Als Nigel Farage  op een brutale wijze zijn boodschap brengt, is dat op zijn minst vermakelijk. Dat geldt ook voor de stuntelige antwoorden en angstige gezichten van de andere politici.

Deze wilde ik iedereen niet onthouden. Zelfs in het EP hebben ze het over wikileaks en naar nu blijkt kunnen goed praten wat krom is en wat tot hilarhiteit leidt.Weer een goed voorbeeld van ik zeg iets, maar het maakt niet uit het is toch al geregeld, iets als Berlusconie.

.Ingezonden door Dikke Leo

4 REACTIES

 1. Wat een lapzwans die barosso. Eerst zeggen dat hij in een ‘geheime’ verkiezing is verkozen, en vervolgens als hij daarop aangesproken wordt herformuleren tot: ‘het is een open verkiezing maar wat je kiest is geheim’.
  Hoeveel stappen zitten er tussen de gewone burger en hem? Burger -> europarlementarier -> europese commissie -> barosso? Zo kun je een dictatuur nog als democratie bestempelen

 2. @jhon [97982]:

  Dank je.
  Uit deze video blijkt dat wat de Vrijspreker voor de tijd van het referendum schreef, toch ook door minstens een persoon duidelijk gezegd is.

  De dictatuur van de EU zien we nog dagelijks verder ontwikkelen. En op dit moment wordt er hard gewerkt aan een EU-belasting direct naar de burgers, en aan een complete federale unie onder één regering.

  Een snel klappen van de euro zou dit kunnen verhinderen of minstens ernstig vertragen.

 3. Barosso citeert rechtstreeks uit Plato’s republiek, de elite heeft recht op de leugen voor publiek belang…

Comments are closed.