Bijgaande cartoon werd ons toegestuurd. Wij vroegen ons af of we die wel mochten publiceren. Er is immers een dreiging om aangesproken te worden voor belediging, discriminatie of zelfs haatzaaien.

En dan bovendien de grote vraag of het wel Politiek Correct is!

We besloten hem te plaatsen na “lees verder” zodat degenen die niet willen, niet hoeven te kijken!

a

AAANVULLING 14.30 uur

We vernemen net dat het wrakingsverzoek van Wilders is afgewezen:

“De wrakingskamer noemde de uitspraken onder meer ,,ongelukkig geformuleerd” maar vond dat de rechtbank niet vooringenomen is.”

Gelukkig is de onpartijdigheid DUS niet in het geding. Het was alleen maar ongelukkig”!!

14 REACTIES

 1. Wie die cliniclown links is, al sla je me dood. D66 soms? Maar die rechter rechts op het plaatje, dat moet wel haast Herr Dr magistraat Freisling zijn, hij die in naam van het Nationaal-Socialisme rechtsprak in Berlijn in de jaren’40!
  Wie durft hier nog over een showproces te spreken? Geertje moet hangen, dat is toch normaal?

  GB [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Liberty 5-3000 [2]:

  Die is niet van de D’66. En de D’66 is de partij van de gerechtelijke macht. Als de Nederlandse bevolking een afspiegeling zou zijn van de Nederlandse rechters dan zou de D’66 mogelijk met 50 zetels vertegenwoordigd zijn in de Tweede Kamer.

 3. @Devidas [5]:

  Nee! Je bent niet de enige. 🙂 De stemmen en de intonaties lijken op elkaar. Als deze rechter voor de radio een financieel lulverhaal over de bancaire sector zou houden dan zou ik op z’n minst denken dat de imitatie van Paul Groot http://www.youtube.com/watch?v=e6rqbuAXzao overtroffen is. De rechter, mr. Moors, heeft echter niet Wouter zijn kenmerkende “integere luister gezicht + knikje”.

 4. @GB [7]:

  Alleen moord is afdoende (zie Fortuyn). Als Wilders veroordeeld wordt zal hij daar alleen maar sterker uitkomen. Hitler heeft ook gevangen gezeten.

  Hitler werd na zijn mislukte staatsgreep in 1923 tot 5 jaar veroordeeld. Na 1 jaar werd hij weer vrijgelaten (hij had de tijd gebruikt om Mein Kampf te schrijven) en werd het verbod op zijn partij in München weer opgeheven. In de jaren daarna werd de NSDAP ook in andere delen van Duitsland weer toegestaan. Pas in 1933 was de partij machtig genoeg geworden om Hitler definitief aan de macht te brengen.

  NL begint al aardig op de Weimarrepubliek te lijken. 😉

  Peter de Jong [12] reageerde op deze reactie.

 5. @Peter de Jong

  Pim Fortuyn door een linksmens doorgeschoten, Theo van Gogh door een linksmens doodgeschoten. En binnenkort ook Geert Wilders als ie een beetje de pech heeft tegen een ludieke actie aan te lopen. Ben ik nou de enige Peter die daar een verband in ziet. Links met 3-0 dan voor, ik zal je een beetje helpen.
  Simpele vraag : wie is dan eigenlijk het gevaarlijkst. Je mag erover nadenken hoor ..

 6. Dat links het stiekem niet erg zou vinden (en achter gesloten deuren misschien zelfs toejuicht) zou mij niks verbazen. Sowieso vind ik dat zaakje bij fortuyn te erg stinken, het kwam de gevestigde partijen iets te makkelijk uit. Goed, ze moesten eerst nog even een prutskabinet laten vallen en vervolgens was het weer terug bij het oude.
  Kennedy zou ook zijn vermoord omdat hij het niet met de hardliners eens was, maar hij was wel overtuigend gekozen. In NL gaan gaan we ook die kant op maar dan onder het mom van socialisme ipv de military industrial complex.

  Wat wilders betreft zal weer een politieke moord het deksel vd beerput trekken. Nu proberen ze hem op andere manieren kapot te maken maar ze snijden zichzelf in de vingers: publiciteit werkt slechts in zijn voordeel. Voor links is het vechten tegen de bierkaai: links is gewoon op zijn retour.

 7. Rechter Jan Moors schijnt getrouwd te zijn met zanger Alberto ter Doest:
  http://www.mymusicals.eu/doest_alberto_ter.html

  Rechter Frans Bauduin (gaf Volkert vd Graaf 18 jaar omdat hij de misdaad niet ernstig genoeg vond voor levenslang, nu vz wrakingskamer A’dam) is bestuurslid van het Marokko Fonds:
  http://www.marokkofonds.nl/index.php?nav=static&pagina=algemeen_bestuur

  Hoofdofficier van Justitie te A’dam Herman Bolhaar is ambassadeur van het Marokko Fonds:
  http://www.marokkofonds.nl/index.php?nav=static&pagina=ambassadeurs

  Het Marokko Fonds werd in 2005 opgericht door het NCDO (de club van ontwikkelingshulp subsidiesponzen).

  De wetenschappelijke onderbouwing van dit proces:
  http://www.ikonrtv.nl/uploads/uploadedDocs/islam1.pdf

 8. Vandaag opnieuw ‘wraakbaar’ commentaar van rechter Jan Moors. “Kan ik mij voorstellen” zei hij toen een aanklaagster de zaal uitliep omdat zij Fitna niet wilde zien. Hij zou zich over die opmerking nader moeten verklaren, want Fitna bestaat gewoon uit een aaneenschakeling van nieuwsfragmenten.

  Geeft Moors met zijn opmerking toe, dat moslimlovers de ogen sluiten voor de realiteit? Dat zou een bewijs van zijn onpartijdigheid zijn. Aannemelijker is, dat hij het met de vrouw eens was. Een nadere verklaring is dan echt wel op zijn plaats.
  http://www.wuz.nl/artikel/51537.Kan%20ik%20me%20voorstellen.html

  Dit mag blijkbaar wél (de gevolgen kennen we):
  http://www.hetverraadvanlinks.nl/Image1.jpg

Comments are closed.