Als ik zo de reacties van linkse geesten op de ontwikkelingen in het WIldersproces mag typeren dan komen die erop neer dat het onterecht en zelfs schandalig is dat Wilders voor zijn verdediging gebruikt maakt van de mogelijkheden die de wet hem biedt.

Dat mag hij dus niet doen van links, hij is immers duidelijk schuldig aan de zwaarst denkbare misdaad en dat is het openlijk verkondigen van bij links onwelgevallige meningen en wie dat soort zware delicten heeft gepleegd stelt zich buiten de beschaafde maatschappij en verliest ieder recht om zich te verdedigen.

Kortom, volgens links moet Wilders niet zo zeuren en zich zonder tegenstribbelen tot 4 jaar gevangenisstraf laten veroordelen.

14 REACTIES

 1. Het is waar, het links tuig wil Wilders wederom onderuit halen. Daarmee maken ze zichzelf alleen nog maar meer onpopulair want vele,vele burgers walgen van de Nederlandse “rechtsgang”. Ook daar laat Wilders zien niet flauw te zijn en het links tuig binnen de rechterlijke macht aan te willen pakken.

  Geweldig, zo’n man binnen de Nederlandse politiek! En ook meer dan hoognodig.

 2. De betrokken partijen maken gebruik van: “Alles kan en zal tegen u gebruikt worden”.

  Daarvoor hoeft men niet ‘links’ te zijn.

 3. Ik begon het kommunistiese showproces steeds leuker te vinden. Jammer dat de wraking is goedgekeurd. Het had natuurlijk een grote klucht moeten worden. Met schuimbekkende D66 rechters. En als apotheose een veroordeling van Geert W. tot steniging op het terrein van de Westermoskee in Islamsterdam. Uit te voeren door het committee van die zeursmurfen en huilklagers die van de week zo potsierlijk bezig waren. Dan was de show compleet geweest.

  Met nog even een speciale vermelding voor “Naoual Abaida”. Tot dusver een anoniem studentje, maar zij koos voor de publiciteit door deel te nemen aan het proces als aanklager en ging daarna jammeren dat haar naam wereldwijd in de media belandde en vond dat iedereen overal haar naam moest verwijderen. Daarom nogmaals Naoual Abaida die nog jaren gaat proberen haar rol in dit showproces te ontgoogelen. Dahag!

 4. Geert… niet dat ik al zijn uitspraken goedkeur…wel de manier waarop hij met de zaak omgaat…bedankt Geert!

 5. “Alles kan en zal tegen u gebruikt worden”
  LET OP: niet VOOR u. Alleen TEGEN u.

 6. @Marco,

  Inderdaad.

  Verdeel en heers principe.

  Vanuit hogerhand verwerkt in de taal.
  Valt niet of weinig op en is zelfinstandhoudend.

 7. @Katjong [8]:

  Op sociaal vlak is hij links op de rest rechts.
  Ook de Nationaal socialisten uit de jaren 1940 waren gewoon links.
  Alle sociale voorzieningen vandaag de dag komen uit die koker.
  iedereen (Duitsers/NL/Oosterijk/Belg/ luxenburger/ Zwitser ofwel lid van het grote duizendjarige rijk, een VW en vakantie, kinderbijslag, AOW, etc.
  Maar rechts noemen klinkt gewoon lekker wat slechter.

  En die partijen die zich links noemen willen daar niet mee geconfronteerd en vergeleken worden, dus was Hitler gewoon rechts, dus Wilders ook!
  LvM [11] reageerde op deze reactie.

 8. Geweldig die Geert Wilders!

  Alles wat die man aanpakt en door elkaar schud, moet zich herbezinnen op het eigen bestaansrecht.

  Gisteren in Nieuwsuur, “De rechters moeten zich gaan herbezinnen op hun werkwijze na het proces Wilders”

  Naast koddige teksten “kopvoddetax” komt Frankrijk prompt met het boerka verbod.
  Hij zegt iets over criminelen terugsturen naar land van herkomst, en wat gebeurt er wederom in Frankrijk: Criminele zigeuners worden terug naar land van herkomst gestuurd.
  Hij roept al jaren dat de multy culty samenleving mislukt is, en nu roeptoetert zelfs de bondskanselier Merkel het. Ja, Zelfs, ongelooflijk, stemveetrutje Mirjam Sterk van het CDA!!!!
  Wedden dat die Kopvoddetax nog eens in de dikke van Dale komt!

 9. @Johan Alphons [12]:
  Speelt u nu een semantisch spelletje met mij?
  “Midden” is onderdeel van de links-rechts schaal. “Midden” slaat namelijk op het midden tussen links en rechts.
  Het onderwerp gaat daar inderdaad over. Ik had het dan ook niet alleen over u, maar over iedereen die betreffende schaal hanteert. Vandaar mijn gebruik van het woord “men”.

Comments are closed.