Men zou kunnen denken dat wikileaks  informatie eigenhandig verspreidt, maar niets van dit alles is waar. De waarheid is dat grote nieuwsagentschappen al geruime tijd in contact staan met Assange en hem hebben geadviseerd welke informatie hij wel kon publiceren en welke te gevaarlijk zou kunnen zijn. Deze agentschappen hebben deze informatie eerst gefilterd voordat ook maar iets gepubliceerd werd op wikileaks zelf. “Ze geven documenten vrij die wij hebben geselecteerd” zegt Le Mondes managing editor Sylvie Kaufmann in een interview. Wederom feiten die u niet snel tegenkomt in de oude media van dit vrije paradijs.

[HTML1]

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

7 REACTIES

 1. Uitstekende informatie over Wikileaks en Assange.
  Stefan geeft meer inzicht in wat er aan het gebeuren is.
  Voeg daarbij dat (The Independent) de Amerikaanse regering bezig is met de wet aan te passen zodat ze Assange beter kunnen aanpakken en zelfs de NOS met een bericht komt dat de vrouwen die hem aanklagen liegen (Slachtoffers Assange liegen)

 2. “Werken bij het Rijk. Als je verder denkt.”
  ~ Rijksoverheid

  (ik zet het er nog maar even bij, want straks is die fraaie Google Ad weer weg 😉

 3. Elsevier had een goede reportage over Wikileaks. De contacten met kranten worden er gewoon genoemd, zonder de zaak in een verdacht sfeertje te trekken. Het materiaal moet geredigeerd; journalisten zijn daar goed in.
  De papieren pers wint het nog steeds van de internetroddelgemeenschap.

Comments are closed.