Het nieuwe jaar komt er aan, nog enkele uurtjes en dan barst het feest los.

Laat het bier maar vloeien, de kurken knallen en de kotsbak niet al te vol raken.

Dat laatste stukje is al moeilijk omdat ik, en andere schrijvers met mij, in 2010 al enige braakneigingen hebben moete doorstaan, de verkiezingen, de crisis, griekenland enzovoort.

Af en toe is het heerlijk om gal te spugen en te ventileren op het internet dus vandaag ga ik dat eens niet doen.

Ik ga jullie niet lastig vallen met schending van je privacy door de overheid, die de netneutraliteit ondermijnt, door bijvoorbeeld de bewaarplicht en zeggenschap in het internet op zichzelf.

Daarbij ga ik jullie ook niet vertellen, dat als er iemand een verbod wenst op negatieve berichtgeving over de euro, dat we ons dan af moeten vragen of er niet iets rot is achter de schermen

Ook wil ik jullie niets vertellen over de zorgwekkende toestanden in de zorg, of dat ik na maanden speuren nog steeds niet weet hoeveel consultatie bureaus en vaccinaties werkelijk kosten. Ondanks vele mails naar gemeente ambtenaren, GGD, Ministerie van Financiën en nog meer, die stuk voor stuk blijkbaar geen flauw benul hebben van waar dat geld toch vandaan komt of naartoe gaat (hopelijk ben ik er in 2011 uit).

Dan ga ik jullie ook niet vertellen hoe slecht ons onderwijs is, die het de normaalste zaak van de wereld laat lijken aan onze kinderen, dat er geld gestolen wordt onder dwang. dat maatschapijleer de overheid vaak afschildert als weldoener die wat klunzig is. Maar weer niet in gaat op hoe het probleem in de eerste instantie ontstaan is zoals bij woningen.

Waar ik ook geen goed nieuws over ga brengen is het blijven van Cohen. Immers hebben wij zelden zo’n Mister Magoo of zo’n nar in de Nederlandse politiek gehad. Alleen daarom al zou hij mogen blijven, als entertainer, en wie weet ontpopt hij zichzelf nog als waar komiek. Maar wat zeker goed nieuws, is zal blijken dat door zijn blijven de meest extreme socialistische partij over drie jaar, echt verdwijnt in het niets.

 En daarbij ga ik ook niet in op mijn termGrimaldini syndroom , een ernstige ziekte die bij iedere politicus aanwezig lijkt te zijn, alleen dan zonder sigaren maar vervangen met leugens en manipulatie. En zo gaan ze als een ware Fox en Trot aan het werk om onze kinderen, en misschien ook wel u, afhankelijk van hen te maken. Waarbij de hele staat eer lijkt op een foxtrot company, uiteraard allemaal voor de goede zaak.

Niets van dit alles.

Het is feest en laten we het glas heffen op 2011, waar zo te zien nog heel wat schrijfwerk in zicht is.

Waarin ik wens dat we allemaal door overheidsbeleid, na het eind van 2011, ons eerder genoemde emmertje zo overvol hebben dat mensen hem graag over alles wat met statisme te maken heeft leeg wil gooien.

Dat is een van mijn goede voornemens, de mensen meer, beter en groter wakker schudden waardoor we eindelijk vrijheid krijgen.

Maar ik wil niet dat u dit wenst, dus van mij krijgt u niet de beste wensen, tevens ook niet voor andere goede voornemens.

Wat u van mij krijgt, is de beste wil.

Want zoals mijn grootvader ooit zei; “wat je wenst zal je nooit krijgen,wat je wil heb je al verkregen”

 Een heel fijn uiteinde, en soevereine groet.

Hoc Voluerunt.