Zondagmiddag en avond was het niet mogelijk op de site te komen. Er was een te grote belasting.

Zo wordt je voor je eigen succes gestraft!!!! Sorry!

Nu draait alles weer normaal. Toch zal de capaciteit weer uitgebreid moeten worden.

Als u kunt/wilt helpen deze te financieren, zie dan DONATIES

Al vast veel dank!

9 REACTIES

 1. Ik heb een website en zit altijd ver onder de datalimiet. Het is een heel saaie website, vandaar. Maar als ik over de datalimiet heen dreig te gaan krijg ik een waarschuwing van mijn hoster en kan ik overstappen naar een ander pakket waar meer dataverkeer mogelijk is.

  Ik heb pas een nieuwe website gemaakt met nieuwe software. De oude site bevatte zo’n 30 pagina’s en was in totaal 1,8 mb groot, de nieuwe met nog meer inhoud 600 kb. Dat is een derde. Gevolg: nog sneller laden en minder dataverkeer. Zo kom ik natuurlijk nooit over de limiet heen.

 2. Ik heb het plan om een blog te maken om er af en toe iets op te zetten – geen drukken website of zo. Ik heb daar wel software voor maar die laat zwaar te wensen over. Met name de moderatie: ik wil vooraf modereren.

  Spam kan voorkomen worden met Captcha. Ik heb bij WordPress rondgekeken en ben daar nog mee bezig. Ik heb bij V Bulletin gekeken en dat was het mooiste programma tot nu toe, maar of het geschikt is is mij niet helemaal duidelijk. De proefversie werkte niet volledig, en voor 285 dollar verwacht ik een goed werkend product. Je krijgt er meteen een forum bij, en dat wil ik dus niet.

  Iemand tips?

  Polity [5] reageerde op deze reactie.
  Dennis [8] reageerde op deze reactie.

 3. Dat het onderhouden van een website als vrijspreker verschrikkelijk veel werk is zal iedereen duidelijk zijn. Maar dat is vrijwilligerswerk neem ik aan. Waar gaat het geld precies aan op? Dataverkeer?

 4. @Polity [5]:

  “Voor relatief eenvoudige en kleine blogjes, kan ik wordpress alleen maar aanraden.”

  Helaas, ik ben nogal paranoïde en heb graag zware wapens in handen. Beetje een controlfreak.

 5. Een halve dag je site plat? Daar kan ik echt niet tegen.

  Trauma
  Een paar jaar geleden is mijn domeinnaam gekaapt. Ik was bij KPN overgestapt van hostingpakket. Hadden die sukkels de naam afgemeld en weer aangemeld. Binnen enkele seconden was de naam door een ander geregistreerd. KPN: Uw probleem. Nico: denk het niet.

  Domein teruggehaald via het Wipo, een in Zwitserland gevestigd instituut dat over domeinnaamgeschillen gaat – onderdeel van de VN. Nico kreeg zijn naam terug. Kosten 1500 euro. Totale geraamde schade ca. 8000 euro.

  Kpn is tot een schikking overgegaan nadat ze voor het blok waren gezet – schikken of een kostbare rechtsgang. Nooit meer KPN voor internet.

 6. @Nico de Geit [2]:
  Wordpress lijkt mij een ideale oplossing voor u.. Zoals Polity al aangeeft zit er een grote community achter waar je met eventuele problemen terecht kan. Daarnaast is de documentatie prima in orde en zijn er talloze diverse uitbreidingen te downloaden.

  Ook voor de grotere blogs is dit een interessant systeem!!
  Nico de Geit [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Dennis [8]:

  “WordPress”

  Ik betaal liever voor wat ik bestel. Ik ben er mee bezig, maar het heeft geen haast.

Comments are closed.