dinsdag, 7 december 2010
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

WikiLeaks: Anna Ardin, feministisch gekkie met CIA banden > UPDATE bovenaan nujij.nl

De arrestatie van WikiLeaks oprichter Julian Assange is waarschijnlijk een politieke stunt.  Gebleken is dat één van de twee vrouwen die ‘verkracht’ zou zijn een militante feministe is die tevens banden heeft met de CIA.
UPDATE: dit artikel staat nu bovenaan bij nujij.nl met flink wat reacties

De beschuldigingen van verkrachting zijn gebaseerd op de weigering van Assange om een condoom te gebruiken.

De twee vrouwen waarmee Assange het bed zou hebben gedeeld in augustus in Zweden hebben SMS berichten verzonden waarin ze vol blijdschap over de daad vertelden.

Eén van de ‘slachtoffers’, Anna Ardin, hield later een feestje in haar flat ter ere van Assange.

De precieze SMS-teksten zijn nog niet geheel duidelijk. Wel is het bevestigd dat zowel Ardin als het andere ‘slachtoffer’ (Wilén) niet geklaagd hebben over de vermeende verkrachting.

Ondanks de vieringen zijn de vrouwen later toch naar een politiebureau gegaan om aangifte te doen.

Het nieuws wat nu naar buiten komt geeft aan dat Anna Ardin een militante feministe is, die vrijwillige sex als verkrachting beschouwd. Ardin publiceerde verschillende blogs waarin ze vrouwen het advies gaf om hun exen terug te pakken door ze te laten lijden.

Verder heeft ze sterke banden met het US Central Intelligence Agency. Dit meldt CounterPunch.

Ardin heeft in Cuba gewerkt met ‘the Ladies in White’, een feministische anti-Castro groep (*). Aan het hoofd van deze groep staat Carlos Alberto Montaner. Montaner zou banden met de CIA hebben.

De Ladies in White groepering wordt gefinancierd  door de Amerikaanse overheid, en heeft in het verleden steun gevonden bij Luis Posada Carriles, een CIA agent die ‘honderden doden’ op zijn geweten zou hebben.

Ardin is een ‘gender equity officer‘ aan de Uppsula Universiteit – die ervoor kiest om geassocieerd te worden met een door Amerika gefinancierde groepering die openlijk gesteund word door een veroordeelde terrorist en massa moordenaar. (*)

De twee vrouwen lijken handige pionnen in een grootschaligere campagne om Assange en WikiLeaks zwart te maken. Wat je ook mag denken van WikiLeaks, de verkrachtingsclaims zijn onzinnig en trekken de aandacht weg van de gelekte cables, waardoor de focus komt te liggen op claims over Assange zijn privé leven die niets met de hoofdzaak te maken hebben.

Bron

VIDEO MET UITLEG GLENN BECK (AJ-copycat & NeoCon vermomd als libertariër):

Klik hier (scroll naar beneden)

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. pcrs schreef op : 1
  pcrs

  Het is weer een fraaie boel. Overigens ook nog steeds consistent met de zeer speculatieve theorie dat wikileaks een front is van de CIA om het pentagon te verlammen, door wat licht beschamende zaken te lekken over onwelgevallige figuren.

  Het hele zaakje komt mij een beetje te verdacht veel in de main stream media, die normaal een broertje dood hebben aan echt nieuws en over het algemeen louter propaganda spugen.

  Assagne is overigens zelf opgegroeid in een gezin waarbij zijn vader de kinderen LSD gaf en in een donkere kamer opsloot. Dat doet meestal geen gezonde dingen met je geestesgesteldheid.

  Def [2] reageerde op deze reactie.

 2. schreef op : 3

  Leuk! Eindelijk weer een nieuwe soap!!

 3. pcrs schreef op : 4
  pcrs

  @Def [2]: Van wat? over Assagne zijn jeugd? No agenda show van afgelopen zondag.
  theliberalheretic.com
  Assange groeide op bij mensen die geloofden in de ervaring (voornamelijk de ervaring van drugs)

  Because of their new found “beliefs”, these medical personnel subjected their mentally fragile patients to LSD doses, electro-shock therapy, and lobotomies.

  Anne Hamilton-Byrne kidnapped or “acquired” fourteen or more infants between 1968 and 1975. Some were children of members of the cult, others were obtained through illegal adoptions taken care of by members, and a few were newborn infants of patients at the mental facility, who were told their babies died at birth.

  These lost children were raised at a remote location called Kia Lama. Their names were changed, they were taught that Hamilton-Byrne was their biological mother, and they were kept out of the public eye. Hamilton-Byrne even went so far as to try to create a master race, even falsely. She ordered all her “children’s” hair be kept dyed blond.

  For a short time, this is the life Julian Assange knew. And although it may have only lasted three years, the fact that his mother Christine found this life acceptable for her son is troubling.

  In 1982, Christine Assange divorced her cult member husband, and took her two sons, kidnapping Julian’s half brother, and went into hiding over the next five years. Moved from place to place and school to school, young Julian couldn’t have easily formed any relationships with any peers who may have had a more positive input in his life. Instead, he was saddled with a crazy mother who raised him as if he were a wild dingo.

 4. IIS schreef op : 5

  What’s Up, Doc? Is er in Amerika misschien een machtsstrijd tussen de verschillende diensten gaande? Of buitelen de verschillende diensten als kijvende wijven over elkaar heen and throwing with mud omdat ze zich vervelen of zelf niets meer weten te verzinnen of misschien zijn de lobbyisten te ver doorgeschoten? Wikileaks zou ook gewoon een hoer kunnen zijn die wordt gebruikt door de verschillende diensten, Assange zou een simpele pimp kunnen zijn die niet eens weet dat hij er een is….Irma la Douce (1963)

  Off-topic, gewoon omdat hij leuk is, voor degene die even wat anders wil, hier een film van Laurel and Hardy, vooral het eind is helemaal van deze tijd! www.youtube.com

 5. Caroline schreef op : 6

  Is er al iets door Wikileaks naar buiten gebracht dat schadelijk is voor de banken, de huidige (US) administratie of enig ander iets dat werkelijk pijn doet voor de mensen die ‘ons’ pijn doen?

 6. Wim schreef op : 7

  Het is typerend hoe agressief en schuimbekkend zogenaamde “rechtse” sites als Elsevier en de DDS op Assange reageren. Bij de DDS worden voortdurend opmerkingen gemaakt over de “verkrachter” Assange, ook al weet dat tuig verdomd goed dat die aanklacht volkomen flauwekul is, maar dat hindert ze niet om maar te blijven demoniseren. Er druipt een ontzettende haat uit de stukjes, nog meer dan bij officieel linkse sites. Met zulke “vrienden” heb je geen vijanden nodig. Een gunstige uitzondering vormt Joost Niemöller, ook al is die ook soms de weg kwijt. Maar hij is een van de weinigen die het daar nog eens voor vrijheid van informatie en van meningsuiting opneemt.

  Def [11] reageerde op deze reactie.

 7. chemalot schreef op : 8

  Denkelijk wist Assange dat ze hem zouden vasthouden en dat ze in Zweden geen poot hebben om op te staan. Is ie meteen van het gezeur af en nu zit ie -even- veilig “binnen”.Aanval op banken komt er aan. Ik ga er maar van uit dat het geen “dubbele paranoia”-show is -“”Assange CIA” of dat soort theorieen- die burokratieen zijn gewoon te log en te dom om zo een ‘Spiel” te spelen. DE KGB zou het gekund hebben wellicht.

 8. chemalot schreef op : 9

  PS. Deze Assange üpdate is geplukt van Alex Jones infowars neem ik aan? In NL gelinkt aan Mischa Kat sp00kje, zwaar adhd toch?

  Def [10] reageerde op deze reactie.

 9. Def (auteur van dit artikel) schreef op : 10
  Def

  @chemalot [9]:
  “Sp00kje” neemt dit artikel over zonder bron vermelding. Jammer. Wat betreft AJ, klik eens op BRON. Zwaar ADHD man..

 10. Def (auteur van dit artikel) schreef op : 11
  Def

  @Wim [7]:
  Wat is er links of rechts aan WikiLeaks?

 11. Marco schreef op : 12

  Ahum, de KGB heeft een jarenlange ervaring met het uit de weg ruimen van kritische journalisten. Slechte publiciteit maakt ze niet uit. Glaasje radioactief sap iemand? Nee? Knuppeltje in de nek dan maar?

 12. schreef op : 14

  @Def [13]: Én wat voor een reacties! Kom op Def, Stay Human.

 13. Peter de Jong schreef op : 16

  En uitleveren aan Zweden als een grote kans bestaat dat Assange dan om politieke redenen naar de VS moet gaat de UK ook niet doen (dissidenten worden niet uitgeleverd, terroristen wel).

  www.telegraaf.nl

  Zé [17] reageerde op deze reactie.

 14. schreef op : 17

  @Peter de Jong [16]: Ja maar Peter, mensen ombrengen met bommen mag ook niet en toch……
  Waarmee ik wil zeggen dat ookal is dat zo, dan wil dat toch niet zeggen dat het niet gebeurd?

 15. Peter de Jong schreef op : 20

  @Robert [19]:

  De aanhang van Wikileaks is volgens mij vooral links anarchistisch (pirate bay en hackers community incluis). Die projecteren hun open source idealisme op letterlijk alles.

  Ik vind dat Wikileaks helemaal niets met die info had mogen doen, want het is hun info niet. Neemt niet weg dat al die overheden die nu moord en brand schreeuwen ook tonnen boter op hun hoofd hebben.

  Wat de seks betreft heb je volkomen gelijk. Maar daar is het de Zweden niet om te doen. Die zijn politiek correct zo doorgedraaid dat de Engelse dierenbevrijder die de overleden moeder opgroef van een manager van een dierproevenlab daarbij in het niet valt.

  radsoft.net

 16. IIS schreef op : 21

  …Tora Tora Tora!!…Buru Buru Buru!!… www.niburunews.com

  JoJo is weer aan het klojo-en

 17. Tony schreef op : 22

  @Robert [19]:

  Misschien dat je je informatie eerst eens uit officiële bronnen kan halen in plaats van interpretaties hier?

  Hoeveel “verkrachtigsslachtoffers” ken jij die na de daad een feest voor de verkrachter organiseren?

  Misschien dat je je ook even af had kunnen vragen waarom iets dat “verkrachting” is in Zweden, niet als zodanig wordt gezien in de U.K.
  Zou dat wellicht een reden hebben?

  Misschien daarom dat Assange gewoon geen GOED kan doen bij jou, gezien je bereidheid onzin te geloven zonder even zelf na te denken.