HET grootste mysterie van dit moment. Op steeds meer plaatsen op de wereld vallen vogels dood uit de lucht, vissen die spontaan “belly-up” drijven, zelfs meldingen van 100.000 krabben..

Wat kan erachter zitten?

Uit de main stream media komt alleen maar onzin. Het zou gekomen zijn door of vuurwerk, of bliksem, maar vergiftiging is het zeker niet.

Ook hoor je verhalen over symptomen welke zogenaamd op extern geweld zouden duiden. Maar de interne bloedingen zullen niet meer zijn als het resultaat van het naar beneden storten.

Ik, en velen met mij, hebben het idee dat er iets anders achter steekt.

Mogelijkheid 1 Tests met gif

(vertaling van http://www.prisonplanet.com/is-mass-bird-and-fish-die-off-connected-to-government-testing.html)

In 1977 ontdekte het Hearing senaat dat de Amerikaanse overheid honderden steden heeft geïnfecteerd met “Biological Agents”.

Een massale sterfte van vogels en vissen in Arkansas zorgt voor veel vragen bij de bewoners van dit gebied. Zouden geheime overheidsexperimenten verantwoordelijk kunnen zijn voor dit bloedbad?
http://www.youtube.com/watch?v=ooZxZhpMSl0

Rond de 2000 “red-wing balckbirds” en eenden zijn dood uit de lucht gevallen in Beebe Arkansas vrijdag nacht. Medewerkers van de US Enviromental service droegen witte pakken en gas maskers toen zij de vogels opraapte op zondag.

Dat het gebied waar de vogels broeden niet is aangetast, leid ertoe dat overheidsinstanties alleen kunnen concluderen dat het niet is gekomen door ziekte of vergiftiging. Bliksem, vuurwerk en hagel worden geopperd als mogelijke schuldige.

“Ik ben op en neer naar Irak geweest, en niet zoiets gezien”, Is wat Jeff Drennan, inwoner van Beebe, vertelde tegen Local Fox16 nieuws op zondag.

“Mijn kinderen spelen hier buiten, maar ik weet niet of het veilig is” Hij voegde daaraan toe  “Ze lopen rond met chemische pakken, pakken ze op met gasmaskers en alles”

In een gerelateerd verhaal wordt gemeld dat er 100.000 doden vissen zijn aangetroffen in noord west Arkansas. “Ze zijn gevonden in een 20 mijl lang gebied tussen Ozark Dam en de brug van snelweg 109 in Franklin County.” Vandaag gerapporteerd door THV 11

.

.

Scalaire wapens welke de omgeving kunstmatig manipuleren zou een reden kunnen zijn voor de massale sterfte. We weten dat meer als een decennium geleden het “U.S. Military Industrial Complex” op de hoogte, en betrokken was bij testen met dit soort technologie.

In 1997, Secretaris van defensie Willian Cohen zei:

“Others [terrorists] are engaging even in an eco-type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves… So there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations…It’s real, and that’s the reason why we have to intensify our [counter terrorism] efforts.”

Het feit dat ziekte of vergiftiging al direct worden uitgesloten wijst op een vorm van geheim testen achter de massa sterfte.

De Amerikaanse overheid is meerde malen betrapt op gebruik van illegale bio-wapen testen boven Amerikaan welke niet alleen dieren, maar ook mensen hebben besmet en gedood. De historie van US. overheidsbiologische testen laat zien dat Amerikanen opzettelijk zijn besmet met syfilis, malaria, en andere “biological agents”.

Sinds de jaren 50 heeft de Amerikaanse overheid opzettelijk open lucht testen uitgevoerd. Besprenkelen van steden als San Francisco en New York met “Serratia marcescens” en “Bacillus glogigii”. In 1955 heeft de CIA een bacterie uit het biologische wapen arsenaal van het leger getest boven Tampa Bay  Florida, om te testen wat de mogelijkheden zijn om de bevolking te infecteren met “biological agents”.

In 1966 heeft het Amerikaanse leger Bacillus subtilis variant niger verspreid in het metro netwerk van New York. In 1977 hebben senaat verhoringen op het gebied van Gezondheid en wetenschappelijk onderzoek bevestigd dat 239 bevolkte gebieden zijn besmet met “biological agents” tussen 1949 en 1969, inclusief San Francisco, Washington , D.C., Key West, Panama City en St. Louis.

In Augustus 1994, rapporteerde inwoners uit het gebied Oakville, Washington over kleine “blobs” van gelatineachtige substantie welke uit de lucht kwamen vallen. In 1997 rapporteerde inwoners van het  Everett gebied  (Washington)  een vergelijkbaar fenomeen.

Gegeven de historie van regeringen over de wereld, welke niet beschreven experimenten uitvoerde op hun bevolking, zou de logische eerste verdachte altijd de overheid moeten zijn. Een paar maanden geleden kwam nog aan het licht dat in de eind jaren 40: Amerikaanse publieke gezondheidsartsen hebben opzettelijk 700 Guatemalanen geïnfecteerd, allemaal gevangenen, mentale patiënten en soldaten, met geslachtsziekten.

Inderdaad, het eigen beleid van de EPA’s stelt dat overheden en industriële wetenschappers, kinderen mogen behandelen als menselijke cavia’s in chemische experimenten. Wat toestaan om pesticide te testen op mentaal gehandicapte kinderen en wezen (!!)

In de korte film “Endgame” van Alex Jones, welke hieronder te bezichtigen is, zijn ontelbare voorbeelden van biologische testen en andere niet beschreven experimenten te zien. Allemaal geïnitieerd door de overheden in de jacht op bacteriologische oorlogsvoering en controle over de bevolking, inclusief het Project SHAD, Plaag bommen en de “atomic soldiers controversy”.

http://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho

Inmiddels zijn alle gevonden dode vogels in kaart gebracht.

Redelijk angst aanjagend:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&oe=UTF8&msa=0&msid=201817256339889828327.0004991bca25af104a22b

Mogelijkheid 2 HAARP
High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) wordt genoemd als 2e meest realistische optie.

Als je de pagina over HAARP leest op Wikipedia, en de sponsoren analyseert, krijg ik toch wel rillingen.
Als een reply op bovenstaand artikel:

Draw a “Great Circle”, from HAARP to the epicenter of the Chile earthquake, and the bird-kill. Looks VERY suspicious! All connected. I also heard about a giant fishkill, on the same arc….

Predicted last Friday on a popular Friday radio show. Indicated something big was going to happen in the area near Branson. The people who live there make up the biggest area of resistance to the New World Order..

Maar dat is natuurlijk allemaal speculatie..

Geen enkele conclusie wijst op een natuurlijk verschijnsel, zeker met de snelle spreiding, en de “toevalligheid” dat het telkens 1 Soort treft lijkt dit ook erg onrealistisch..

(Uiteraard) worden de onderzoeken / autopsies op de dieren uitgevoerd door overheidsinstanties. De kans is dus groot dat er een groot raaskal rapport uit komt, en de werkelijke oorzaak een vraag blijft….

De vragen blijven:

Wat is het (geweest)?
Wie?
Waarom?

Ingezonden door Doompie


40 REACTIES

 1. http://www.wanttoknow.nl/overige/wereldwijde-dierensterfte-wat-is-hier-aan-de-hand/

  Veranderingen aardmagnetisch veld beïnvloeden zowel fysiek als emotioneel
  Veranderingen in het aardmagnetisch veld kunnen niet alleen aardbevingen en vulkaanuitbarstingen helpen voorspellen, ook hebben ze invloed op bijvoorbeeld hersengolven en het zenuwstelsel van aardbewoners.

  Vanochtend vroeg kwam een zonnewind in aanraking met het aardmagnetisch veld, wat resulteerde in een G1-klasse geomagnetische storm.

  Intens poollicht

  Er was sprake van zeer helder poollicht. Kjetil Skogli wist het fenomeen in Tromsø, Noorwegen vast te leggen. “De aurora was eerst vrij zwak, maar ontwikkelde zich al snel in diverse spectaculaire golven met zeer heldere stralen,” aldus Skogli.

  De lichten waren zo intens dat ze zelfs in Noord-Ierland gezien zijn. De zonnewind blijft aanhouden en zorgt voor extreme pieken in de magnetosfeer (onder).

  Spiculen

  Nieuw onderzoek wat op donderdag is gepubliceerd in het vakblad Science schenkt aandacht aan één van de meest hardnekkige vraagstukken omtrent de Zon.

  Het buitenste deel van de atmosfeer van de Zon, de zogeheten corona, is miljoenen graden heter dan het oppervlak van de Zon. Hete gasfonteinen op het oppervlak van de Zon waren al lang bekend, maar recentelijk is een nieuwe klasse van deze zogeheten spiculen ontdekt.

  Deze bereiken veel hogere snelheden en hebben tevens een veel kortere levensduur dan normale spiculen. Nu we bijna het zonnemaximum bereiken wordt duidelijk dat we nog maar weinig van de Zon weten. Er was de ontdekking van deeltjes uit de Zon die materie op Aarde muteren. Daarnaast probeert men nog steeds inzicht te krijgen hoe een compleet halfrond op de Zon kon uitbarsten op 1 augustus jongstleden.

  Gat in aardmagnetisch veld

  Ten tijde van de ontdekking van de nieuwe soort spiculen (2007) ontdekten wetenschappers een enorm gat in het aardmagnetisch veld. Hierdoor kan zonnewind binnenstromen via een opening en zo de magnetosfeer opladen, zodat krachtige geomagnetische stormen ontstaan.

  Hoog boven de polen verbonden magnetische velden van de Zon en de Aarde zich om geleiders te vormen voor zonnewind. Geleiders boven de Noord- en Zuidpool werden uitgerekt.

  De meeste zonnewind kan de bovenste lagen van de aardse atmosfeer binnendringen wanneer de magnetische velden van de Zon en de Aarde niet tegenover elkaar staan, maar op één lijn. Dit proces is zich momenteel aan het voltrekken.

  Magnetisch veld beïnvloedt fysiek en emotioneel

  Studies hebben volgens het Global Coherence Initiative aangetoond dat veranderingen in het aardmagnetisch veld leiden tot veranderingen in de hersenen en het zenuwstelsel; prestaties, geheugen en andere taken, bovenzintuigelijke percepties, synthese van voedingsstoffen in planten en algen, zelfs sterfte, depressie en zelfmoord. De plotselinge mysterieuze sterfgevallen onder vogels, vissen, zeehonden en andere diersoorten van de afgelopen week kunnen hier een plausibel gevolg van zijn.

  Veranderingen in het geomagnetisch veld beïnvloeden het ritme van het hart veel sterker dan alle andere fysiologische functies die tot nu toe bestudeerd zijn.

  Als voorbeeld hebben twee satellieten van de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) een significante piek geregistreerd in de magnetosfeer ten tijde van de gebeurtenissen rond 9/11, wat laat zien dat emoties modulaties in het geomagnetische veld kunnen veroorzaken.

  Hersengolven synchroniseren met het ritme van de golven van de aardse ionosfeer. Zodoende kunnen mensen ‘aanvoelen’ wanneer er iets staat te gebeuren. Ook andere levensvormen die zich binnen het aardmagnetisch veld bevinden, kunnen worden beïnvloed door de veranderingen. Deze invloed is niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

 2. Ik kan me zo voorstellen dat het een ideaal wapen zou zijn voor overheden als je de ionosfeer op bepaalde plaatsten wat kan oplichten en het gebied eronder met straling kunt bombarderen.
  Het is natuurlijk al mogelijk om met atoomwapens alles te vernietigen wat ze maar willen, maar dit is veel te opzichtig en daar krijgen ze een hoop blowback van (zowel terrorisme als radioaktieve straling). Als ze echter ergens een natuurramp kan veroorzaken, dan heeft dit bijzonder weinig blow back, iig wat betreft terroristen.
  Er gebeuren ook wel meer vreemde dingen. Vlak voor de aardbeving in Vanuatu werd bijv. alle aardbevingsmeet apperatuur gestolen door een professionele bende die zich door hekken heenknipte en zware apperatuur kon meenemen.

 3. De vogeltrek is een zware onderneming. Het verbaast me niet dat sommige vogels hun bestemming niet halen. Soms zullen dat er een paar zijn, soms meer. Het kan best zijn dat ze door uitputting uit de lucht vallen, misschien in combinatie met ziekte, afwijkingen, omstandigheden of slechte voeding.

  Haarp zou ook een rol kunnen spelen. Een vogel in de lucht microwaven zal best mogelijk zijn. Een paar graden opwarming en de vogel valt uit de lucht.

  Misschien moet ik toch maar eens gaan werken een de onderaardse betonnen schuilkelder. Met een paar meter grond boven me lijkt het me lastig worden om wat voor een straling dan ook door te laten dringen.

  Maar vissen komen ook bovendrijven. Een vis in het water microwaven lijkt me lastig. Er spoelen volgens het filmpje ieder jaar vissen aan, maar nu waren het er meer.

 4. Ik wordt een beetje moe van haarp, iedere keer als er een aardbeving, een droogte of een ander onverklaarbaar fenomeen is, is het de schuld van haarp. Nu is het dus ook een vogeldoder. Ben benieuwd waar dit programma straks van wordt beschuldigd.

  Wat betreft de google maps kaart. Aanspoelingen en het sterven van vissen. Vaak na een vorstperiode drijven er tientallen dode vissen in een sloot, de honderden kwallen die op de kaart als aangespoeld staan zijn ook niet opzienbarend, hoe vaak hebben we wel geen groepen dode kwallen op het strand gezien zonder meteen aan een conspiracy te denken?

  Door een aantal waarheden met betrekking tot biologische testen op de burgers in de VS te debiteren, bewijs je niet dat dit een biologische of andere test is op vogels.

  pcrs [5] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [20] reageerde op deze reactie.

 5. @pcrs [5]:
  Ik snap je vraag niet helemaal. Onverklaarbaar en opzienbarend zijn niet elkaar uitsluitende termen. Iets kan onverklaarbaar zijn en opzienbarend, en het kan onverklaarbaar zijn en niet opzienbarend. En het kan verklaarbaar zijn en niet opzienbarend.

  Dit artikel behandelt onder andere de nodige zaken die niet opzienbarend zijn maar waar ik zo hier thuis geen verklaring voor heb. (aanspoelen van een paar honderd kwallen, 50 dode zweedse beesten, een paar honderd dode vissen in Nieuw Zeeland). En het behandelt enkele zaken die iets opzienbarender zijn.
  pcrs [8] reageerde op deze reactie.

 6. @pcrs [8]: Geboden verklaringen voor niet opzienbarende waarnemingen interesseren me niet altijd. Die kwallen, die paar honderd vogels in Nieuw Zeeland, die 50 beesten in Zweden, het interesseert me niet.

  Als er duizenden vogels dood uit de lucht vallen zou ik daar wel enige interesse in hebben. Maar als dan haarp weer uit de kast getrokken wordt, dan verlies ik snel mijn interesse.

  Begrijp me goed, er zijn dingen die het daglicht niet verdragen, de biologische experimenten waarin de VS haar eigen burgers vanuit de lucht besmette, die schijnen echt gebeurt te zijn. En dat is ooit ook begonnen met twijfels zoals de dode vogels in Arkanses nu oproepen. En men is gaan graven en zoeken. En heeft gevonden.

  Als men nu niets beters heeft dan haarp en dan vervolgens het artikel gaat “verrijken” met gestorven kwallen dan is de kans dat men hier iets gaat vinden zeer gering. En is het een slecht conspiracy verhaal.

  pcrs [10] reageerde op deze reactie.
  Peter de Jong [18] reageerde op deze reactie.

 7. @Ratio [9]: Toch moet er genoeg interesse bij je zijn om te posten in deze thread. Als het je echt niet zou interesseren dat er duizenden vogels dood uit de lucht vallen en je het niet opzienbarend vindt, dan post je toch ook niet?

  Ik vermoed wel dat er iets meer aan de hand is, maar geef gelijk toe dat de gegeven verklaringen onvoldoende onderbouwd zijn om bewezen te worden geacht. Ik laat me niet echt weerhouden door het feit dat er mensen zijn die aantoonbaar klinkklare onzin verkondigen over een onderwerp.
  Ik zie een motief voor een dergelijk wapen, in het verleden is gebleken dat overheden niet terugdeinzen voor het gebruiken van direct geweld tegen hun onderdanen, het enige waar ik eigenlijk mee zit is de technische haalbaarheid. Wat me ook wel intrigeert is dat in Atlas Shrugged de heersers ook een dergelijk wapen hebben. Er is al behoorlijk wat uitgekomen van wat er in Atlas Shrugged voorspeld is (niet dat dit bewijs is, maar sommige mensen voelen dingen aan, waarschijnlijk door de integratie van vele loshangende feitjes en uitlatingen, die je pas later met harde feiten kunt bewijzen).

  Ratio [11] reageerde op deze reactie.

 8. @pcrs [10]:
  De reden dat ik hier op dit artikel reageer is dat ik het jammer vind als op Vrijspreker teveel van dit soort conspiracy stukjes verschijnen. Als ze dan verschijnen wil ik dan de nodige kanttekeningen daarbij plaatsen. Dat heb ik ook bij andere conspiracy artikelen in het verleden gedaan.

  Je moet wel een beetje je ogen open houden, ook al is het grootste deel van de conspiracy theorieen absolute en totale kolder, er zijn genoeg geheime overheids programma’s aan de gang. Deze zullen waarschijnlijk eerst door conspiracy denkers op conspiracy sites behandeld worden. Dus deze verhalen kunnen best nuttig zijn. Vrijspreker moet echter geen alu hoedjes karakter krijgen, dus dit soort verhalen moet wat mij betreft zeer gedoseerd op Vrijspreker verschijnen. En dan het liefste redelijk kritisch geschreven, zowel naar de overheid als naar de conspiracy theorie toe.

  pcrs [13] reageerde op deze reactie.

 9. @Ratio [11]: ik begrijp het, je bent bang dat de VS geloofwaardigheid verliest als er al te ongebruikelijke dingen op staan.
  Ik zou dat een half jaar geleden ook gevonden hebben, maar heb geaccepteerd dat de meeste mensen mij toch al krankjorum vinden, omdat dit al begint als je de overheid een criminele organisatie noemt. Ze vinden je hyocriet als je de wegen gebruikt, maar geen belasting wilt betalen, etc. etc.

  Voor volgens mij heel ongebruikelijke zaken van duizenden vogels die dood uit de lucht vallen zijn de opties open (behalve logisch tegenstrijdige). Ook zou ik sommige dingen die nu bewezen zijn, ooit als krankjorum conspiracy hebben weggewuifd. Dat maakt mij een beetje onzeker om dat nu te doen met krankjorum klinkende verklaringen voor vreemde zaken.
  http://www.youtube.com/watch?v=KKMTSDzU1Z4&NR=1

 10. @IIS [16]: Ik had zelfs begrepen dat hij overleed tijdens een gesprek met Hillary Clinton
  Wie ook op het punt staat uit de lucht te vallen is Dick Cheney. Die heeft een kunsthart gekregen en omdat dit gelijkmatig pompt, heeft hij nu geen hartslag meer.
  De grappen liggen voor de hand.

  IIS [19] reageerde op deze reactie.

 11. @Ratio [9]:
  @pcrs [15]:

  De VS staat er om bekend, dat ze regelmatig experimenten op hun eigen burgers en militairen uitvoeren (en meestal niet met diens instemming).

  http://www.scribd.com/doc/4001438/US-Government-Experiments-on-its-own-people

  Het experiment uit 1966 met de bioterreuraanslag in de NYC metro is opmerkelijk (ook dat men een bacterie heeft gebruikt en geen bakpoeder):

  “no city official was notified of the tests, and they remained secret until 1975, when the Senate Select Committee on Intelligence summoned [team leader Charles] Senseney to testify. He wore a plaid sports coat and a white tie as he offered his expert opinion as to what a couple of anthrax-laden light bulbs could accomplish in the subway. “Put New York out of commission,” he said.”

  http://www.nydailynews.com/archives/news/1998/02/22/1998-02-22_the_day_subway_got_dusted.html
  beek [25] reageerde op deze reactie.

 12. @pcrs [17]:

  Cheney heeft dus een aardig ruisje om zijn hart, maar er loopt op straat vast wel een gezonde zwerver die ‘vrijwillig’ zijn hart aan dit godvruchtige heerschap doneert.

  Hang politici en aanverwanten wat mij betreft hoog in de bomen te drogen, for ever!….Maak er een mooi monument van.

 13. @Ratio [4]:

  “Ik word een beetje moe van haarp”

  Toch acht ik het heel goed mogelijk dat er vanuit bijvoorbeeld satellieten gericht kan worden gestraald naar een bepaalde plaats. Mogelijk kan een bepaald gebied worden gemicrowaved of op andere wijze verstoord.

  Probleem is de energievoorziening: een satelliet moet het hebben van zonnecollectoren. Een vogeltje braden wil dan nog wel lukken, maar als ze niet weten waar je zit wordt het lastig. Een grote hoeveelheid massa om je heen maakt het ook lastig. Met een alu-hoedje ga je het waarschijnlijk niet redden, maar het is een mooi begin.

  Misschien worden terroristen en waxinelichtwerpers in de toekomst gewoon gemicrowaved. Chip om ze te localiseren, richten en vervolgens stijgt er een rookwolkje op.

  IIS [21] reageerde op deze reactie.

 14. @Nico de Geit [20]:

  Wat dacht je van een wapen die de voortvluchtige crimineel in één klap/schot 60 jaar ouder maakt, het schijnt in de toekomst allemaal te kunnen. Misschien is zo’n wapen handig om de halve wereldbevolking stilletjes en zonder dat men het weet te reduceren tot grafvolk…

  Ik zie ook in de toekomst een verdere vruchtbare samenwerking met de wapenindustrie en overheid die het beste voor heeft met zijn burgers….
  pcrs [22] reageerde op deze reactie.

 15. @Peter de Jong [18]:

  Zeg, Peter de Jong, moet je iis niet eens uitnodigen om lid te worden van de ‘het glas is nog half vol club’?
  Zwartgalliger en morbider als iis kom je ze nauwelijks tegen.
  Een echte Duitser met z’n untergang-morbiditeiten.
  Zo iemand zit dan ook nog eens in de sterren te turen en een of andere Maya-kalender belangrijk te vinden.
  De Openbaringen van Johannes zijn optimistischer dan de zwarte wereld die zo’n iis het lieffst ten tonele voert.
  Stiekum lijkt hij gewoon te hopen op de totale doffe ellende voor de mensenkinderen.
  De persoon lijkt zich te willen voeden met wraakzucht, en vervalt van daarin van kwaad tot erger. Uiteindelijk zal hijzelf het slachtoffer van zichzelf worden; maar dat kan hij waarschijnlijk zelf niet zien in een neiing uitersten te willen opzoeken. Eigenlijk triest om te zien hoe een vrijsprekerlezer tot steeds groter haatdragendheden vervalt.
  Hij denkt toch niet dat we hem later met terugwerkende kracht gaan bewonderen? Echt: dat zit er niet voor hem in. Hij zal slechts een vergeten zwartallige zijn. Hem ontbrak namelijk de boodschap tot redding.
  Hij hing libertarisme aan om ongebreideld te kunnen schelden.

  IIS [28] reageerde op deze reactie.
  IIS [29] reageerde op deze reactie.

 16. Ik zie nogal heel veel vis/crabben rond de grote golf.

  Is het mogelijk dat BP (olieramp) daar niet iets mee heeft te maken? Gezien miljoenen liters olie werd opgelost en dus nu als een donkere vlek over de bodem van de oceaan drijft?

 17. de organen van de vogels waren vloeibaar hier is een superwapen gebruikt of er is meer tussen hemel en aarde.organen die vloeibaar zijn en 5000 vogels die naar beneden komen ik heb nog nooit 1 boek gezien in de bibliotheek die dat vermeld ook niet in de media of in onze geschiedenis.en denk na nu zijn het vogels en de volgende keer mischien wel mensen.

  IIS [29] reageerde op deze reactie.

 18. @beek [25]:

  Jezus, als dit een reactie van Beek is dan eet ik mijn poetslap op…Over een morbide reactie gesproken.

  Duitser? Eén opa was kampgevange in Duitsland, de andere zat gedwongen in Schotland, geen van beiden had iets te maken met de Duitsers, mijn roots gaan een totaal andere richting op. Duitser en hun politiek vond ik in het verleden nog iets hebben, maar sinds jaren zijn ze voor mij afgeschreven, zeker na het gristelijke zooitje ongeregeld wat daar het land dicteert en opteert.

  Nogmaals; in de sterren zit ogenschijnlijk de waarheid, zelfs zoveel dat de bijbel er melding van maakt.

  Johannes was niet meer dan Nostradamus, een paddo gebruiker met veel fantasie die af en toe dat zag wat wij nu ondergaan, over zwartgallig gesproken.

  De huidige wereld is de wereld voor de menskinderen die ik niet heb gecreëerd doch de aards liegende (gelovige) gieren in de politiek, hopelijk hebben deze criminelen hun langste tijd gehad…Ik wens ze dat toe wat ze anderen aandoen, dat ze erger mogen rotten dan ze ons willen laten rotten, dat ze erger mogen creperen dan de welwillende burger.

  Wraak is voor zielige mussen zoals jij, ik heb geen tijd voor wraak, maar een heerlijke en goede verwensing mag er voor de heren op z’n minst zijn.

  Bewonderen? Providentia Dei, als mijn lot het wil, graag met gebak en een lekker kopje thee…..
  Peter de Jong [30] reageerde op deze reactie.
  Nico de Geit [33] reageerde op deze reactie.

 19. @monkey [27]:

  Kan het ook komen door middelen die de bloedstolling tegengaan (anticoagulantia)?

  @beek [25]:

  En die oude Inca’s zouden ze ongelijk hebben, het is nog geen 2012 en vanaf dat moment kan er toch zomaar een nieuwe (frisse?) wind/storm gaan waaien. Het einde van een honderden jaar durende tijdperk die ten einde loopt. Als ik de geschiedenis zo bekijk en zie wat de uitkomst van alles is (nu, het heden), dan durf ik bijna alles te zetten op de Inca’s, 2012 en daarna…Heeft de mens alles al gezien in de geschiedenis? Het ergste en meest dramatische moet nog komen en dan moet ik zien dat het glas halfvol is? Het glas is vol met venijn….
  Peter de Jong [30] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.