Een lezing, gegeven op de jaarlijkse “Liberatian Alliance” conferentie te London, door Kenli Schoolland.

In deze lezing geeft ze een heldere blik op de kansen in een recessie middels praktijk voorbeelden. Ze vertelt hoe het inkrimpen van het overheidsorgaan heeft geleid tot meer vrijheid, een vrije(re)markt en een florerende economie in Nieuw-Zeeland, en wat China bereikt met kapitalisme.Daarnaast toont ze aan waarom subsidies slechts negatief werken, en  hoe de moderne mens eigenlijk al proeft en geniet van de vrijheid (op het internet/games). Kortom een erg interessante lezing met concrete, praktische voorbeelden.

Ingezonden door Doompie

.

laconf2010, Kenli Schoolland, A View from the Next Generation from Sean Gabb on Vimeo.

1 REACTIE

  1. Kenli teedt in de voetsporen van haar vader.
    Zij is de dochter van Ken Schoolland, auteur van “Jonathan the Gullible”, waarvan inmiddels in tientallen landen een editie verschenen is.
    hugo van reijen

Comments are closed.