De gekte van overheden en aanverwante instellingen gaat steeds verder. Kijk en huiver:

De onderstaande link ( in het Duits)  gaat over het afsluiten van kamers door de overheid, in appartementen waar de bewoners geen recht meer op hebben.

De afgesloten kamers leiden tot lagere huur(subsidie) en worden op onregelmatige tijden gecontroleerd op “niet-gebruik”!

Zodoende wonen mensen in een 3 kamer appartement, waarvan ze er maar 1 of twee mogen/kunnen gebruiken. De controle is dan ook dat er geen verwarming is en dat de kamers op slot en echt leeg blijven.

De rechtstreekse link:  http://www.youtube.com/watch?v=01b5IUiKIuQ

kunnen we dit ook met de Tweede Kamer doen?

Ingezonden door Maurice Franzen

13 REACTIES

 1. Net zo bizar als in Amsterdam alleen toestaan dat je samen in1 woning woont als je een relatie hebt.

 2. Volgens mij is dit een grap. Dit KAN niet waar zijn.
  Zo ja, wil iemand mij dan uitleggen waarom.

 3. Hahaha, wat een waanzin! Daar kan je toch enkel nog om lachen. Het toppunt van het weggeven van de eigen autonomie.

 4. Ik begrijp jullie commentaar niet zo goed. Zo gaat men leegstand tegen en hoeft men niet nog veel meer sociale woningen te bouwen.
  Hoe minder kamers je gebruikt, hoe minder huur je hoeft te betalen.
  Wat is daar mis mee??

  Bud [12] reageerde op deze reactie.

 5. Te prachtig, het is duurder om de kamer dicht te laten dan open….

 6. Ordnung muss zein whaaa
  verlaag dan gewoon de huur dan heb je ook geen leegstand, wat een statie praktijken zeg

 7. Dit speelt al jaren, mensen die werkloos zijn in Duitsland moeten de kamers verzegelen en mogen geen gebruik meer maken van deze extra ruimte. Natuurlijk zou je je kunnen afvragen waarom dan niet de huren verlagen, maar ik denk dat men dan in de problemen komt met andere huurders die een betaalde baan hebben en dan ook huurverlaging eisen, vandaar deze geniale, maar zieke oplossing. En niet te vergeten dat men om de haverklap de Stasi binnen moet laten voor controle. Het enige wat een werkloze in Duitsland kan doen is zijn lot domweg ondergaan en ik denk dat juist dat mensen passief maakt en dat men berust in het werkloos zijn, wat eindelijk maakt dat mensen helemaal geen zin meer hebben om te werken of zelfs om te leven, dit laatste is dan misschien ook wel de bedoeling.

  Ik denk dat werkloosheid nog wel eens voor een heel groot probleem in heel de wereld kan gaan zorgen en dat overheden in blinde paniek nog meer de belastingen zullen verhogen als men er achterkomt dat de werkloosheid niet is te stuiten. Men zal in een neerwaartse spiraal komen, wereldwijd…Der Untergang!
  IIS [10] reageerde op deze reactie.

 8. @IIS [9]:

  Onthoud maar goed dat mensen die nu iets denken te bezitten, ja zelfs maar een korrel goud, in een wereldwijde volmondige “YES, we can” abgezockt en leeggezogen zullen worden. Degene die iets bezit zal uiteindelijk het doelwit worden van alle politici en bestuurders wereldwijd. Als bailouts, geldprinten, rente verlagen enz. niet de gewenste uitwerkingen hebben en werkloosheid zal toenemen…+ het roven en graaien gewoon doorblijft gaan door regeringen, ja dan zal uiteindelijk degene die werkt en bezit heeft zwaar aan de lurven worden getrokken, tot er geen spaan meer van ze heel is.

  Het zal zover komen dat al wat men bezit en dan vooral het huis dat men denkt te bezitten, zal worden geconfisqueerd door overheden, omdat burgers gewoon niet meer in staat zullen zijn de kosten van wonen, energie en voedsel (hyper inflatie) op te hoesten. De overheid zal verdelen en heersen, klaar!
  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [10]:

  Man zal werken en alleen maar meer werken voor de overheid dan dat ‘r ooit in de geschiedenis van de mens heeft plaatsgevonden. Rechts zal links blijken en het communisme(fascisme) zal de macht hebben zoals nooit te voren.

  Er zal een volledige omdenken nodig zijn door regeringen en overheden, maar dat zal denk ik een illusie zijn, want wie van de heren en dames is bereid om te stoppen met graaien, naaien en snuiven, stelen, manipuleren en geloven in krankzinnigheid en rijk worden door oorlog voeren?? Het gezonde verstand, het normale en rationele verstand zal denk ik weer aan de macht kunnen komen, maar niet eerder dan dat er een wereldwijde vernietiging heeft plaatsgevonden, want waarom zal een mens willen luisteren naar het gezonde verstand als er een grote zak met corruptgeld voor het grijpen ligt en men zich in weelde mag baden?

 10. @Evelien [5]:

  Om Ayn Rand te parafraseren: Als je tot absurde conclusies komt, neem dan je uitgangspunten onder de loep. (There are no contradictions. If you run into one: check your premises).

 11. Het ging toch zo geweldig met de Duitse economie?
  Zelfs in Amerika zijn ze euforisch, en in Europa verwachten ze allemaal mee te kunnen profiteren.
  Maar nu moet daar schijnbaar ook de botte bijl erin.

Comments are closed.