[HTML1]

14 REACTIES

 1. Altijd leuk om Farage in actie te zien. Belgie is inderdaad de EU in het klein. Zouden de nep-Fransen in Belgie Zuidoost het al aandurven om een staatsgreep te plegen om dat nep-land overeind te houden en hun subsidies veilig te stellen? En zouden de Vlamingen dat pikken?

  jhon [3] reageerde op deze reactie.

 2. Fantastische speech weer..

  Alleen zo jammer dat hij tegen de muur (van de meerderheid) praat..

  Zou er nou echt nergens een lampje gaan branden?
  Zijn het zo’n struisvogels daar?

 3. @jhon [3]:

  “4opBelgie”, trots op Nederland en etc. etc.: jaja, álles voor een thuisland. Een thuisland dat vergeven is van de ratten die feest vieren aan de top op kosten van anderen. En véchten dat ze doen met elkaar, om de verdeling van gestolen belastingcenten te “regelen”, “voor jouw bestwil” !! Ze vechten zelfs harder dan in dat andere, van ratten vergeven land ! Wat een schouwspel !! Je kunt niet anders, dan daar trots op zijn – ik snap het he-le-maal.

 4. Hoe sterk is deze Farage. Knap ook dat hij erin slaagt niet de hofnar van het parlement te worden.
  Wladimir Boekovski kent het socialisme als geen ander (boek: De Vrijheid van het Westen, kostbaar en kwetsbaar): zijn analyses zijn erg goed; hij ziet bij die EU dezelfde verschijnselen als hij in de Sovjet Unie had meegemaakt en waargenomen. Hij spreekt dan ook steeds over een EUSSR. Dit is allerminst alleen maar tendentieus, want de voormalig dissident heeft zijn verzet tegen de voormalige USSR-dictatuur met veel persoonlijk leed moeten betalen.
  Intussen verdiept hij zich in de Sovjet-archieven, naar ik weet.
  Als er 1 EU-kritikaster serieus genomen moet worden, is het Boekovski wel.

  Wie naar die EUSSR kijkt, ziet voortdurend 1 thema verschijnen: GELIJKSCHAKELING.
  BIj uitstek een socialistisch/communistisch thema.

 5. @jhon [3]:
  Haha. Koning aller belgen en democratie in een stuk.
  De veel te dure monarchie poppenkast is juist een belediging voor de democratie.

  Wees jij maar fier op je land met de hoogste belastingdruk , waar de mensen de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen, maar onderwijl een stroom gelukszoekers elke dag weer asiel aanvragen en voor 35 euro per nacht in stinkende hotels, waar alleen de louche eigenaars beter van worden.

  Wees maar trots op je zes regeringen in een van de kleinste landen van Europa die niets anders doen dan nieuwe bureacratie verzinnen, alle vooruitgang tegenwerken en vooral bezig zijn met elkaar de vis afvangen..

 6. @jhon [3]: Ik neem aan dat dit ironisch bedoeld was?
  Een koninkrijk is per definitie geen democratie.
  Verder is de koning een franskillon die zich voortdurend tegen Vlaanderen en vooral tegen Vlaamse autonomie (of god beware: onafhankelijkheid) keert.
  Inderdaad Belgie is Europa in het klein: 2 groepen die het met mekaar niet eens worden, een gebrek aan democratie, de wil van de meerderheid die genegeerd wordt en een onverkozen numero uno.

 7. ‘Ik heb geleefd in jullie toekomst. En geloof me, het werkte niet.’

  Welk een kracht in deze woorden!
  Woorden die in elk EU-gebouw aangeplakt zouden moeten worden.
  Profetische woorden van Wladimir Boekovski. Held onder een regime dat zelfs psychiatrische middelen gebruikte om deze man kapot te krijgen. De man ging niet kapot.

 8. Nog een uitspraak van Boekovski die nooit vergeten mag worden (de man spreekt uit zeer bewust doorleefde ervaring):

  ‘ THE EU IS AN OLD SOVJET MODEL, PRESENTED IN WESTERN GUISE’.

  De EU is een oud Sovjet-model, gepresenteerd in westerse vermomming.
  Onthoud dit altijd!
  Let wel: we hebben het hier niet over een zolderkamerblogger!
  Maar over iemand die die USSR zeer persoonlijk en zeer bewust, tot opsluiting aan toe, heeft meegemaakt tot in AL zijn consequenties!

 9. @beek [9]:

  Correcte opmerking echter na het lezen van zijn wiki pagina, en die van zijn “partij” zou je je kunnen afvragen waarom hij in het kabinet zit?

  (lees wat A.U.B. hij zoal heeft bereikt..)
  Hij bied echt maximale weerstand..

  Het systeem krijg je niet zomaar verworpen, maar met enige overgave kun je het van binnen ook trachten te slopen (of beperken)..

  Het “toevallige” vliegtuig ongeval met het reclame vliegtuigje waarmee hij reclame wilde maken voor zijn partij kan wijzen op een stevige waarschuwing?
  Al is dat natuurlijk conspiratie..

  Het enige “nadeel” is dat hij sterk democratisch is..
  Al zijn ook hier de meningen over verdeeld…

  Hiermee wil ik niet goed maken dat hij het op belasting geld doet, maar aan deze persoon, zou ik persoonlijk, graag een bijdrage leveren.

  Neem ook even de tijd dit (iets vroeger dit jaar) filmpje te bekijken..
  Nigel Farage shows Barroso ’true state of the Union’

  beek [14] reageerde op deze reactie.

 10. @Doompie [13]:

  Je begrijpt me denk ik niet helemaal. Ik vind dat de man uitstekend werk verricht. Hadden we maar meer van zulke heldere mensen.
  Ik reageer echter op een fundamentalist als Andre, die elke belastingontvanger als crimineel beschouwt. Waar hij intussen een uitzondering schijnt te maken voor Farage.
  Mensen die zich voorstaan op consistentie, en inconsistenties van anderen voortdurend afvallen, moeten worden geconfronteerd met hun eigen inconsistenties.

Comments are closed.