Als we verliezen, zal het niet zijn door onze vijanden.[HTML1]

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

6 REACTIES

 1. WAT KUN JIJ DOEN VOOR VOOR VRIJHEID?

  Heel interessant dat Stefan Moulineux op zijn interessante wijze er voor pleit om gewone, kleine voor de hand liggende dingen te doen:
  Draag de vrijheidsfilosofie uit.

  Stuur artikelen van Vrijspreker door, schrijf zelf eens,
  Al besteed je er maar een uur in de week aan, omdat het libertarisme de enige rationele, morele filosofie is, kun je op deze wijze wonderen verrichten.
  Er is geen andere mogelijkheid om het “Vrijheidsgebouw” te bouwen dan door één steen na de andere op elkaar te leggen

 2. Ik plant het zaad van ideeën bij anderen en op internet. Een logische, waar en nuchter tegen woord, tussen emotioneel onlogische reacties (zoals vaak op de site telegraaf), zal ten minste een paar mensen bereiken en hun te denken zetten. Langzaam groeit het zaad uit. Door het strooien van dit zaad, zal er een oogst komen van meer kritisch nadenkende mensen.

  Blijf zaaien, als genoeg mensen kritisch gaan nadenken zal het mogelijk worden om daadwerkelijk wat te doen.

 3. Filmpje niet gezien (te lang), dus reageren is riskant, maar dit klinkt weer als het typische Molyneux dogma: het ligt nooit aan je vijand.

  Lijkt me nogal een aparte interpretatie van het Non-Agressie Principe.

  Als iemand zich niet fysiek verdedigt tegen een aanvaller is het aannemelijk dat hij het onderspit zal delven, maar dan de schuld van die ondergang bij het slachtoffer leggen mag toch wel politiek correcte NewSpeak genoemd worden…

  Mocht ik helemaal naast de teneur van het filmpje zitten, dan kunt u deze reactie als niet verzonden beschouwen. Maar voor lange(re) filmpjes moet ik echt een hele goede reden hebben om ze te gaan zien, en helaas is Molyneux niet zo’n reden…

  Liberty 5-3000 [5] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.