Wij ontvingen een verzoek om mee te werken aan een petitie om Eric Lucassen uit de Kamer te verwijderen.

De organisatoren mikken op 50.000 handtekeningen.

Graag uw mening over onze houding t.o.v. die petitie en uw commentaar op het voorlopige antwoord dat naar de organisatie is gestuurd.  

Het voorlopige antwoord dat gestuurd is:

Dit lijkt een goede petitie.

Ik zou hem best willen tekenen, als u consequent bent en ook al die andere “foute” politici uit de Kamer probeert te schoppen.
Bij voorbeeld om te beginnen met al die politici die “ons land” en onze soevereiniteit hebben verkwanseld en verraden aan de EU.

Meer hierover kunt u vinden op de www.vrijspreker.nl

—————————–

Uiteraard hadden we nog veel andere voorbeelden kunnen noemen, maar in de haast was dit het eerste wat te binnen schoot.

Een koppeling naar onze petitie “Openheid Goudvoorraad” leek niet direct voor de hand te liggen.

Wat denkt u?

24 REACTIES

 1. De gehele politieke kaste is schatplichtig aan de boven hen gestelden. Niet het electoraat, na de “verkiezingsuitslag” doet die er niet meer toe, immers er wordt trouw gezworen aan de “koning”.
  Om de soevereiniteit terug te halen is er een drastische ommezwaai in Nederland nodig, een petitie is aardig, maar het gaat om het effect.

  De spelletjes die worden gespeeld door links en rechts en wat er omheen zweeft, zijn van het type volksvermaak. Een ander woord: afleidingsmanoeuvre.
  De één-partijstaat Nederland functioneert uitstekend onder de dekmantel van “democratie”, een loze kreet.

  Het “rechtse” kabinet Rutte is een noodverband en zal niets wezenlijks klaarspelen. De volksbeweging die de krachten tracht te bundelen binnen de PVV, met of zonder Wilders, is de noot die moet worden gekraakt. Politieke afrekeningen als die met Lukasse, een volstrekt onbetekenend “dienaar des konings” is er slechts op gericht om het gammele kabinet Rutte zo snel mogelijk om zeep te helpen.

  Maar er is niets wat het lijkt. Brood en spelen, er is niets nieuws onder de zon.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. Wat me hier opvalt is de timing. Diverse mensen wisten dit al een hele tijd. Maar zwegen. Tot na het mislukte proces Wilders. Dit was al sinds het indienen van de kandidaten lijst voor de verkiezingen bekend. Maar de mensen die hiervan wisten zwegen en hoopten dat de PVV de verkiezingen niet zouden winnen. Of dat de formatie niet zou lukken. Of dat Wilders veroordeeld zou worden in een politiek proces.

  Dit is allemaal niet gebeurd en nu komt dit “plotseling” boven tafel. Wat je ook van Wilders dan wel Lucassen vindt, eenieder die deze petitie tekent, laat zich door de tegenstanders van Wilders misbruiken. En speelt mee aan een van de meer vieze politieke spelletjes in NL. Grappig dat niemand van de standaard politieke partijen vraagt hoe Wester aan zijn info is gekomen, als het hun onwelgevallige info is schreeuwen ze moord en brand. Slachtoffers en familie daarvan hadden meer baat bij het niet verkiezen van deze persoon. Dus het lijken me andere stakeholders te zijn die voor dit lek verantwoordelijk zijn.

  Daarnaast, ik heb de bewoording van de petitie proberen te vinden, dus ik weet niet aan wie de petitie is gericht, maar het lijkt me dubieus iemand uit de kamer te zetten. We hebben net een politiek proces gehad, willen we nog zo’n blamage? Bovendien ben ik het eens met de stelling dat de verraders van Lissabon eerder op de korrel genomen moeten worden genomen (in een petitie dan).

  IIS [4] reageerde op deze reactie.

 3. Een petitie tegen de verraders van Lissabon vind ik zeker zo belangrijk, dat zijn de landsverraders!

 4. Indien we vinden, dat criminelen het paasief kiesrecht ontnomen dient te worden, dan dienen we dat via wetgeving aan te passen en af te stappen van deze incidentenpolitiek. Het al dan niet opstappen van deze persoon is nu een zaak van hemzelf en wat betreft zijn fractie van Wilders. Ik ben voorstander van een salarisbetaling aan Kamerleden van 100% van wat ze van tevoren verdienden en niet van een vastgesteld vast bedrag, dat geen recht doet aan de gemiddelde of modale salarishoogte der Nederlandse bevolking. Zo wordt het oorspronkelijke idee van ‘schadeloosstelling’ weer in ere hersteld. Het gevolg is, dat politici minder door geld gedreven worden om te blijven. Lucassen heeft een half miljoen gewonnen en zal dat niet graag prijs willen geven.

 5. “Ik zou hem best willen tekenen, als u consequent bent en ook al die andere “foute” politici uit de Kamer probeert te schoppen.”

  O? Bestaat er dan zoiets als “goede” politici? (Integriteit wordt hier opgevoerd als de instinker. Maar wat betekent dat in een corporatistische dictatuur? Wat maakt die kale Peppie zo anders dan de blaffende Kokkies om hem heen?)

  Integriteit is consequent zijn in één richting.

 6. @Hub Jongen [2]: Zwak punt opzoeken, er zijn er veel. Eéntje alvast:

  Art. 106. [Geldstelsel] [Geschiedenis: versie 21 maart 2002; versie 6 april 2006; versie 15 juli 2008]
  De wet regelt het geldstelsel.

  Schrijnend voorbeeld hoe de grondwet (voor wat die nog waard is overigens) wordt omzeild door andere nood- en reparatiewetjes.

  Als je een nieuw land zou beginnen, dan zou geld niet anders mogen worden gebruikt als efficiënt ruilmiddel, waar een “prestatie” tegenover staat. Geld moet een gevolg zijn van een prestatie.

  Geld is nu een oorzaak van een prestatie, waarbij ook nog eens de veroorzaker een particulier initiatief is, zoals ECB en de Fed, onder controle van een schimmig bankenkartel, bestaande uit een conglomeraat van oud geld, roofgoed.

  Martien van Steenbergen [11] reageerde op deze reactie.

 7. @Bon Vivant [8]:

  “Als je echt effect wilt bereiken moet je campagne beginnen en mensen vragen om te tekenen in/bij winkels, sportkantines, stations e.d.

  Ja, het zou fijn zijn als het al zover was dat er enthousiaste, moedige mensen zijn die naar buiten durven optreden en dit organiseren.

  Probeer het nu maar eens; het zou de petitie een enorme push kunnen geven.

  Zolang het nog niet zover is, is internet wat wel kan en waaruit het aantal mensen die iets voor hun eigen bevrijding willen doen, groeit.
  Iedere druppel is er één!!!

 8. @ Oscar

  “Duyvendak, Pormes en Tara Ziek Pharma”, zitten zij nog in de kamer?

 9. Ik hoop dat potentieele ondertekenaars begrijpen dat die handtekening dan tevens een handtekening is tegen het huidige kabinet. Bezint eer ge begint. Moeten we nu werkelijk het hele verkiezings- en formatie-circus opnieuw doormaken alleen omdat Lucassen zijn burgerplicht nakwam en iemand die d’r hondje op de stoep liet schijten ‘zeug’ heeft genoemd? Of omdat die een relatie begon met een dame die toevallig ondergeschikt was, zonder dat er foute motieven in het spel waren? Zijn we zo diep gezonken?

  Doe me een lol en trek die petitie door de plee.

  P.S. het zal niet meevallen voor Geert. Nu blijkt hij een foute porno-negert in zijn zak met kikkers te hebben, die een dating site runde met fotoos van dame’s die geen lid waren van de site. 260,000 euro boete. Da’s andere koek als die 51 euro boete en hijgerige verliefdheid van die Lucassen. Het kabinet is gevallen voor je het weet. Ik hoop dat de SGP in de startblokken staat. :(((

  Armin [19] reageerde op deze reactie.

 10. De PvdA had al aangekondigd dat ze dit kabinet zouden saboteren.

  Minder belastingen, minder overheid, de verantwoordelijkheid terug bij de burger.

 11. @Ron Paul Fan [17]: Ik hoop dat potentieele ondertekenaars begrijpen dat die handtekening dan tevens een handtekening is tegen het huidige kabinet

  Precies wie zijn hantekening zet, laat zich vrijwillig speelbal maken van een politiek spel van de ‘linkse’ partijen tegen dit kabinet.

  Afzijdig houden lijkt me beter.

  Overigens misscgien dat ik vanuit de VS de zaak gemist heb, maar ik vond het wel meevallen. Goed de persoon in kwestie zal ongewtijfeld ene blaaskaak zijn en naast hem wonen zeer onprettig.

  Doch zijn enige strafbare feit, was dat hij een relatie had – naar ik begrepen had vrijwillig – met een ondergeschikte. Dat mag inderdaad niet in het leger, maar lijkt mij op zich geen halszaak. Doorgaans – ook in de private sector – reden tot ontslag, maar dat is het wel.

  Aan de andere kant van het speelveld, zitten er ook met enige regelmaat mensen met strafbladen in de kamer. En dan zouden zij kritiek hebben op hun politieke tegenstanders … !?

 12. Waarom een regering beschermen tegen het vallen? Ik zou juist willen dat ze vallen en de formatie in de eeuwigheid zou verduren.

  Zolang ze geen grote beslisingen kunnen maken dan zullen ze ook geen grote fouten kunnen maken. Het liefs heb ik helemaal geen kabinet.

  Trouwens was het niet zo dat de ondergeschikte minderjarig was? Als dat zo is maakt het deze meneer Lucassen tot een veroordeeld pedosexueel.

  Nico de Geit [21] reageerde op deze reactie.

 13. @Alex [20]:

  “Waarom een regering beschermen tegen het vallen? Ik zou juist willen dat ze vallen en de formatie in de eeuwigheid zou verduren.”

  De belastingheffing gaat gewoon door, ook zonder kabinet.

 14. Het lijkt mij zinloos om je te bemoeien met wat Geert met Lucassen doet nu blijkt dat Lucassen heeft gelogen tegen Geert.
  Geert had een goeie pz-specialist moeten inhuren voordat hij ging kiezen uit de stroom statistische anti-islamistische populistische opportunisten die langs hem trok. Binnen 2 weken ligt er nog veel meer bagger op straat, is mijn voorspelling. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat dit de enige leugens waren van pvv-parlementsleden.

 15. Als ik een lijst wil tekenen dan een lijst van links die er uit moet ,die teken ik direct.Dat stelletje smeerkezen ,zal zaaien wat ze oogsten.

 16. PVV is volledig geïnfiltreerd door geheime overheidsdiensten! Geert Wilders carrière begon d.m.v. diezelfde diensten. Rita Verdonk is hetzelfde overkomen. Is BVD’er geweest en kreeg nadien te maken met infiltranten van andere BVD’ers/AIVD’ers. (O.a. Ed Sinke/Kay vd Linde). De AIVD ronselt geslachtsdiffuzen, indoctrineert ze, en spannen ze voor het karretje van de “staatsveiligheid”. Wat krijg je dan! Onduidelijk en niet daadkrachtig besturen. Informeer bij families: Kohnstamm, Wijnberg (van Jeffrey en Rob), Rehwinkel, Coutinho (Raoul van ’t RIVM), Vlieg, vd Linde (o.a. van Wibo vd Linde), Brink (van Jos Brink), Hoogendijk (van Ferry) etc.

Comments are closed.