De ‘midterms‘ verkiezingen zijn ongetwijfeld de belangrijkste gebeurtenis van de afgelopen week geweest. De Teaparty heeft hierin een sleutelrol gespeeld. Wat opviel is dat de van oorsprong vrij libertarische beweging binnen korte tijd flink wat conservatieve invloeden heeft gekregen. In het Amerikaanse medialandschap (MSM) is toevalligerwijs een soortgelijke beweging gaande.

Glenn Beck, een presentator bij Fox News, heeft het afgelopen jaar een behoorlijk keer gemaakt. Waar hij voorheen op redelijk strikte wijze de conservatieve agenda aan het promoten was, is hij nu bezig met het uiteenzetten van  libertarische theorie. Alex Jones heeft hier een vlijmscherpe analyse van gemaakt (deel 1 en 2).  U wilt zelf oordelen? Hier één van zijn laatste shows (deel 1, 2 en 3) waarin hij doodleuk op nationale televee uitlegt wat inflatie ECHT is. Oh, en hier een snippet uit zijn radioshow waarin hij aangeeft toch echt het licht te hebben gezien.

17 REACTIES

 1. @Devidas [4]:

  Goed dat je ‘conservatieve agenda’ tussen haakjes zet. Neocons zijn namelijk geen echte conservatieven, maar voortgekomen uit een club van ex-trotskisten die pro-Amerikaanse overheid en pro-democratie zijn geworden.

  @Mavado [5]:

  Maar natuurlijk kunnen mensen veranderen. Ik was bijvoorbeeld vroeger een marxist, maar ik ben nu als een non-agressieve paleo-conservatief te kenschetsen en ik beschouw de rechtervleugel van de VVD nu als gevaarlijk links terwijl ik vroeger de linkervleugel van de PVDA als gevaarlijk rechts zag. Ik vond vroeger de zogenaamde ’tegencultuur’ cool, en ik zie het nu als iets destructiefs en bedreigends. Ik was vroeger een materialist, nu ben ik echter een metafysicus. Ik was vroeger een uitgesproken atheist, maar ik ben nu een overtuigde christen. Ik haatte vroeger mijn Europese cultuur, westerse beschaving, maar nu hou ik heel erg veel van mijn Europese cultuur, mijn westerse beschaving, waarin ik mijzelf diep geworteld weet. Ik vond vroeger bankiers fout omdat ik het onbetrouwbare kapitalisten vond, ik vind nu bankiers fout omdat ik het onbetrouwbare communisten vind. Ik vond abortus vroeger iets waar iedere vrouw recht op heeft, ik vind nu abortus moord. Het kan verkeren. Mensen kunnen ook ten goede veranderen. Zelf ben ik daar het levende bewijs van. 🙂

  Mavado [8] reageerde op deze reactie.

 2. @Oscar [9]:

  “Nee. Bepaalde zaken zijn ultiem. Bijvoorbeeld het non-agressieprincipe. Als ik daar ooit afstand van zou doen dan zou ik mij niet ontwikkelen, maar dan zou ik degenereren.”

  Maar natuurlijk, anders zou ik mezelf geen libertariër kunnen noemen. Ik ga ook niet discussiëren over de zwaartekracht.
  Mijn kinderen weten dan ook dat geweld volledig is toegestaan, maar ALLEEN uit zelfverdediging.
  Maar je begrijpt best dat ik dat niet bedoel.

  Oscar [12] reageerde op deze reactie.

 3. Gelukkig hebben wij onze eigen tea-party media in de vorm van de Wegener groep.Tegenwoordig kun je hele mensen massa´s besturen als je maar voldoende media tot je beschikking hebt.De Televaag is nu zo´n voorbeeld.Er is geen krant die meer negatief multi culti nieuws brengt als zij.Maar ja wat zou daar toch achter kunnen zitten.Het overnemen inlijven van Hyves moet je ook in dat licht zien.Mind control in optima forma.Neem nu de site geen stijl.Wat levert het ons op.Maar kijk eens naar de verdacht sterke band tussen de Televaag en het criminele legioen.Hoe vaak heeft de Televraag als spreekbuis en promotie blad dienst gedaan om gasten als Holleeder het imago van Robin Hood te geven.Hoe vaak kwaemn vermiste dossiers,usb sticks etc in handen van die krant.Toeval bestaat niet dus wat zou er toch achter schuil gaan.Waar kwamen de verdenkingen van onze toemalige inlichtingendiensten toch vandaan dat Klaas Bruinsma Holleeder en gevolg politieke motieven hadden bij hun werkzaamheden.Maar wees nu eens eerlijk heeft u zich nooit afgevraagd hoe de wapens uit de scheveningse bosjes bij onze bekendste criminelen terecht kwamen.Het meest voor de hand liggende is dat zij deel uitmaakten van het Gladio netwerk en dat daardoor ook zoveel zaken tegen hen zijn vervallen omdat hun prive handel en wandel werd doorwortelt met hun diensten voor dit NAVO complot.Maar gelukkig hebben we onze bram nog die zich in boulevard nog steeds voordoet als de ideale schoonzoon.Maar gelukkig hebben we Geert Wilders nog die weet immers alle simpele zielen toch in 1 rij achter zich te krijgen.Het maakt ze niet meer uit wat hij roept of denk ze lopen blindeling achter hem aan.Hij doet het beter als de deurzakkers want die houden het maar 4 dagen vol.Maar goed veel mesne willen niet leren van het verleden anders zouden ze weten dat we ons nu bevinden in de balkan periode van het jaar 1990.Toen dacht men dat wat nationalisme ook geen kwaad kon.Het zou allemaal zo onschuldig zijn.Nee ik heb al lang afscheid genomen van het idee dat de overheid er voor ons is en niet andersom.Men wil nog steeds geld uitgeven voor een duur ontwerp van nieuwbouw maar we mogen toch vaststellen dat juist die nieuwbouw zoveel gebreken vertoond dat de levenduur van zo´n gebouw maximaal 20 jaar is eer er grote herstellingen gedaan moeten worden.
  Maar wie ziet het gevaar van een AIVD het leger en de politie die hun positie in gevaar zien komen.Zij gebruiken en misbruiken info,cijfers en aanledingen om een korting van een budget om te zetten in een handhaving of zelf verhoging.Meer angst bij de burger betekend meer geld en aanzien.Dus hoe banger men de burger maakt des te eerder heeft men haar doel bereikt.
  Valse vlag terreur zoals men destijds met RARA heeft uitgoefend kan zich op korte termijn snel herhalen.

 4. @Mavado [1]:
  “En gezien het feit dat Europa,economisch gezien, altijd zo’n 10 jaar achterloopt”

  Gezien de catastrofale economische situatie in de VS, is uw uitspraak lachwekkend te noemen. Europa heeft allang weer de touwtjes in handen. De VS zijn hard op weg naar ver-Oekrianisering, die versneld gaat worden door de aanstaande implosie van de dollar.

  http://www.lewrockwell.com/orig11/fisher-j3.1.1.html

Comments are closed.