U hebt “Ierland” nu na Griekenland ook gered. Ierland kost nu 2,7 miljard na de ongeveer 5 miljard voor Griekenland

Bereid u zich maar al vast voor op dergelijke of grotere bedragen voor Portugal, Spanje en wat dan nog meer komt.

Het is wel niet netjes, ja zelfs onbeschoft dat Jan Kees de Jager en de overheid en de media u daarvoor niet netjes bedanken.

In tegendeel ze komen met een smoes dat “Den Haag” dat betaalt!
Of zelfs dat u er geld mee gaat verdienen!

Hij betaalt dat overigens met geld dat we niet hebben. We moeten immers zelf 18 miljard bezuinigen op onze eigen uitgaven?
Maar dat schijnt geen probleem te zijn. Hij kan waarschijnlijk net als Wouter Bos geld uit dunne lucht toveren, ff de staatsschuld groter maken en misschien laten betalen door onze kleinkinderen.

5 REACTIES

 1. Het is toch een scam.

  Hoe is dat geld ontstaan,en wie heeft het in zijn macht.Dat is geen staat of regering.De FED werd in 1913 overgenomen door een kleine elite groepje wat destijds al kapitalen had vergaard aan de slavernij,oorlogsvoering in europa,en amerika,kollonisatie’s van werelddelen waar grondstoffen aanwezig was.Die familie’s hebben zich al eeuwenlang verrijkt door het te roven en stelen van anderen,en hen het zware werk laten doen.De fed had dus destijds de controle erover en kan dan zelf geld drukken wat het maar wilt.Als ze dan marionetten/colloborators vinden die wel het werk wilt verrichten voor hen,om er uiteraard beter van te worden,ze de perfecte maatschappij hebben.Een gestuurde marionetten regering wat zelf de bevolking onderdrukt/berooft van hun verdiende loon,wat dan afgedragen gaat worden aan de rente,wat het moet betalen aan die leningen wat het borg staat voor die familie’s.Hoe meer staatsschuld,hoe rijker ze worden.En armer degene die het leent.En die circel kan je niet doorbreken,als je eenmaal in die schulden zit,waar je niet meer uit kan komen.maakt je alleen maar afhankelijker van die lui.
  De staatschuld is vaandag de dag ca 376 miljard euro.Ca 20 miljard aardgasbaten.350 miljard wat je nooit kan aflossen.En daarmee het beleid kunnen bepalen.

  Onderhand heeft ook het bankwezen een corperatie opgericht de BIS.Dat zijn ca 200 banken wereldwijd,wat landen in diepe schulden heeft geworpen.En daarmee hun slaven zijn geworden.Wij allen zijn hun slaven.Alleen zijn wij de capo’s van de rest.Een wat betere positie als de untermenschen.Wij stelen het weer van hen,voor hen.

  Zo is het ook in onze maatschappij waar je de capo’s hebt,die het weer van ons moet stelen/roven om hun eigen positie te verbeteren.
  Het is een matrix waarin we leven.Dat een gedrukte monopolie geldstuk niks meer is dan black magic.Het bestaat feitelijk niet eens.En het kan ook zo weer verdwijnen uit deze maatschappij.
  En daarmee kunnen ze elk systeem invoeren wat het maar wilt.Als ze morgen een stalin regime willen,er een stalin regime gaat komen.Willen ze een NA-zi regime,er morgen een Na-zi regime zal komen.Of een george orwell maatschappij.Denken we nu werkelijk dat die lui,die de monopolie hebben op het geld,werkelijk medelijden heeft met het volk wat hen heeft verrijkt.Wo1 en wo2 alleen al was een bankers oorlog,waar het eigen volk bij opgeofferd werd.De rest van al die oorlogen zijn ook bankers-oorlogen.Al die miljoenen kinderen die dood verhongeren in oorlogsgebieden,hebben dat te danken aan het bankwezen met hun moneymasters.Die onze leiders/colloborators ook dienen.

  De politiek zijn acteurs.Toneelspelers wat een bepaalde rol moet spelen.Uiteindelijk gaat het om het eigenbelang.Als je een goeie toekomst wilt hebben,je het bedrijfsleven nooit zal tegenspreken,of dwars gaat liggen.Volksbelangen is voor de buhne,wat ze presteren.
  Ze zouden allemaal een oscar moeten krijgen.
  Of een pek&veren show.

  vrijeradikaal [3] reageerde op deze reactie.

 2. @tamso, helemaal gelijk. De Illuminatie (Rothschilds, Rockefellers, Warburgs en nog een paar) beheersen de wereld. En onze regeringsleider (lees ook: de beide kamers) zal het een worst wezen hoe het met de bevolking gaat. Die doen ook maar in opdracht (zie Bilderberggroep). Democratie? Hier in Nederland? haha, we moeten dat blijven geloven, want als de bevolking in de gaten krijgt wie er aan de touwtjes trekt….Krijgen wij ook een bedankje van Bea die met 10% in de abn/amro zit. De bank die overeind gehouden is met ons geld. We hebben de banken niet gered, we hebben de aandeelhouders gered. En dat allemaal over de rug van de bevolking.

 3. @tamso [1]:

  De politiek zijn acteurs.Toneelspelers wat een bepaalde rol moet spelen.Uiteindelijk gaat het om het eigenbelang.Als je een goeie toekomst wilt hebben,je het bedrijfsleven nooit zal tegenspreken,of dwars gaat liggen.Volksbelangen is voor de buhne,wat ze presteren.
  Ze zouden allemaal een oscar moeten krijgen.
  Of een pek&veren show.

  Oke je weet nu hoe het zit…niet dan ?

  Dan rest ons slechts nog de nobele taak de rest v.d. bevolking te alarmeren , nou dan wens ik u veel geluk bij dit traject.

  weet je wat de waarheid is !!!! : ” they don’t want to know ” .

  Mensen zijn zo “gedrogeerd” door de media ( radio ,tv,internet& kranten ), dat als je een methode weet om hier omheen te werken ?….hoor ik hem graag.

  En bijv. zelfs deze website c.q. foruym is wat ze noemen een “aflaatkanaaltje” , en hierdoor wordt je toch niet actief.

  Dus droom maar lekker door.

 4. @gijs van meeteren [4]:

  “…Sluit je bij mij aan om een nieuw referendum over het recentste verdrag van de Eu te eisen,…”

  Zonder commentaar: Ben jij dit echt van plan?

  Is dan niet een goed en eenvoudig begin om dat op een artikel op de Vrijspreker te verklaren en om medestrijders te vragen ??

Comments are closed.