Als je nou niet springt ben je een homofiel, een van de humor nummers uit de skihut die de spot vriendelijk drijft met homoseksuele.
Echter kan niet iedereen er enig respect voor op brengen wanneer iemand hetzelfde geslacht bemint.

Zo ook de ” bontkraagjes” in Utrecht, die door hun geloof en cultuur volledig lak hebben aan het recht van iemand om ” Vrij” te leven,voor zover dat gaat met een Staat.

Ton en Hans mochten dit aan den lijve ondervinden. Na een boel, bekraste auto’s, scheldpartijen, bekogelingen met stenen en ijsklompen, leeggestoken autobanden etc., waren zij het zat en vonden zich gedwongen te gaan verhuizen.  Ik leef mee en hoop echt dat zij nu wel vrijer kunnen leven, zonder de hete adem van de bontkraagjes in de nek te hoeven voelen. Hoewel je zou verwachten dat een gemeente hier wat aan zou doen, u weet wel, de staat is er voor u… toch? Integendeel juist, want het stel wil geld zien voor de geleden schade en krijgt de middelvinger van burgemeester Wolfsen.

Hier een kopie van Spitsnieuws voor het volledige bericht.

Homostel eist 40.000 euro van gemeente

Een homostel, dat na vele bedreigingen en pesterijen uit Utrecht is verhuisd, eist een schadevergoeding van 40.000 euro van de gemeente. De twee konden hun huis niet voor de vraagprijs verkopen en liepen zo behoorlijk wat geld mis.

 De twee komen met de claim, omdat ze vinden dat de gemeente niet genoeg voor hun gedaan heeft, ten tijde van de bedreigingen en vernielingen. De homo’s maken voor hun nieuwe huis ook weer kosten en daarnaast heeft het stel veel vernielingen in het verleden moeten repareren. De gemeente Utrecht gaat niet akkoord en burgemeester Wolfsen heeft in een gesprek laten weten dat er geen regeling is voor het stel.

U snapt dat het lidmaatschap van die zelfde burgemeester bij “Toezicht Slachtofferhulp Nederland” een mysterie is, want wat heeft hij dan uiteindelijk gedaan?
Hoewel dit een redelijk voorstel lijkt, ben ik van mening dat het stelletje hier iets te ver door schiet.
Natuurlijk moeten zij vergoed worden, maar met zoveel dingen die er verkeerd gezien worden door de meeste Nederlanders is dit een oneerlijk verzoek.  Door te eisen dat de gemeente betaalt komt het er uiteindelijk op neer dat u en ik voor dit geld moeten bukken, vandaar de titel.

Wij zouden dan moeten betalen voor schade die door criminelen is aangedaan, dit voorstel is daarom onacceptabel

Dit natuurlijk terwijl de gemeente …ZOGOEDZIJNBESTDOET, om het allemaal wat veiliger te maken, dit met een hoop gepamper en pickwick natuurlijk.

Ik wil dat dit stel volledig gecompenseerd gaat worden voor de overlast van de criminelen die hun het huis uit hebben gejaagd, maar dan niet door ons allemaal, maar door de criminelen zelf.
Het gaat tijd worden dat PvdA’ers met een verwrongen geweten eens in gaan zien dat ze een dienst leveren waar voor betaald is, hoe onvrijwillig dat ook mogen zijn. Wanneer iemand schade ondervindt en doordat de wet niet toestaat dat u uzelf verdedigt, behoort de volledige schade opgehoest te worden door de criminelen zelf.

Als de politie er niet voor kan zorgen dat de persoon die deze daden heeft begaan niet de consequenties hoeft te dragen van zijn acties, dan maakt dat de politie en gemeente in deze volledig overbodig en zou ik graag mijn centen terug zien voor een dienst die blijkbaar niet geleverd kan worden. Ook een van de redenen waarom de politie en opsporingsbevoegdheid geprivatiseerd horen te zijn 

Ik stel voor dat wanneer iemand in Utrecht weet wie de daders zijn, deze worden aangegeven bij de politie en eis daarbij dat zij dit bedrag gaan betalen. Niet dat daar ooit op ingegaan zal worden, al is het alleen maar om de politie even wakker te schudden.
Het ergste is dat het land er niet veiliger op gaat worden als men alles maar over wil laten aan de gemeentes en de politie, deze zijn nu en in het verleden altijd gebrekkige dienstverleners gebleken die betaald krijgen zonder dat er ook maar een dienst geleverd wordt.
Daarbij is bescherming vragen van een overheidsorgaan wat van u steelt om dit te bekostigen alleen al een absurde notie.

Maar al met al, misschien komen we de daders ooit wel eens tegen, en dan zeggen we!

[HTML1]

7 REACTIES

 1. Die – toch zo overtuigend gekozen – burgemeester van Utrecht is de belichaming van alles dat fout en regent is in Nederland. Zakken vullen, potverteren (hoe zat het ook al weer met Shanghai?) en vluchten voor verantwoordelijkheid. Hij is vast vaak gepest vroeger. En als ik op zijn verschijning af ga… dan zit hij zelf waarschijnlijk nog steeds in de kast?

  De homo’s hadden gewoon moeten doen of zij ook bij die Roma-familie hoorden. Dan hadden ze nu gratis in een villa gewoond.

  Igor [4] reageerde op deze reactie.

 2. Je wordt gedwongen te betalen voor een beschermingssysteem wat nooit geleverd wordt.
  Tegelijkertijd wordt het je verboden om die dienst aan jezelf te leveren.
  Is dat nu niet eigenlijk die zogenaamde “Anarchie” in de vorm van wetteloosheid waar iedereen zo bang voor is?
  En zorgt echte anarchie (zonder leider) eigenlijk juist wel voor deze bescherming omdat zij wel rekening houd met het leveren van stabiliteit met betrekking tot de machtsverhoudingen van mensen onderling?
  Geef iedereen de mogelijkheid om elkaar evenveel schade toe te richten. et voila. Utopia is born.

 3. Goeie links Hoc! 🙂

  Belangrijk is nog te melden, dat Marokkaanse criminelen het beproefde systeem van de Italiaanse maffia hebben overgenomen (de omerta).

  De politie krijgt zo geen enkele informatie, want iedereen zwijgt. Getuigen worden bedreigd, evenals slachtoffers, waardoor deze hun verklaring en aangifte weer intrekken en er voor de rechter geen zaak is.

  Het gebruik van undercover agenten om zo bewijs te verzamelen kan door capaciteitsgebrek niet overal in Nederland gebeuren. Het is ook zeer gevaarlijk werk.

  De meeste aangiften leveren daardoor niets op en de daders gaan vrij uit. De Marokkaanse gemeenschap zelf lijkt ook geen enkele greep te hebben op de criminelen.

 4. Zolang er mensen bij de overheid aankloppen voor hulp (en vervolgens verontwaardigd doen als ze die niet krijgen) zal die overheid altijd blijven bestaan. Het is natuurlijk heel vervelend wat hier gebeurt, maar goed dat ze geen hulp van de overheid hebben gekregen. Des te meer het de corruptie aantoont.

 5. @Igor [4]:
  “Rechtvaardigheidsgevoel” wil niets zeggen. Hitler had vast en zeker ook een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Hij zag de genocide van joden als rechtvaardig. Een “gevoel” is dan ook precies wat het is, enkel een emotie, volledig subjectief en arbitrair.

  Door pesten loopt iemand trauma’s op. Trauma’s maken de kans op immoreel gedrag later vele malen groter.

  Ik ben vroeger ook gepest. Ik ben daar juist heel agressief door geworden. Prima onder controle sinds ik de immoraliteit van de initiatie van geweld inzie, overigens.

 6. @Igor [4]:

  Goede vraag. Mijn inschatting: (Vrijwel) iedereen wordt gepest als kind. De een pest/vecht terug. De ander niet, gaat klagen over bescherming en het gaat van kwaad tot erger. Het is een soort van pik-orde dingetje en iets met competitie. Net zo als wie er als eerste of laatste in het sportteam wordt gekozen met gym. Politici lijken opvallend vaak uit de categorie “laatste” te komen.

  De inwoners van Utecht hadden massaal tegen die burgemeester gestemd door niet mee te doen met die schandelijke voorgekookte verkiezingen. Is dit soort beleid zijn wraak? Ik ken een paar mensen die politiek actief zijn en van de zijlijn gezien vind ik die partijen een heel eng zootje. Net religieuze sectes.

Comments are closed.