Op meer en meer plaatsen en met een steeds grotere betrokkenheid bundelen tal van mensen wereldwijd hun krachten om te strijden tegen het agressieve overheidsbankenkartel. Eerder was er al de globale oproep tot een bank run en  het eisen van openheid over de Nederlandse goudvoorraad. Max Keiser gooit nog meer olie op het vuur. Hij roept iedereen op een beetje zilver te kopen, om zo JP Morgan te laten crashen.

Max Keiser is een geniale, komische, neurotische oud Wall Street trader die zeer populair is als programmamaker en blogger. Hij heeft zich verschanst in Parijs en geeft dagelijks commentaar op al het leed dat de vrije burger wordt aangedaan. Hij richt zijn pijlen met name op ‘financiële terroristen’, de banksters.

Zijn nieuwste actie is “Crash JP Morgan, Buy Silver”. Deze grote Amerikaanse bank heeft voor 3,3 miljard troy ounces aan short posities in zilver. Max schat in dat als 100 miljoen mensen een 1 ounce  zilvermunt kopen, JP Morgan als gevolg van de short squeeze zou crashen. Met andere woorden, JP Morgan zou worden gedwongen fysiek zilver te moeten leveren tegen alsmaar oplopende prijzen hetgeen tot een strop van honderden miljarden zou leiden.

De Google bom is al gebarsten. Voor “Crash JP Morgan, Buy Silver” zijn er al meer dan 31.000 resultaten. Zerohedge.com en Alex Jones steunen de actie.

Je kunt twisten over het nut, de haalbaarheid en de smaak van deze actie. Persoonlijk vind ik het een mooie actie. Ik verkies de daaropvolgende vruchtbare chaos boven het langzame koken in een pan. Ook wordt het mij steeds duidelijker dat het volk wereldwijd rode pillen aan het slikken is en de wereld er over een paar jaar heel anders uitziet. Het Internet maakt zoveel los bij mensen. Oude spellen kunnen niet meer worden gespeeld door de machthebbers. Binnen een mum van tijd blijken de keizers geen kleren aan te hebben. Er zijn teveel gaten, er is teveel info en bewijs. Bijna elk land, elke politieke unie verkeert in staat van ontbinding. De euro geef ik nog maar 2 jaar.

Het aftellen is begonnen. Koop zilver.

31 REACTIES

Comments are closed.