GL-kamerlid en ex-directeur Greenpeace Liesbeth van Tongeren wil graag naar de klimaattop in Cancun Mexico maar dan wel op kosten van de belastingbetaler uiteraard, dit geheel volgens het leidende socialistische principe van de portemonnee van de ander.

Volgens haar is de klimaattop “hartstikke belangrijk” en is ze heilig overtuigd van de rampzalige opwarming van het klimaat omdat ze onlangs twee keer drijfnat is geregend en dat is toch wel zeker het bewijs dat stortregens door die opwarming tegenwoordig “echt” steeds vaker voorkomen dan vroeger.

Ik heb altijd al het vermoeden gehad dat links denken zwaar hersenletsel veroorzaakt en dit staaltje van fraaie linkse logica van de kouwe grond bevestigt dat vermoeden maar weer eens helemaal.

11 REACTIES

 1. Gl zou zich druk moeten maken over het rampzalige middeleeuwse
  Godsdienstklimaat in Nederland.Dit zal..ons..?land in de ellende storten..en niet die paar regenbuien..Zat Halsema bij PW niet naast een Godsdienstwaanzinnige.?Voor dit klimaat sluit Gl en m.n Halsema de ogen.

 2. Hoofd pandgestapo gaat ook op vakantie. Zie geenstijl.

  Sociale kwoot vd dag:
  “Deze uitstap is in het belang van Den Haag…geestelijk verrijkt kom ik terug.”

 3. Ik zou zeggen: mail haar op het voor de hand liggende mailadres; het voorvoegsel is gescheiden door punten. Laat de zelfbenoemde elite merken, dat we haar door hebben.

 4. en zie ook dat deze VOLKSvertegenwoordigster, vooral bezig is met haar eigen nattigheid en eigen geestelijk verrijking, niet met die van de mensen die ze vertegenwoordigt.

 5. @A [3]: Ik denk dan: “verzinsels en niet-bewezen uitspraken als waarheid aannemen, om daarop verdere plannen te maken en mensen veel vrijheid en geld af te troggelen door hen flauwekul op de mouw te spelden, als ware het echt waar gebeurd en gezegd?”…
  Ja, dat zou best een religie kunnen zijn.

 6. Dat ze het zeilmeisje om een lift vraagt die ze laatst had verboden om alleen te gaan.

 7. Zo denken alle linkse mensen, van als zij maar er beter van kunnen worden op kosten van andere. Dat zie je in onze maatschappij overal en de politieke partijen doen niet anders. Dan zou je kunnen zeggen dat we alleen maar linkse politieke partijen hebben. De 1 is wat meer linkser dan de andere. En diegene die wat minder links is noemen we gemakshalve rechts om zo enig verschil te kunnen maken. En mensen die niet op kosten van een ander wil profiteren, worden uitgelachen en bekritiseerd. Meestal wil deze groep mensen niets van de politiek weten en willen hun eigen leven bepalen, zonder inmenging van de politiek (opgelegde dwang van uit Den Haag om toch collectief overal aan mee te doen)

 8. Zo lang andere mensen niet de politiek ingaan zal dit soort arrogant gespuis er de dienst blijven uitmaken.

  Wat de pandgestapo betreft, kan dat ‘hoofd’ niet wat paddo’s gaan eten? Wordt-ie ook geestelijk verrijkt van en hoeft hij niet voor naar Dubai, op kosten van de buren.

Comments are closed.