Nadat de voorgaande regering, inclusief de koningin de Nederlandse soevereiniteit aan Brussel verkwanseld heeft, wordt er nu ook door Mark Rutte gewerkt om die soevereiniteit nog verder uit te hollen.
Toen in Nederland in het referendum de voorgestelde EU-grondwet afgekeurd werd, schrokken Haagse politici zich rot en gingen meteen met hun buitenlandse collega’s aan het ritselen. Ze namen die grondwet, plaatsen de artikelen in een andere, nog meer onleesbare volgorde, plaatsten het liedje en het vlaggetje er niet in maar er naast, deden er een andere kaft om en noemden het “Verdrag van Lissabon”.

Toen maakten ze het volk wijs dat dit nu “heel wat anders” was. Er was dus helemaal geen nieuw referendum nodig, en het Verraad van Lissabon (VvL) werd door Balkenende en Beatrix getekend. Dat mensen als Merkel en Sarkozy en nog een paar vertelden dat er precies hetzelfde in stond, zwegen ook de media om dit te openbaren.

Dat VvL is nu net een jaar volledig van kracht en nu al staan er bepalingen in die de politici er liever uit hebben.

Angela Merkel liet Mark Rutte in Berlijn aantreden en liet hem verklaren dat “Nederland akkoord is met de Duitse eis voor een wijziging van het VvL”.

Rutte weet wel zelf nog niet wat er precies veranderd wordt, maar zegt: “Wat mij betreft moet het om een kleine verdragswijziging gaan.” Die “kleine wijziging” is een van de meest recente trucs van politici. Door het zo te stellen, krijgt het minder aandacht en kunnen ze makkelijker zwendelen. Ze trachten hiermee nieuwe referenda te voorkomen.

En het volk slaapt verder.

———

Vlak voor het ter perse gaan van dit artikel lezen we nog in de Telegraaf dat ook wat betreft nieuwe missies naar Afghanistan Mark Rutte plannen heeft om te organiseren dat “Nederland” (lees belastingbetaler)  daar weer flink aan gaat meedoen.

Interessant, vermakelijk als het niet zo erg was, zijn de uitspraken van: Mark Rutte vindt het wel jammer dat Nederland in Lissabon NOG geen nieuwe Nederlandse missie kan toezeggen. Hij zei: „recht te willen doen aan de enorme inspanning die al geleverd is” en die goed moet worden afgerond. Hij sprak over een enorme investering die verankerd moet worden, zodat de inzet „niet voor niets is geweest”.

Dit noemden we vroeger “Goed geld naar kwaad geld gooien”.

P.S. WANNEER treedt Nederland nu uit die EU?

10 REACTIES

 1. Dat mensen als Merkel en Sarkozy en nog een paar vertelden dat er precies hetzelfde in stond, zwegen ook de media om dit te openbaren.

  Ja he Hub…de media zwijgt wel over meer dingen.

  Ik denk dat wij een groot probleem hebben , en ik weet zeker dat JIJ ook al het ergste begint te vrezen.
  Stilletjes aan worden er steeds grotere drempels tegen nieuwkomers in de politiek opgeworpen.

  Maar troost je , het is niet alleen hier…maar het is gaande in heel Europa.

  Mij is bijvoorbeeld een jaar of acht geleden al voorspeld : op het moment dat men de regering gaat downsizen , is het moment waarop ons land in een “nieuwe orde”geschoven gaat worden.

  En hub wat zegt je gevoel ?

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.
  Robert [8] reageerde op deze reactie.

 2. @vrijeradikaal [1]:

  “En hub wat zegt je gevoel ?

  Mijn gevoel zegt dat we nog niet helemaal op de juiste weg zijn en DE oplossing al gevonden hebben.
  Maar wel dat we vorderingen maken.
  Ik ontmoet al veel meer mensen die “nadenken”.

  Er zijn er alleen nog veel meer nodig, en daar blijf ik aan werken.
  Ik hoop dat je mee blijft doen?

 3. Ik zeg weg met Europa! De Wereldzeeen op met onze eigen VOC!! Lange leve Holland…… …dus…… slaap lekker Gij Vrijspreker

 4. Zolang wij de gevestigde (woord zegt al genoeg) partijen laten zitten, krijgen we altijd van hetzelfde. De partijen spelen hun spelletje van welles/nietes voor het oog van de wereld uit en in de kroeg wordt het echte handjeklap gedaan. Niet door waarden en normen maar zaken afhandelen die achteraf omgezet kunnen worden in persoonlijk gewin. En de arrogantie die nog steeds getoond wordt richting de bevolking is hemeltenschreiend. En diezelfde bevolking blijft maar op dezelfde onderdrukkers stemmen (sheeple). Dadelijk zal er wel weer een afleiding zijn en hups, ineens weer stiekem naar Afghanistan. Rutte heeft trouwens geen ballen. Is een meeloper die gaat voor de EU en, zoals Balkende ons verkwanseld heeft, zal Rutte niets doen om enigszins de macht weer terug te nemen. Is veel te bang.

 5. Hub en al die anderen op dit forum die vinden dat Nederland verkwanseld is aan een ondemocratisch Europa en de wil van het volk aan de laars lapt: wat let jullie om uit je luie stoel te kruipen, niet langer te mopperen, maar om daadwerkelijk een comite op te richten die een nieuw referendum opeist over het verdrag van Lissabon? Succes verzekerd, want de bevolking staat massaal achter zo’n comite.

  Ik doe ook direct mee.

  Igor [7] reageerde op deze reactie.
  Robert [9] reageerde op deze reactie.

 6. @vrijeradikaal [1]:
  Ooit van de New world Order gehoord? Als je het op het internet op zoekt en leest dan kom het neer op de praktijken van Adolf Hitler, maar dan wereldwijd. Het gaat dan over het uitdunnen van de wereldbevolking en het onder controle houden van het over gebleven deel. Dat komt uit Amerika en Europa gaat daar (blijkbaar) in mee. Dat is al te merken aan al die camera’s, opslaan van vingerafdrukken, enz. Uiteindelijk zou het de bedoeling moeten zijn om alle systemen ter wereld aan elkaar te koppelen met computers waardoor alles in Amerika gevolgd kan worden door de NSA die met supercomputers al het verkeer in de gaten houdt, wereldwijd. Uiteindelijk willen ze dan dat we een nanochip laten implanteren met al onze gegevens erin, zogenaamd als vervanging van ons paspoort, bankpas etc. Eén chip voor alles, geinplanteerd zodat we hem (zogenaamd) niet kunnen verliezen. Die chip is echter dan wel op te sporen door satelieten zodat ze je overal kunnen volgen. Verder kun je eens zoeken op HAARP, door sommigen al het meest ‘demonische wapen’ genoemd dat ooit is gebouwd. Het werkt op de technieken van Tesla die zo idioot was dat hij aan het onderzoeken is geweest of de aarde in tweeën gespleten kon worden, zo heb ik gelezen. Met HAARP kan blijkbaar mindcontrol toegepast worden doordat HAARP werkt met electriciteit en frequenties die de hersengolven kunnen verstoren. Over HAARP las ik dat er ook een nieuwe vorm van oorlog mogelijk is, klimatologische oorlogsvoering door het manipuleren van de ionosfeer van de aarde. Afijn, wil je meer weten, zoek dan op HAARP en op New World Order.

Comments are closed.