Het eerste monetair congres in België wordt georganiseerd door Tuur Demeester van Goldonomic en belooft alvast razend interessant te worden.
Professor Jesus Huerta de Soto is één van de sprekers op deze conferentie.

Inflatie wordt steeds meer een dagelijkse realiteit. De wereldwijde geldoorlog is in volle gang, en dat doet vele vragen rijzen over hoe u uw vermogen hiertegen kan beschermen, en over hoe u als ondernemer de uitdaging aan kan gaan.

Het congres ‘Het Spook van Hyperinflatie’ is dé gelegenheid om op deze problematiek een klare kijk te krijgen.

Drie internationale sprekers met 110 jaar ervaring delen hun visie en geven antwoord op uw persoonlijke vragen:

Het congres ‘Het Spook van Hyperinflatie’ is het evenement voor de belegger en ondernemer op zoek naar praktisch advies. Er wordt ruimte voorzien voor uw persoonlijke (Nederlandstalige) vragen.

James Turk: stichter van Goldmoney— ’s werelds grootste goudbank, en auteur van ‘The Collapse of the Dollar, and how to profit from it’.

Francis Schutte: ‘Indiana Jones’ van de Belgische vermogensadviseurs, bereist alle continenten voor het geven van persoonlijk financieel advies.

Jesús Huerta de Soto: Europa’s beroemdste econoom van de Oostenrijkse School (Hayek, Von Mises), en auteur van het in 14 talen vertaalde ‘Geld, Krediet, en Crisis’.

Congres

Datum en uur: 1 maart 2011, 11u—18u

Locatie: Kasteel van Brasschaat

Meer info en tickets: www.goldonomic.be

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is vroegtijdig reserveren aan te raden.

5 REACTIES

  1. @Dijk [3]:

    En daarbi dacht ik dan, dat Nederlander mondig en hoogopgeleid genoeg is om niet te accepteren van Jan-Kees de Jager, dat we allemaal nullen moeten gaan tellen op briefjes. Streep die nullen simpelweg weg of maak het geldstelsel logaritmisch. Dan kost een brood geen 100 miljard, maar 11 euro. Twee broden kosten dan 11,30.

Comments are closed.