Nieuwjaarsborrel  zondag 2 januari om 1.00 uur in Den Haag
Bart Croughs zal dan geïnterviewd worden door Toine Manders over zijn opvattingen, en zal voorlezen uit eigen werk tijdens de nieuwjaarsborrel van de Libertarische Partij.
Leden en geïnteresseerden welkom!

Plaats:  Secretariaat van de Libertarische Partij

Landgoed Marlot (routeaanwijzingen)

‘s-Gravenhage   070 3155700
————————————————-

Voor meer informatie zie www.libertarischepartij.nl

Noteer ook:

Dinsdag 4 januari

Peter van Maanen:
Inleiding tot de conjunctuur- en kapitaaltheorie van de Oostenrijkse school

5 REACTIES

  1. Tof! Ik heb met veel plezier zijn boek gelezen en heb het hele internet afgestruind naar méér. Het leek echter wel of Bart van de aardbodem verdwenen was. Goed te vernemen dat hij terug (?) is. Ik zal er zeker zijn!

  2. Bart Croughs is terug! Goed nieuws! Aan zijn boek ‘In de naam van de vrouw, de homo en de allochtoon’ heb ik destijds, in de jaren ’90, veel steun gehad. En het is nog steeds een plezier om te lezen.

  3. Zijn boek moet ik nog steeds een keer bestellen. Ik lag een tijdje geleden in een scheur bij het lezen van die stukjes over “de wetten van het progressieve denken” en “de progressief als onderdrukker en slachtoffer” omdat het zo belachelijk herkenbaar is. Elke keer als ik nu een links georiënteerd iemand hoor preken denk ik aan de wetten en moet ik grijnzen.

  4. @Marco [4]:
    Volgens mij heeft hij een doorstart gemaakt in hetzelfde pand. Zo’n handige vent die BV-constructies voor derden bedenkt, zal zichzelf ook wel goed hebben ingedekt 😀

Comments are closed.