Door de onzekerheid in de financiële wereld, vooral veroorzaakt door de verkeerde maatregelen van overheden blijft de goud en zilverprijs maar stijgen. Beide bereikten ze weer een nieuwe “hoogste” piek. Voor goud was $1432,50 de allerhoogste piek ooit. Anders gezegd, de dollar zat (tov goud) in de allerdiepste put ooit.

Kitco.com verklaart dit door gebrek aan vertrouwen in de dollar en in de euro. En dat wordt aangewakkerd door domme handelingen en uitspraken van de betreffende politici, inclusief Ben Bernanke. Deze liet al doorschemeren dat er waarschijnlijk na QE3 weer een QE$  zal komen. Dat wil zeggen nog meer geld maken uit gebakken lucht. Logisch dat de goud- en zilverprijs daardoor nog meer omhoog gestuwd wordt.

De Vrijspreker groeit mee. Die had maandag een piek van 8.549 page views.
Dat is de goede weg, maar moet nog veel hoger. Zover dat straks bij de meerderheid van de burgers de “schellen van de ogen” vallen en dat zij de ware aard van het politieke collectivisme doorzien.

Na die stap, zal de stap om weer vrij te worden, haalbaar worden.

8 REACTIES

 1. Ik denk niet dat je mag concluderen dat alle mensen die hier komen ‘de schellen van de ogen’ zullen vallen. Ik kom hier om wat weerwoord te geven tegen het Libertarisme. Ik zie jullie boodschap namelijk niet zo zitten.

  Jerom [6] reageerde op deze reactie.

 2. @maha [4]:

  Dat is mooi. IMO zit in de duidelijke rechtlijnige argumentatie van de liberatiers de kracht. Dus graag doorgaan met deze weerwoorden.

 3. Klimaatverandering: het klimaat wordt weer normaal! 🙂

  ===

  123 Teletekst do 09 dec 2010
  ***************************************
  Kort nieuws binnenland

  ***************************************
  Bij de aanleg van de 2de Maasvlakte
  is het fossiel van een prehistorische
  hyenadrol gevonden.Het object is 20.000
  tot 50.000 jaar oud.Op de plaats van de
  Noordzee was in de laatste ijstijd een
  steppe,waarop mammoeten,wolharige
  neushoorns en hyena’s leefden.Eerder
  dit jaar werd bij de Tweede Maasvlakte
  het dijbeen van een mammoet opgevist.
  ***************************************

Comments are closed.