De video’s van Stefan Molyneux worden door veel bezoekers als zeer positief beoordeeld. RHCM reageert er als volgt op: “Ik volg met veel plezier de videos van Stefan Molyneux. Ik kwam recentelijk langs een ander programma dat “Reality Report” heet.

Het is een klein beetje popie jopie maar ze hebben vaak wel haarscherpe en actuele observaties over ontwikkeling op het gebied van de overheid en inperking van de vrijheden. Kijk maar is of je er iets aan hebt en misschien spreekt dit news format een bepaalde groep vrijsprekers aan.

Hier heb je een voorbeeld van zo’n aflevering:

Ingezonden door RHCM

“The Reality Report gives it to you straight without the corporate induced spin in a fun yet hard format. Tune in every week to hear Gary Franchi break down the headlines, showcase original interviews with leading political figures, present the latest viral videos and give you the solutions that most news shows fail to deliver.”  http://www.google.nl/search?q=Gary+Franchi++reality+report&hl=nl&client=firefox-a&hs=6Wd&rls=org.mozilla:nl:official&prmd=vo&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=ADOGTOXCIpKYOMPNyZ8O&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CCUQqwQwAQ

http://www.youtube.com/watch?v=Yw8YI_Z1pCE&feature=related

1 REACTIE

  1. Religieus gezeur over the constitution and ‘call your state representative for freedom’, ’the government are the people’.
    Wel aan de kant van meer vrijheid, maar niet van hetzelfde caliber als Molyneux, die zijn uitspraken over het algemeen toch beter filosofisch onderbouwt.

Comments are closed.