Ron Paul is nu definitief tot voorzitter van dat comité benoemd. Dat zou wel eens heel interessant kunnen worden, want Ron Paul is een fel tegenstander van de Centrale Bank die het voor de overheid mogelijk maakt om geld te maken uit gebakken lucht. De titel van zijn boek: “End the Fed” kon het niet duidelijker zeggen.

Het zal hem zeker lukken enkele hoorzittingen te organiseren. Of het hem lukt ook een compleet accountants onderzoek, inclusief de goudvoorraden er door te krijgen, is afwachten.

Dit laatste zou wel een geweldig argument zijn om in Nederland de petitie voor de “openheid over goudvoorraad” er door te krijgen. Deze petitie heeft nu een bijval van 602 personen. Hoe meer er komen, hoe meer kans op succes!

Ron Paul krijgt ook in Europa meer bekendheid. De Tijd publiceerde het bericht en ook de video van een discussie van Paul met Ben Bernanke, het hoofd van de FED.

Bernanke kon daarin geen antwoord geven op de vraag van Paul waar de FED al dat geld vandaan haalde anders dan uit gebakken lucht. Zie hieronder:

.