite wat van zijn teksten te beluisteren en u zult begrijpen dat er voor deze maniak maar een remedie is, zijn Australische paspoort afnemen en uitwijzen. Waar anders onze dappere regering met voorop Maxime er als de kippen bij is om zaken aangaande Wilders in het buitenland aanhangig te maken, heeft Maxime het daar nu kennelijk te druk voor.

  ….

  Nogmaals er zijn dan stemmen die e.e.a. afdoen als extremisme, de “rest ” is geheel anders, wat wij tot op zekere hoogte ook nog wel willen aannemen. Rest echter de vraag, waarom niet harder optreden tegen deze “extremisten”? Waarom kan Wilders wel voor de rechtbank gedaagd worden, toegegeven, vanwege niet altijd zeer diplomatieke opmerkingen en moeten wij gewoon afwachten tot er weer iets gebeurt à la Theo van Gogh, om daarna over elkaar heenbuitelende politici met krokodillentranen ( maar stiekem opgelucht ademend) te horen roepen, hoe erg dit allemaal wel is ?

  Tja, de geschiedenis herhaalt zich…hopelijk niet…

  Update: Let wel, Nekschot, Brusse ea worden al drastisch effectief door de overheid aangepakt !

 5. Is hier sprake van “Vrije meningsuiting” of is dit een “bedreiging”.

  Heel simpel. Degene die het oorspronkelijk zegt gebruikt zijn recht op vrijheid van meningsuiting en degene die het quote uit een bedreiging! Oppassen dus!

 6. Ik vind dit belachelijk, dit gaat niet om ‘de islam’ dit gaat om een kerel genamd feiz muhammad.
  Het lijkt wel een nederlandse gewoonte om waneer een groep mensen wat fout doet, of zegt, gelijk alles waarmee ze te maken hebben slecht te noemen. net als de paddo’s, 1 persoon pleegt zelfmoord of iets dergelijks, en paddo’s worden verboden. Met de islam zo afkatten steeds geven wij nederlanders alleen aan hoe dom, en nauwdenkend we zijn. Er zijn ook christenlijke terroristen, nog steeds. Ik ben zelf ook christen, maar ik weet ook heel goed wat christenen in het verleden hebben aangericht.. slavernij in de naam van jezus, moorden in de naam van jezus, stenigingen in de naam van jezus. Er zijn ook christenen die met hun nichten trouwen, en vrijwel alles doen waardoor men de islam zo slecht vind. Mijn zoon kent talloze moslim jongens die zijn geloof respecteren, en nooit is er een marrokaanse of turkse vriend van hem geweest die hem ook maar probeerde te overtuigen om moslim te worden. Maar DAT zie je NIET op het nieuws.
  Jammer hoor.

  Reteip [9] reageerde op deze reactie.
  Devidas [10] reageerde op deze reactie.
  Rob ter Horst [36] reageerde op deze reactie.

 7. @Johan [8]: Er zijn ook christenlijke terroristen, nog steeds. Ik ben zelf ook christen, maar ik weet ook heel goed wat christenen in het verleden hebben aangericht.. slavernij in de naam van jezus, moorden in de naam van jezus, stenigingen in de naam van jezus. Er zijn ook christenen die met hun nichten trouwen, en vrijwel alles doen waardoor men de islam zo slecht vind.

  Om jou uitspraak even uit zijn verband te rukken:
  wat gebeurt er dus als mensen het geloof nauwgezet volgen? Juist, bloedvergieten. De islam is nu waar het christendom 500 jaar geleden was, je suggereert het zelfs al.
  Het staat volgens mij (maar ik ben n00b) redelijk in lijn met libertarisme om moslims het land uit te knikkeren op het moment dat ze criminele activiteiten ontplooien, zeker zolang ze geen verblijfsvergunning hebben. Ik zeg laat deze eikel nooit NL in.

  Rob ter Horst [37] reageerde op deze reactie.

 8. @Johan [8]:
  Deze discussie heb ik in de loop der jaren al een miljoen keer voorbij zien komen op het internet, zonder enig resultaat. Mijn oplossing is een simpele en libertarische. De gehele Islamitische wereld moet het kapitalisme omarmen. Het radicale Islamisme zal dan verminderen en omgezet kunnen worden in productiviteit. De trots van de naties blijft overeind. Een soortgelijk voorbeeld is de weg die Japan na de tweede wereld oorlog heeft ingezet (1960 – 1990).

 9. Het is geen mening want het is een oproep tot een daad. Een verzoek dus. Een mening zou zijn uit de eerste persoon; “Ik vind dat Wilders… etc”

  Lijkt me duidelijk; een dreigement.

 10. Ik denk dat de titel van dit artikel ‘poëzie’ met een vleugje ironie is.
  Islam is immers de religie van vrede, voorspoed, liefde, vrijheid en tolerantie. Dus een hakbar zal nooit een ander mens bedreigen of voor “hoer” uitmaken en de rest is Westerse propaganda. Echt waar hoor…

 11. Dit valt onder godsdienstvrijheid volgens onze politieke “bestuurders”. Deze man reageert misschien wat overtrokken maar uit het diepst van zijn religieuze overtuiging en dat moet je respecteren.

  Ies simpel, toch??

  Zijn er trouwens al hele hordes gematigde moslims voor de deur van deze haatimam gesignaleerd om hem eigenhandig het land uit te flikkeren wegens besmeuren van hun geloof??

 12. Coalitie vorming is over.

  Wilders onthoofden en wat dan?

  De politiek is er in geslaagd om er een grote gaos van te maken, en zo graven ze hun eigen graf.

  Stelling ; als er Nu nieuwe verkiezingen komen bestaat de kans dat PVV nog groter wordt, zoniet de aller grootste gaat worden.

  Gevolgen;Minister President Wilders.

  En dan maar klagen, terwijl het gewoon onozelheid is van alle politici met elkaar.

 13. Het is gewoon ziek in dit land dat de mensen die het land echt proberen leuk leefbaar te maken en denken aan het eigen volk, dat deze mensen met de dood worden bedreigd.
  Ik vind dat dit de fout is van onze LINKSE kabinet van de laatste jaren omdat ze alle buitenlanders hier maar heen halen waardoor we niet eens meer veilig zijn in ONS eigen land. En neem van mij aan dat de buitenlanders die echt hulp nodig hebben het geld niet hebben om hier te komen dus er komen hier alleen maar CRIMINELE BUITENLANDERS. De regering weet dit ook donders goed maar vind het kennelijk nodig om hun eigen bevolking uit te melken en te vernederen met deze acties.
  Toen ik vroeger als klein kind ergens liep hoefde ik geen angst te hebben dat mij wat zou gebeuren maar vandaag de dag is het levens gevaarlijk. Kijk maar naar alle politieprogramma´s en je kunt zien dat het alleen maar BUITENLANDERS zijn die gezocht worden voor een criminele actie. NEDERLAND word WAKKER We zouden er met zijn allen wat aan moeten doen want waarom zijn die ACHTELIJKE MOSLIMS EN andere BUITENLANDERS wel eensgezind en wij NEDERELANDERS komen nooit in protest we laten allemaal over ons heen lopen. En wat die MOSLIM IDIOOT Feiz Mohammad betreft: Die moeten ze samen met die ANDERE GEITENNEUKERS GELIJK DOODSCHIETEN dat is wat hun enige STRAF is met zulke UITSPRAKEN tegen onze LANDLEIDERS.

  Devidas [18] reageerde op deze reactie.
  Raymond [19] reageerde op deze reactie.

 14. @wim bierman [2]:

  Wacht effe….08:41 De Australiër Feiz Muhammad, een jihad-ideoloog, heeft alle radicale moslims in Nederland opgeroepen om politicus Geert Wilders te onthoofden. Dat deed hij tijdens een speech op een afgeschermde website van jihadisten.

  En dan …eeehhhh….Afgelopen zondag was er op de Australische televisie een interview met de politicus te zien. Wilders omschreef de islam als een achterlijke godsdienst en als een religie die vergelijkbaar is met het fascisme en communisme.

  Kortom het loven en bieden seizoen is weer eens aangebroken , geblondeerde halve rand debiel versus andere volslagen gek c.q. mafkees.

  Ik snap nog steeds niet dat de idioten van deze wereld zoveel airplay krijgen , kennen ze die lui geen ritalin voorschrijven.

 15. @Botraar [16]:
  De PvdA keurt deze mening niet goed hoor. De rode cultuurrelativisten hebben graag een constante stroom van collectivistisch stemvee, dat is bekend in bredere kringen dan je zou denken. De vraag is of je kiest voor het PVV model (grenzen dicht, verzorgingsstaat behouden) of het Dubai model (grenzen open, maar geen verzorgingsstaat en geen stemrecht voor nieuwkomers). Cherry-picking of echt libertarisme. Vrijheid is helaas niet voor bange mensen.

  Raymond [21] reageerde op deze reactie.

 16. @Botraar [16]:

  Het is gewoon ziek in dit land dat de mensen die het land echt proberen leuk leefbaar te maken en denken aan het eigen volk, dat deze mensen met de dood worden bedreigd.

  Poeh….ik ken deze retoriek nog uit de geschiedenis boekje , ik zal je een paar links ( humor ) geven zodat je kan zien wat ik bedoel.

  Ik vind dat dit de fout is van onze LINKSE kabinet van de laatste jaren omdat ze alle buitenlanders hier maar heen halen waardoor we niet eens meer veilig zijn in ONS eigen land.

  Tja in de nieuwsgroep nl.politiek is dit deel al behoorlijk uitgespit , en de conclusie was dat ” rechts ” er beter aan zou doen ( en dat doen ze nu dus ook..he?) om hier niet al te diep op in te gaan.
  En geloof mij maar dat ze dat intussen zelf ook wel doorhebben , en daarom hoor je ze hier ook niet over.

  En neem van mij aan dat de buitenlanders die echt hulp nodig hebben het geld niet hebben om hier te komen dus er komen hier alleen maar CRIMINELE BUITENLANDERS.

  Eeeehhhhh…ssssst…uw rechtse broeders knobelen momenteel een kunstje uit met z.g. “kennis migranten ” , en ik denk niet dat uw “soulmates ” nog prijs stellen op dit soort kabaal.

  De regering weet dit ook donders goed maar vind het kennelijk nodig om hun eigen bevolking uit te melken en te vernederen met deze acties.

  Absoluut.

  Toen ik vroeger als klein kind ergens liep hoefde ik geen angst te hebben dat mij wat zou gebeuren maar vandaag de dag is het levens gevaarlijk. Kijk maar naar alle politieprogramma´s en je kunt zien dat het alleen maar BUITENLANDERS zijn die gezocht worden voor een criminele actie.

  Jip dat kan je met een gerust hart aan die media overlaten , they know how to scare the living daylights out of you.

  NEDERLAND word WAKKER We zouden er met zijn allen wat aan moeten doen want waarom zijn die ACHTELIJKE MOSLIMS EN andere BUITENLANDERS wel eensgezind en wij NEDERELANDERS komen nooit in protest we laten allemaal over ons heen lopen. En wat die MOSLIM IDIOOT Feiz Mohammad betreft: Die moeten ze samen met die ANDERE GEITENNEUKERS GELIJK DOODSCHIETEN dat is wat hun enige STRAF is met zulke UITSPRAKEN tegen onze LANDLEIDERS.

  Ach…de een een beetje doodschieten en de ander een beetje onthoofden , houd je ook nog een beetje van de straat he.
  Je moet gewoon kijken of je voor een zacht prijsje niet wat van die gifgas kanoekels kan opduikelen , dan pak je er een paar honderd in een keer..hele families joh….plant het zich ook niet meer voort.
  En jij komt toch niet op opsporing verzocht…dus wat let je ?

  LANDLEIDERS…eh..tijd voor een inburgerings cursus…..?

  Want die kennen wij hier niet.

  Devidas [20] reageerde op deze reactie.

 17. @Raymond [19]:
  “Tja in de nieuwsgroep nl.politiek is dit deel al behoorlijk uitgespit , en de conclusie was dat ” rechts ” er beter aan zou doen ( en dat doen ze nu dus ook..he?) om hier niet al te diep op in te gaan.
  En geloof mij maar dat ze dat intussen zelf ook wel doorhebben , en daarom hoor je ze hier ook niet over.”

  Leg eens uit. Volgens mij ken je het verschil tussen links en rechts namelijk niet, maar ik wil je best even les geven hoor.

 18. @Devidas [18]:

  De vraag is of je kiest voor het PVV model (grenzen dicht, verzorgingsstaat behouden) of het Dubai model (grenzen open, maar geen verzorgingsstaat en geen stemrecht voor nieuwkomers).

  Ehhhhh…ehhh…verzorgingsstaat behouden…sorry maar de logica ontgaat mij.

  Waarom trekt Wilders dan op met de twee grootste slopers van bovenstaand instituut , weet je ik word een beetje week van dit slap geouwehoer.

  Ik denk dat Ab Klink als minister van Volksgezondheid kennis heeft genomen van enige medische deskundigheid , en lopende de gesprekken tot het inzicht is gekomen zaken te doen met een VOLL-IDIOOT.

  Van die hele Geert Wilders klopt NIETS…alles is in tegenspraak.

  Cherry-picking of echt libertarisme. Vrijheid is helaas niet voor bange mensen.

  Ik denk dat er bepaalde elementen in het CDA bezig zijn met een machtsovername , en dat er nog integere mensen zijn die dit trachten te voorkomen.

  Devidas [22] reageerde op deze reactie.

 19. @wim bierman [4]:

  De Telegraaf zou ook de AIVD al een opname van de bedreiging

  Ach ze trekken zo graag op met elkaar…het ene moment procederen en het andere moment de bronnen delen.

  Goh…het lijkt wel een heruitgave v.d. GIL , ook een illustere uitgave van Der Telegraaf.

  ( grapje voor de kenners ).

 20. @Devidas [26]:

  Weet je een partij programma is zoiets als een reclamefolder van de Media Markt, prachtig…maar de met een asterisk gemerkte items en de daarna naar de onderkant van het blaadje verwijzende voetnoten maken ze indentiek.

  wat voor maatregelen moeten er genomen worden?

  Boven plakken staat in Windows ook het vakje ongedaan maken.

  En hoeveel zouden we er ongedaan kunnen maken ?

  Devidas [28] reageerde op deze reactie.

 21. sociale verworvenheden

  Je kan het begrip ” sociaal ” gebruiken of misbruiken.

  Ik ooit eens ergens gezegd : je socialiseert ze zo een politiestaat in.

  En met ” politiestaat ” bedoel ik eerder die externe particuliere partijen , die in volle samenwerking met de ” politietop ” zachkens aan een veiligheid industrie aan het metselen is.

  En dat met een zekere hulp uit de Europese heilstaat propagandisten.

  —–

  Kwam er een EX-Hilversums hoofdcommissaris in zijn proefschrift erachter ( ja hij studeert ) dat Minister van Justitie / Binnenlandse zaken compleet de Gemeentewet aan zijn laars loopt te lappen.
  En dat de politie bij grote evenementen niet meer leidend is , maar nog slechts op de achtergrond ondersteunend.

  Uw veiligheid in private handen ????????????????

  Of uw veiligheid in staatse handen ????????????????

  Welke kun je controleren ?

  mrderik [30] reageerde op deze reactie.
  Oscar [31] reageerde op deze reactie.

 22. @Raymond [29]:
  er worden hier in Nederland gewoon mensen bedreigd, door van die imams uit andere landen, of van die andere idioten die de mogelijk heid hebben om zich via de media, wereld wijd uit te laten over mensen die hun boek vol leugens tegen spreken , ik vind het een angstaanjagend idee dat er zulke mensen zijn die dat soort dingen kunnen en mogen roepen.
  als je hoort en ziet hoe die moslims praten over ons westerse manier van leven, en dat wij maar honden zijn.
  en die mafkezen blijven maar oproepen tot haat en dus zoals nu ,het afhakken van iemands hoofd .
  kan je toch niet meer ontkennen dat ze nu all best machtig zijn , door angst te zaaien , kijk maar naar onze leiders , die zijn doods bang !
  wilders die een land niet in mag vanwege zijn uitspraken , wanneer word het tijd om moslims de toegang tot een land te ontzeggen ,en wanneer gaat Nederland zich nou eens verdedigen tegen dit soort bedreigingen .
  die dingen die wilders allemaal zegt over de islam worden op deze manier toch telkens bevestigd
  als je mensen oproept tot het onthoofden van wilders

Comments are closed.