Wat gebeurt er met de “Global Warming”? Je hoort er in Nederland de laatste tijd niet veel over. Het lijkt wel of politici, pers en milieufreaks in hun schulp gekropen zijn. Wat is er gebeurd? En wat gaat er gebeuren?

De grote milieuverpestende massabijeenkomsten in Kopenhagen en in Cancun waren een fiasco. De aanwezigen konden wel mooie kreten verzinnen, maar tot echt concrete resultaten kwamen ze niet.

Wel zien we steeds meer vermeldingen dat het KOUDER wordt. Realiteitsberichten komen o.a. van de NOS die meedeelt dat:

“Het jaar 2010 was koud. De gemiddelde temperatuur in De Bilt was 9,1 graden. Dat is 0,7 graden kouder dan gemiddeld.
Volgens het KNMI
was 2010 het koudste jaar sinds 1996. De maand december was het koudst van allemaal: -1,1 graden in De Bilt, waar +4 normaal is.

Ook komen er berichten over extreme kou en sneeuw van allerlei kanten. Uit Berlijn, Londen, New York en Los Angeles. Overal is het het al decennialang niet zo koud geweest. En dat kan teruggaan tot 1860 !!

Maar het KNMI vertelt er vlug bij dat “Gemiddeld over de hele wereld hoort het afgelopen jaar zelfs tot de drie warmste sinds het begin van de metingen.

Het is voor deskundigen kennelijk onmogelijk om een duidelijk eenduidig feitelijk verhaal te maken.
We zien dan ook dat politici daar handig gebruik van maken. U loopt gevaar en zij zullen u redden. Dat doen ze dan wel met uw belastingcenten en u allerlei lasten op te leggen. Alles om hun eigen macht te vergroten.

Hoeveel geld zou er niet in de afgelopen 15 jaar nodeloos weggegooid zijn aan maatregelen die niet nodig waren? En hoeveel goeds zou er met dit geld gebeurd kunnen zijn als het niet van de rechtmatige eigenaars was afgedwongen?

We ontvingen een aardig filmpje over de winter van 1942:

Niet te geloven in 1942 maar het is waar…

1 het is 1942
2 het is oorlog
3 het vriest 20 graden
4 er ligt een halve meter sneeuw
5 de treinen rijden
6 het open baar vervoer rijdt
7 de winkels worden bevoorraad
8 de straten worden schoon gemaakt
9  iedereen is op straat om te helpen

NU ruim 60 jaar later

1 het is 2010
2 het is vrede
3 het vriest 5 graden
4 er ligt 20 cm sneeuw
5 er rijden geen treinen
6 er is geen openbaar vervoer
7 de winkels hebben voorraad
8 er is geen straat of weg schoon gemaakt
9 er is oproep om thuis te blijven

Hoe is het over 60 jaar?

Geniet van het filmpje op de bijlage !!!!!!!

.

.

21 REACTIES

 1. Opmerkelijk dat lijstje, in beide gevallen is er een soosjalisties regime aan de macht.

  De klimaatalarmisten zitten momenteel in hun hol te wachten op het moment dat de temperatuur in januari 0,01 graad hoger is dan het ‘gemiddelde’. Dan komen ze weer hysterisch schreeuwen dat de wereld vergaat, tenzij de overheid hun subsidie verlengt.

  Overigens, zien jullie enig verschil tussen het beleid van kabinetten Balkenende en Rutte? En dan doel ik vooral op de daden, niet zozeer de retoriek. Hilarisch om te lezen dat Wilders mee doet met het subsidieren van moskeeen in Griekenland, met belastinggeld van Henk en Ingrid.
  Peter de Jong [7] reageerde op deze reactie.

 2. Was het maar zo dat de maatregelen alleen nodeloos waren!
  Ze zijn vaak ook uiterst schadelijk!
  Hugo van Reijen

 3. Dat wisten we natuurlijk al. De heren psychopaten aan de top (weinig empathie, liegen, narcistisch gedrag, manipulatief enz)
  verzinnen van alles om ons te belasten.
  En de top is niet Rutte of Wilders, dit zijn simpele zielen, gebrainwashed, de een door het militair/industriele complex, de ander door de mossad/adl.

  Kijk deze docu van John Pilger en zie hoe de media al decenia lang ons van alles en nog wat voorschotelt , leugens , leugens, leugens!!! Onze hele regering is “embedded” net als de reguliere mainstream media, maar dat wisten de meeste hier waarschijnlijk al.
  http://www.argusoog.org/2010/12/docu-the-war-you-don%e2%80%99t-see-%e2%80%93-john-pilger/

 4. We zijn gewoon watjes geworden.
  Ergens in de jaren 80 vroor het ook nog 15 graden overdag, en ik moest ook gewoon met mijn fiets 10 km fietsen naar mijn werk.
  De politie deed gewoon zijn werk, en de bussen reden ook gewoon, ondanks sneeuw en vorst.
  En ik begrijp ook niet waarom het technisch niet mogelijk is om een trein te laten rijden door een paar centimeter sneeuw.

  Men had extra zout ingeslagen.
  Maar dat is al bijna op voordat de werkelijke winter begonnen is.
  Niet alleen hier, maar Europawijd.
  Wat moet er van ons terechtkomen?

  Het wordt ook kouder, omdat het warmer wordt.
  Dat is heel logisch.
  Al ik bij mij thuis de kachel aanmaak, begint het ook altijd eerst te vriezen in de kamer.

 5. @Bon Vivant [1]: “Opmerkelijk dat lijstje, in beide gevallen is er een soosjalisties regime aan de macht.”

  Niet zo vreemd. De Duitsers staan bekend om hun organisatievermogen.

  Daarbij is het fascisme de meest efficiënte maatschappijvorm. Het fascisme staat immers onderlinge concurrentie toe. De staat bepaalt alleen het doel waarnaar moet worden gewerkt (treinen op tijd laten rijden oid).

  Het kapitalisme is hieraan ondergeschikt, omdat daar de resources over 1001 individuele einddoelen moeten worden verdeeld. En het communisme is uiteraard ook minder effectief omdat dit geen concurrentie toestaat.

 6. @drnomad [4]: Precies, de klimatisten vatten alles aan om hun gelijk te halen, terwijl dit op geen enkele wetenschap is gebaseerd. We zagen al lang in de pers en de politiek een zeer geavanceerde vorm van kretologie. Volgens hun redenering zou je dus moeten vaststellen dat als de aarde nog meer opwarmt we in iglo’s moeten gaan wonen. Wie deze simpele zielen nog gelooft is rijp voor een grondig psychisch onderzoek.

 7. “Ja en destijds voor dwang. Of dacht je dat dit een spontaan initiatief van buurtjongeren betrof?”

  Je ziet, wat ervan komt, wanneer je geen enkele dwang uitoefent: een land vol watjes, dat gaat huilen voor een paar sneeuwvlokjes.

  Waarschijnlijk zullen het filmpje niet begrijpen, omdat het in hun ogen “Oud-Nederlands” is.

 8. “Hoe is het over 60 jaar?”
  Hopelijk niet oorlog en treinen die ook nog eens niet rijden. Van bevoorradingsproblemen heb ik overigens nog niets gemerkt.

 9. @pcrs [13]:

  Terecht lijkt mij. Geestelijke volksgezondheid is ook wat waard.

  Mensen zijn altijd enorm opgetogen als ze op hun fietstocht een geelbuikvuurpad, een veenbesparelmoervlinder, een kuifleeuwerik of een korenwolf tegenkomen.

  En als je weet dat je oog in oog staat met het laatste broedpaartje ergens van (doe je best jongens!) dan blijft je dat langer bij dan wanneer je weer een paar mieren hebt doodgetrapt.

  ===

  http://3.bp.blogspot.com/_AATS3HMTiMw/TFZnOdhpjrI/AAAAAAAABos/ANc_eBTqAd0/s1600/funny-lost-puppy-cartoon-comic-strip-pet-humor-pic.jpg

  http://appiesworld.punt.nl/upload/helm.jpg

 10. Dag Hub,goedemorgen.
  Inderdaad het is niet te geloven ,die onheilspredikers,van zure regen naar Kruisraketten ,van kruisraketten naar CO2 ,het gaat maar door !
  Wat zijn toch die krachten die zoveel teweeg kunnen brengen!?
  Wat komt en reeds aktueel is , Anti roken ,straks ,anti vet ,anti boeren ,anti dikkere mensen ,enz, enz.
  De anti jongens en meisjes hebben iets gemeen ,ze zijn zelf totaal gefrustreerd en super negatief ,dit komt ook op politiek terrein voor en deze lieden kunnen door hun gedrag ,mensen mobiliseren en sturen!
  Het gaat meestal om mensen met een collectief brein ,dwz , deze mensen zijn niet in staat om zelf na te denken en lopen direkt achter ieder negatief verhaal aan en projecteren hun eigen negativiteit op dit verhaal! Wat te denken van drugs??Is het niet verstandig deze vrij te geven? Weg met de criminaliteit ,de schatkist vaart er wel bij ,minder politie nodig enz. Waarom blijft dit verbod bestaan?? Of zijn hier ook machten actief ,welke gaarne de geldstroom incasseren en de bevolking uitbuiten en angstig willen houden?? Voor mij onbegrijpelijk ,waarom mag de mens niet bewust worden? Of zijn de politici bang voor machtsverlies?
  Wat is er nu mooier dan leven in een harmonische staat welke zijn burgers beschermt en bewustzijn voorhoudt??
  Laten we proberen met ons allen deze negativiteit te verbannen op weg naar een liefdevol leven ,ja wat je zegt , het paradijs!
  Niet boven maar beneden!
  Voor een ieder de beste wensen ,groet Jaap Kooopman Schoonebeek.

 11. Jammer dat deze hele klimaat discussie zo vaak gevoerd wordt op basis van de temperatuur van de dag, dat gaat echt helemaal nergens over en het maakt mij dan ook weinig uit of spreker in kwestie wel of niet in global warming “gelooft” een klimaat discussie op deze basis is zinloos. Geloof is geen wetenschap.

  Wel een gehoord van global dimming?
  Nee? http://en.wikipedia.org/wiki/Global_dimming
  Ik ben ook geen klimaatwetenschapper dus ik ga dit niet beargumenteren, maar omdat global warming misbruikt is door de roverheid vindt ik het een beetje erg naïef op dan maar meteen te zeggen dat de mensheid geen invloed zou hebben op de planeet.

 12. @pcrs [13]:
  Nogmaals omdat de roverheid iets misbruikt of verkeerd aanpakt betekend dat niet dat iets niet waar en/of belangrijk kan zijn.

  Als jij biodiversiteit niet als belangrijk ziet donder dan aub op naar een andere planeet zodat mensen die hun natuurlijke bronnen wel respecteren deze planeet een toekomst kunnen geven. Nogmaals ik pleit hier niet voor de aanpak van de overheid, alleen voor de daadwerkelijke biodiversiteit.

 13. Om terug te komen om global warming en de waan van de dag op basis van lokaal weer onzin.

  Hier gaat het dus over…

  Groenland:
  Het totale oppervlakte is 2,166,086 vierkante km
  Waarvan 1,755,637 vierkante km of 81% uit IJS bestaat.
  Met een volume van ongeveer 2,850,000 vierkante km.

  http://ngm.nationalgeographic.com/2010/06/melt-zone/jenkins-text/1

  En dat smelt dus, maakt niks uit hoe dat het komt feit is “het smelt” en er voorals geen indicatie is dat de acceleratie hiervan zal stoppen.

Comments are closed.