[HTML1]

Hattip LewRockwell.com.

2 REACTIES

  1. Edin Mujagic schreef op 04-11-2010 een artikel in de Volkskrant waarbij hij een nieuw begrip gebruikte: GELDicide. Daarbij doelde de macro-econoom niet zozeer op ‘gewone’ inflatie, maar het willens en wetens op grote schaal te gronde richten van vermogens. Structurele veranderingen met als doel het vernietigen van het systeem ‘Liegen om te Leven’.
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=xgrOZbOWjUU

  2. @SiT [1]:

    “‘gewone’ inflatie” is net zo goed het willens en wetens ten gronde richten van vermogens door de afwaardering van geld. Vandaar dat hetzelfde glaasje bier dat in mijn studententijd nog geen gulden kostte, thans het 5- a 6 voudige kost.

    Ik heb het filmpje niet bekeken; de term “macro-econoom” doet mij vermoeden dat het hier een monetarist of een Keynes-adept betreft.

Comments are closed.