Betreft uitlatingen rechtszaak Wilders

Mijne heren,

Enige tijd geleden hoorde ik U als voorzitter van dit rechtscollege in het programma buitenhof uitspraken doen over Geert Wilders , even voor de duidelijkheid, ik ben kritische Nederlander en vrijdenker en zeker geen  uitgesproken aanhanger van Wilders en stem nergens op. Echter Uw uitlatingen vond ik schandelijk. Ik heb U wel eens vaker een brief geschreven over het slecht functioneren van het strafrecht en de uitlatingen die U hierover deed in Nova. Dit keer echter is het niet alleen U die over de schreef gaat maar ook de andere leden van het door steeds minder Nederlanders gerespecteerde hoogste rechtscollege, w.o. de advocaat generaal -deden hun duit in het zakje.

In buitenhof hoorde ik U dementeren over ‘respect’ voor de rechtstaat en de hoge raad, meneer de voorzitter,  respect moet men verdienen en dat doet de ‘hoge raad’ der Nederlanden niet door telkens weer onzinnige uitlatingen te doen over een zaak die zeer waarschijnlijk bij deze raad zal terechtkomen.

Ik schreef U verleden jaar dat naar mijn mening de strafrechtspraak in dit land ‘door en door corrupt en tot op het bot verrot is’ . . en dat hij dat is, bewijst  niet alleen de extreem domme en schandalige wijze waarop U en Uw collega rechters  met deze zaak omgaan, maar ook de corrumperende verwevenheid van belangen en functies die rechters er in dit land op nahouden.
Bijvoorbeeld  in de zaak Wilders;  De minister van justitie Hirsch Ballin werkte  achter de schermen aan een rechtszaak tegen Wilders. De voorzitter van het hof in Amsterdam  heeft een ongepaste ontmoeting met een getuige deskundige en vervolgens is hij door dat zelfde hof  met zijn uitspraak feitelijk reeds  veroordeeld.
Rechter Moors doet ongepaste uitspraken ter zitting.  De rechter die vervolgens over het verzoek tot wraking  moet beslissen en dit verzoek afwijst zit n.b. in het bestuur van het Marokkofonds. Vervolgens weigert rechter Moors een ter zitting aanwezige getuige te horen, en of dit nog niet genoeg is  neemt  U als voorzitter van de hoge raad deze oneerlijke voorzitter van het hof weer in bescherming en kapittelt U Wilders, en roept op tot ‘respect’ voor de rechtelijke macht. . .
En nu doen U collega rechters nog eens   2 x achter elkaar totaal ongepaste uitspraken over deze zaak.

Meneer de voorzitter Uw rechtscollege is net zo door en door verrot als de straf rechtspraak in dit land, en  het zou U sieren als U als de donder zou opsodemieteren en plaats zou maken voor rechters die wel hun mond kunnen houden, die geen blijk geven van partijdigheid en de rechtsgang (voor zover daar nog sprake van kan zijn) eerst op zijn beloop laten en zich van elk commentaar onthouden!

Uw college heeft zich met  zijn schandalige en onprofessionele uitspraken in deze kwestie totaal gediskwalificeerd en voor het overgrote deel  van de Nederlanders (waarvan 80% geen vertrouwen meer in het strafrecht heeft) AFGEDAAN !

Trek uit hetgeen ik hier geschreven heb Uw  conclusies en hou de eer aan je zelf. Alleen een frisse onpartijdige NIEUWE hoge raad kan het geschonden vertrouwen weer herstellen en heel misschien weer het  respect krijgen dat nodig is om als hoogste rechtsorgaan in dit land te kunnen functioneren. Maar voor U en uw makkers komt dit respect NOOIT meer terug !

Met vriendelijke groet,
Ingezonden door een vrijspreker

10 REACTIES

 1. Wat fijn dat deze schrijver het zo opneemt voor onze lieve zeer gewaardeerde Geert Wilders.

  Maar wie weet waar de naam PVV vandaan komt.Ja je kan het weten als je nog in staat bent voor je zelf te denken en te beslissen en niet enkel nog maar achter de meute aanloopt en met onze Geert loopt mee te lallen.

  Maar wie een beetje verder zoekt in de voorloper van de VVD komt al snel op de naam Hacke.En als je die naam gaat googlen dan kom je in de wereld van de Nederlandse Saddam Hoessein.

  Nee ik vindt het niet raar dat ook deze periode vakkundig uit de vaderlandse geschiedenis is gewist.Je zou er haast een film over gaan maken.
  En hoe zat het toch ook met die vakbondsman die hem in deze hele foute manier van denken van juist ook van optreden vol overgave heeft gesteund.

  Kort samengevat heeft dit heerschap uit de schoot van de VVD een manier van denken in werking gezet die we bij de huidige VD er splinter groep PVV nog steeds aantreffen.Het opzetten van een eigen inlichtingendienst en het uitvoeren van valse flag terreur is een van de belangrijkste bezigheden geweest.

  Helaas kom ik er deze week niet toe om een en ander verder uit te zoeken wegen te drukke werkzaamheden voor veel te weinig loon.
  Maar misschien zijn er andere vrijsprekers die in dat stukje waargebeurde geschiedenis brood zien waarmee deze site zijn doelstellingen meer dan waar kan maken.Het voorbeeld laat ons zien waartoe de overheid en hooggeplaatste personen toe in staat zijn en dat de media zwijgt als het graf wat weer aangeeft hoe onafhankelijk men (niet) is.

  Dus ik hoop dat het legioen vrijsprekers eens flink in de waar gebeurde history duikt en elkaar gaat verbazen met de bevindingen.Als je die denkwijze naast de uitspraken van onze Geert Wilders legt zal zich beseffen op welk gevaar men heeft gestemd.

  Kunne jullie ook even uitzoeken welke personen en instanties bij de private inlichtingendienst van Hacke waren betrokken en welke sportclubs hij speciaal als kweekvijver heeft opgezet en wie daar lid van waren.

  Zoek ook even uit over de knokploegen van Holleeder en andere onderwereld figuren die door de vastgoed bazen in de jaren 70 en 80 werden ingehuurd ook tot dit netwerk behoorden en dat zij daarom in veel zaken de dans ontsprongen omdat men dit verbad buiten de media en dus de publieke opinie wil houden.

  Nou ik hoop snel wat te lezen als ik weer na 12 uur noeste arbeid voor weinig geld richting huis ga.

  Maar na dat verhaal kunnen we dan weer veder gaan met de zaak AP-23.U weet wel die anti personeelsmijnen die tijdens hun defensie levenduur zoveel leed hebben bezorgd en dat zij te Enschede letterlijk in rook en vuur opgingen en dat men deze opslag bij SE Fireworks ook wel betitelde als GLADIO-opslag.

  Ik zou zeggen spreek je vrij en geniet van de overheid en rechts gelul van onze Geert.Wie zou toch achter hem aanhollen als hij rood haar en sproeten had,in een rolstoel had gezeten of een beetje mank had gelopen.Ach een kinderhand is snel gevuld zeker als het om VVD kinderen gaat.

  Rob [2] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 2. @zandhapper [1]:

  Ik heb het bange vermoeden dat je toch niet helemaal begrepen hebt wat de schrijver wilde zeggen !

  Maar dat geeft niet. Als je 12 uur ‘noeste arbeid’ moet verrichten en dat nota bene óók nog voor te weinig geld tja, dan kan ik me heel goed voorstellen dat je blik op wat er zoal gebeurd maar vooral niet gebeurd in Nederland, wat vertroebeld is !

  Heb ik het hiermee nu ook opgenomen voor Geert Wilders ?

  Hub Jongen [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Rob [2]:

  Inderdaad heeft hij er niets van begrepen en gaat hij alleen maar wat insinueren over Wilders en Hacke:

  @zandhapper [1]:

  Misschien wil zandhapper wel iets interessants zeggen. Maar dan moet hij wel met feiten en goede bronnen aankomen. Geen tijd is geen excuus; tijd hebben we allemaal te kort!

 4. @ Zandhapper:

  Deze brief heeft niks te maken met wilders in persoon of zijn politieke standpunten.

  maar voor degene die geintrigeerd zij geraakt door de Hecke affaire, welke inderdaad een erg goed geheim is “kugh”:

  http://www.nrcboeken.nl/recensie/een-politieke-knokploeg-met-zonderlinge-connecties

  Tevens is deze Hecke een partij begonnen (Partij van de Vrijheid) welke later de VVD is geworden..waarom stelt u daar geen vragen over?

  Persoonlijk stel ik VEEL meer vraagteken bij het, volledig zonder inzage, opbergen van het dossier (Fred) Spijkers in het nationaal archief voor 70 (!!!) jaar…..

  @schrijver: Sterk stukje ! (heeft u deze ook daadwerkelijk ingezonden?)

 5. Dat het rechtsysteem door en door verrot is is een feit. Het is een kolere bende van vriendjes die elkaar dekken en middels de uitspraken proberen ze tijd te rekken op de hoop dat je zo moe of blut raakt dat je de moed om naar de rechtbank te gaan opgeeft. Voor evt geinteresseerden heb ik een “leuk” voorbeeld.

 6. Dat het rechtssysteem door en door verrot is niet alleen vandaag, maar dat is al sinds de II wereldoorlog aan het verloederen. De kruk gaat zo lang te water, totdat hij breekt en het tijdstip is gekomen. Hoogmoed komt voor de val!

 7. Nou sorry als ik het artikel verkeerd heb begrepen maar mis toch in de reacties de discussie over HACKE of is het nou HECKE.Maar goie het is wel vreemd dat een vakbondsbestuurder aan de verekeerde kant van het sociale plan aan het varen is.

  Jammer dat er ook nog geen reacties zijn over de zaak AP-23.
  Aan de hand van deze 2 zaken kunnen we immers heel wat verduidelijken over de huidige manier van werken zoals het wegpoetsen van feiten en omstandigheden uit de kijk op de geschiedenis.

  Nou ik ben toch benieuwd of iemand mij meer kan vertellen.Heb eens kort contact gehad met fred spijkers maar ja hij zat niet te wachten op mensen die alles van zijn zaak willen weten maar hem geen bescherming of steun konden bieden.

  Ik zou zeggen de allemaal even de zaak Lucassen volgen……defensie in de versneling

  Doompie [9] reageerde op deze reactie.

 8. De rechtbankcombinatie die de zaak Wilders opnieuw gaat behandelen in de rechtbank Amsterdam bestaat uit mr. A.A.M. van Oosten (voorzitter), mr. G.P.C. Janssen (oudste rechter), mw. mr. J.C. Boeree (jongste rechter).
  (Bron: Rechtbank Amsterdam)

  Zie hier het nieuwe trio dat dit keer wel moet zorgdragen voor een eerlijke rechtsgang van Geert Wilders. Althans, daar mag je op vertrouwen na de beschamende vertoningen de afgelopen tijd. Men kan zich geen foutje meer veroorloven. Toch?

  Maar…. die jongste rechter, mw. mr. J.C. Boeree, ken ik die niet ergens van?

  Ja…. wacht eens even? Doceert zij geen ‘Vreemdelingenrecht voor strafrechtadvocaten’, samen met mr. M.F. Wijngaarden, advocaat bij ‘Böhler Franken Koppe Wijngaarden Advocaten’?

  Jazeker!

  Hoe is het mogelijk! We hebben het over dezelfde rechter die in haar vrije uurtjes een beetje bijklust, samen met Marq Wijngaarden, één van de kopstukken van Böhler advocaten, en kantoorgenoot van Michiel Pestman en Ties Prakken, die de aanklacht tegen Wilders nota bene willen aanscherpen.

  Ben ik in overtreding als ik zeg dat ook dit zaakje stinkt? Dat hier wederom sprake is van doorgestoken kaart? Dat tenminste EEN rechter in deel 2 van het Wildersproces, dat zelfs nog moet beginnen, de toets der kritiek (zou die bestaan) niet kan doorstaan?

  Wat een rotzooi!

  Bram, succes met de volgende wraking!!!

 9. vier eeuwen geleden beschreef Spinoza al hoe het een en ander georganisserd moest worden en waarschuwde hij al welke gevaren er zouden ontstaan. De situatie die Spinoza voorstelt is nog steeds niet bereikt en de gevaren waar hij voor waarschuwt worden dagelijks gerealiseerd.
  Democratie bestaat nog lang niet in Nederland, vrije meningsuiting is een lachertje, de rechtelijke macht in Nederland heeft een en al boter op zijn hoofd en heeft vele dienaren die een boven gemiddeld foutgedrag in zich hebben.
  Wat wetenschappers achter het bureau altijd onderschatten (en de machthebbers dus ook) is dat jan met de pet door het valse gedrag van machthebbers heen prikt, maar het niet zal vertellen.
  Respect veroveren zal bij deze heren dus ook nooit lukken; het enige wat ze oogsten is minachting…….
  Het zijn dus eigenlijk stumperts………..
  we zouden medelijden moeten krijgen met ze….

Comments are closed.