Begin dit jaar heeft de EU €110 miljard aan het armlastige Griekenland “geleend” om het uit de nijpende financiële nood te redden en om het onherroepelijke ontbindingsproces van het doodgeboren EU-wangedrochtje, de €, nog wat uit te stellen.

Van die €110 miljard is €5 miljard uit de Nederlandse belastingbetaler geperst en verder zou die lening volgens minister de Jager van Belasteningophalen een geweldige investering zijn want de Grieken gingen een zeer hoge rente van wel 5% betalen zodat we allemaal slapende rijk zouden worden.

Vreemd genoeg wilden particuliere beleggers niet in deze open goudmijn springen maar dat zou wel eens te maken kunnen hebben met het gegeven dat minister de Jager met gestolen eigendommen van belastingslaven is gaan gokken terwijl particuliere beleggers dat met hun eigen geld moeten doen.

Nou kun je dit nauwelijks gokken noemen maar meer het zinloos verstoken van geld (nou ja €’s dan) in een open vuur want het was voor een ieder, behalve voor dit nieuwste politieke talent van het CDA De Jager dan, overduidelijk dat de Grieken nooit ook maar 1 cent rente zouden gaan betalen en ook nooit van zijn leven van plan waren om die €110 miljard terug te geven zodat dat geld gewoon foetsie is.

Dat blijkt uit het recente verzoek van de Griekse regering om de terugbetaling van de eerste termijn van deze “lening” uit te stellen en dan is het verdere verloop wel voorspelbaar: eindeloos uitstel en dan, als iedereen het vergeten is, kwijtschelding.

Vijf miljard Nederlandse PLEURO’s in de EU-bietenbak terwijl dit geld nooit heeft bestaan maar zomaar eventjes bijgedrukt is zodat we de rekening van €5 miljard nog zullen krijgen.

Het wordt echt de hoogste tijd om dit EU-wangedrocht de nek om te draaien.

6 REACTIES

  1. De kans is groot dat we straks net zo’n wereld deal gaan sluiten met de Ieren, al dan niet via het reddingsfonds.

    Het ging bij de deal met de Grieken nooit om echt rendement maar om het politieke rendement. Daar gaat het straks ook om bij de andere varkensnaties, en die weten dat. De euro opblazen heeft te grote effecten voor het heersende kleptocratische verbond (ambtenaren – politici – belangengroepen – internationale organisaties).

    De verwachte uitkomst is een grote extra intra europese welvaartsverdelingsronde onder toezicht van de EU. Met een dubbele winst voor de bureaucraten, de leners en de uitleners worden beiden een stukje afhankelijker van de europese bureaucraten. Win win dus voor Brussel. Hoe meer geld via Brussel loopt hoe minder vrijheid er is.

  2. We kunnen ons wel nu zorgen overmaken, maar wat heeft dit voor zin. Na 28-10-2011 zal alles anders worden, want op deze datum wordt er een zonnestorm verwacht die de aarde zal treffen en hiermee alle elektriciteit zal uitschakelen. Daarmee ook alle data die opgeslagen is. Dan bestaat ook ons monetaire stelsel niet meer zoals we deze nu kennen.
    Ik raad iedereen aan om voor deze datum zijn eigen geld van de banken te halen. Dan is iedereen enigszins weer vrij man. Maar dit betekent ook dat de huidige economie volledig in elkaar klapt(wereldwijd). Dus zorg dat je je eerste levensonderhoud zelf in de hand houdt, door eerste instantie veel te hamsteren aan voeding en water. Dit gebeurt eens in de 100 jaar, maar in het verleden hadden we ons nog niet zoooo afhankelijk gemaakt van elektriciteit, zoals nu het geval is.

    wim [5] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.