Bukken hoeft niet meer, zij weten alles over u.

Ik heb niets te verbergen, u wel?

Ze mogen alles van mij weten.

De meest stompzinnige uitspraken die we tegenwoordig naar onze kop krijgen gesmeten.

Ze weten waar u woont, hoe u woontze weten wat u betaald heeft voor dat huis, ze weten wat u er in heeft staan, ze weten wat u eetze weten wanneer u ziek bent, ze weten waarom u ziek bent, ze weten alles over u, over uw moeder, over uw vader. En de plannen voor uw kinderen zijn ook al gesmeed, die hebben een staatsschuld van 160.000 euro op hun hoofd staan, omdat de overheid o.a. alles dient te weten, behalve hoe met geld om te gaan.

Vandaag las ik een mooi artikel op geenstijl, u weet wel die “ Latente libertariers

Hier het artikel

Nederlandse overheid obsessieve stalker van burgers

Jeej, eindelijk iets waar Nederland in uitblinkt! Als buitensporige overheidsinteresse in haar burgers een computerspel zou zijn, is Nederland de eindbaas. Dankzij goed speur- en rekenwerk van Bits of Freedom en Rejo Zenger weten we nu dat de Nederlandse regering een vieze, obsessieve en gewetenloze stalker is. De Nederlandse opsporingsdiensten checken vaker de bel-, sms- en emailgegevens van burgers dan een Safari-sletje haar Hyves. Als in: ruimschoots meer dan de rest van Europa bij elkaar. Die lutsers komen niet eens in de buurt van de digitale anale visitaties van onze overheid. En men wil dat nu uitbreiden met de mogelijkheid bankgegevens op te vragen zonder toestemming van de bank. Jup, vergeet stalker. De braaf belasting betalende burger is de straathoer van de dominant pimpende overheid. Betalen bitches, en niet piepen als je tikken krijgt. Uw pooier houdt u nauwlettend in de gaten.

Dat we vee zijn van de overheid is meer dan waar, zo heb ik ook gehoord dat de overheid bijvoorbeeld bepaalde instanties die prikken aan kinderen geeft zelf financiert, simpelweg om de reden er controle op te hebben en te weten wie welke prik krijgt en vooral, heeft gehad. Net zoals een boer met zijn varkens en koeien omgaat inderdaad.

Daarbij kent de zorg ook een monster van een informatie apparaat genaamd het Uzi Register, waar al uw informatie te vinden is betreffende uw gezondheid en waar iedere dokter schijnbaar zomaar uw dossier op kan vragen zonder enige moeite. Ook als hij u niet behandelt.

De vraag blijft, waarom moeten zij dit weten?

Zijn het engelen die nooit ook maar de gedachte hebben hier iets schandaligs mee te doen?

Ook niet wanneer hun eigen persoonlijke belangen hun extra kan motiveren dit te gaan misbruiken?

Iemand die een rook gewoonte heeft een ongezondheidsbelasting laten betalen? Een depressief iemand gedwongen laten opsluiten? Dat zouden ze toch nooit doen?

Ik zeg niet dat er alleen kwade bedoelingen mee zijn, want bij een epidemie is het handig een registratie te hebben, maar waarom vertrouwen wij al die informatie toe aan de overheid, en niet een vertrouwde instantie naar eigen keuze?

Want macht en informatie, zijn geen ingrediënten voor vrijheid, maar voor een totalitair regime welke deze informatie en zijn monopoly op geweld kunnen gebruiken voor eigen ziekelijke doeleinde.

De geschiedenis heeft al laten zien dat dit mogelijk is.

Kunnen we dan niets beters verzinnen?

Dat kunnen we wel degelijk…. Maar mogen het niet.

16 REACTIES

 1. De overheid weet wanneer een vrouw zwanger is ! let op je brievenbus !
  Bonus kaart/air-mail kaart.
  1–> de boodschappen worden niet gemonitoord, wat je niet koop wordt gemonitoord.
  2–> Een agent van Trillian slaat alarm wanneer je geen
  maandverband koop, direct gaat er een flyer alleen naar dat adres met 75% discount (dus niet de hele wijk)
  3)–> Agent stuurt bij geen reactie 1 flyer voor OB tampons met 75% discount.
  4–> bij geen aankoop gaat jou adres voor €,0.01,- naar
  Nutricia – Welcome- rode kruis (urine) etc en de overheid.

  Jhon

  Waanders [7] reageerde op deze reactie.

 2. Superstuk! Latente libertariers haha, ik noemde het zelf al eerder kastlibertariers!

 3. Dat Geenstijl ideeen opdoet op de Vrijspreker, vermoed ik al heel lang. De informatiegeilheid van de staat kan maar een doel hebben: controle en afpersing met informatie uit die controle. En wie controleert de controleurs? Nederland is al lang de West-DDR geworden, alleen het ijzeren gordijn ontbreekt nog.
  De aanranding door de staat is overigens niet alleen digitaal. Lees dit verhaal over wat nu in de USA gebeurt, en binnenkort ook bij de controletokkies op Schiphol.
  http://www.prisonplanet.com/drudge-stirs-national-debate-on-tsa-abuse.html
  Dankzij Drudge is dit een grote zaak aan het worden; pedofielen in staatsdienst die kleine kindjes aan hun ‘geheime delen’ kunnen zitten, in opdracht van De Onfeilbare Obama.

 4. @jhon [1]:

  Je kunt je afvragen of de vermeende privacy schending wel werkelijk gaande is.

  Ik geeft hiervoor de volgende argumenten:

  Situatie vroeger:
  – Besloten gemeenschappen, ons kent ons, je hebt een naam met reputatie en er wordt voor een groot deel voor je bepaald wat er wel en niet mogelijk is in je leven. Mensen hebben een mening en oordeel over je en je afkomst bepaalt je carrière mogelijkheden.

  Nu:
  – Individualistische samenleving waarin veel mensen hun buren niet eens kennen. Bedrijven die jou gerichte reclame sturen op basis van informatie die ze over je hebben, doen dit door geautomatiseerde systemen af te stemmen op een effectieve manier. Dit wil zeggen dat er geen werknemer aan te pas komt die daadwerkelijk een advertentie opzet, jouw gegevens doorkijkt en vervolgens bepaalt wat ze jou eens kunnen aanbieden.

  Hoewel het een ontwikkeling is waar goed op gelet dient te worden, is het op termijn onvermijdbaar en kan het wel degelijk voordeel bieden. Als jouw contract bij een telecom provider afloopt, verwacht jij toch netjes een aanbieding?

  Het probleem dat we nu hebben is dat de wetgeving achterloopt op de nieuwste marketing en internet ontwikkelingen, denk aan sociale netwerk sites en de informatie die zij vergaren en al dan niet opslaan.

  Doompie [8] reageerde op deze reactie.

 5. @Waanders [7]:

  Het grote verschil met social networks is dat mensen daar vrijwillig voor kiezen. Ook kiezen deze zelfde mensen welke informatie ze wel, en niet delen.

 6. “Als buitensporige overheidsinteresse in haar burgers een computerspel zou zijn, is Nederland de eindbaas.”

  LOL

 7. Buiten deze waanzinwekkende cijfertjes, heeft onze overheid nog veel meer..
  En het nieuwste speeltje van de OVerhead, de Chipkaart.
  En natuurlijk nieuwe verkeers (kenteken registratie) toys:
  – Trajectcontolesystemen
  – Reistijd metingen
  – Verkeerscamera’s

  En natuurlijk alle gangbare registraties bij verlaten en herintreden van het land.

  Oh en tracking en tracing van mobile telefoons (met of zonder GPS)

  Big Brother is watching you…

 8. Dit las ik op grenswetenschap:

  Alleen activiteiten die direct of indirect waarde toevoegen in materiële zin, zijn van belang voor ons aller welvaart. De rest is een belasting op die waarde en daar hebben we met z’n allen dan weer last van. Laten we de overheid minimaliseren en zelf maximale verantwoordelijkheid nemen voor onze en elkaars welvaart. De club die zich nu overheid noemt gaat dat niet brengen, we moeten het halen.

 9. @Devidas [4]:” Dit artikel had ik zelf al vorig jaar willen maken. Youre reading my mind!”

  Tipisch geval van liberatisme. Overal commentaar op hebben maar niets doen…Ik vraag mij af wanneer er iemand opstaat om een libertaanse politieke partij op gaat richten. Waarschijlijk wordt dat wachten op elkaar..

  Hoc Voluerunt [14] reageerde op deze reactie.

 10. @Burnitall [13]: Ideen zat, maar als politieke partij ga je wederom dingen opleggen.
  daarbij moet je consensus doen die, denk ik, velen onaanvaardbaar vinden.
  Daarbij kan een Libertarier de eed niet afnemen naar mijn mening, zeggen de koningin te dienen is een taboe.

  Dan kunnen politici nog minder bereiken dan de intellectuelen.
  Waneer je de intellectuele over kan halen volgen de politici, omdat je een shift teweeg brengt in wat etatisten graag noemen publieke opinie. (er van uitgaan dat iedereen de zelfde mening heeft)

  En doen gaat nauwelijks behalve mensen blijven overtuigen en overtuigen en dan kunnen we wellicht wat doen.

  ik heb ook weat gedaan, ik heb niet gestemd en bewust om die redenen.
  We moeten mensen eerst overtuigen en laten zien dat ze in een hamsterkooi leven onringt met een groen landschap.

  Eerst dus de etatistische leugen en socialistische mindset omkeren, dan kunnen we nog ergens komen.
  Een politieke partij die nu komt wordt genadeloos afgeslacht tijdens een verkiezing
  1: krijgt nauwelijks media aandacht
  2: een boel dooddoeners op tv tijdens debatten zijn je doodsteek, ook al heb jij WEL goede argumenten.
  3: mensen zijn nog te bang voor vrijheid, wat gebeurt er met de oudjes, de zieken, de armen als de staat het niet doet.Dat soort dingen, en niet out of the box kunnen kijken door op het idee te komen dat ze dat zelf kunnen steunen en dergelijke.
  4: cordon sanitaire.. je bent een grote bedreiging voor alle partijen omdat wij dan juist zouden willen dat hun aan banden worden gelegd en niet de burger.
  4.2 daarbij hebben ze trouw gezworen aan de koningin, us haar afzetten zou niet gesteund worden, ook omdat je de grondwet zweert te handhaven.

  en zo zijn er nog 100 redenen waarom een politieke partij meer schade aan zal richten aan het libertarisme dan goeds, tenzij je eerst de intellectuelen achter je krijgt, of natuurlijk, er zelf een wordt

 11. Voor mensen die nog zin hebben in een spannend verhaal waar ze zelf nog even de ontbrekende stukjes moeten opzoeken.

  Kijk eens naar de zaak Peter Schoonenwolf en zijn niet bestaande EU missie.Hij heeft schade vergoeding ontvangen dus verhaal is 100% waterdicht bewijsbaar.

  Les net de telegraaf die zoveel jaar na dato over operatie paperclip is gaan schrijven.U weet wel de overname en inlijving van nazi´s in de startegische overheden van de VS en andere geallieerde.Stel uzelf nu eens vraag of deze rotte appels de rest van de fruitschaal zo rot hebben gemaakt zoals ze nu zijn. Kijk naar de vele mensnerechten schendingen van amerikaanse troepen en overheden ook in het eigen land.Neem nu de bestorming van WACO.

Comments are closed.