In Lissabon werd de toekomst van de wereld even geregeld!
.

4 REACTIES

  1. In Lissabon werd de toekomst van de wereld even geregeld!

    Ja….en dat “handje” wat zij elkaar geven is ook zo lekker “masonic”.

    Jip het heilig roomse rijk hersteld…nou ja rijk ?

    Wilt u nog werken ” voor het rijk ” , want wij zijn rijk….maar jij niet ( en wij lachen de vouwen uit ons broek daar het GOYIM er ieder keer in in denderde).

    )

  2. Niemand kent de toekomst en dat is ook niet te regelen ook. Dat is het leven zelf met zijn grillen die bepaald hoe het eruit gaat zien. Niet het ego van de mens. Die werkt alleen maar beperkend. Dan denk ik dat ik wel een mogelijke toekomst zie dat het tegengestelde is van wat ze denken te kunnen regelen. Mijn beeld over de toekomst van de huidige wereld is dat die gaat instorten en misschien wel compleet verdwijnt. Dan heb ik het over de manier waarop de mens bezig is de boel onder controle te houden terwijl we deel uitmaken van een kosmische evolutie waarin alles beweegt en draait. Het ego kan daar onmogelijk iets van onder controle houden. De westerse welvaart helpt zichzelf om zeep omdat het over macht gaat.

Comments are closed.