Vrijspreker: Zo aan het begin van het nieuwe jaar doet iedereen zijn voorspellingen voor 2011 en U wilt daar graag in mee gaan

Opperdienaar: Zeker, laat ik een lijstje van 11 maken, omdat het 2011 is

1.Allereerst denk ik dat in 2011 de Centrale Banken meer macht zullen eisen omdat ze te weinig macht als reden zeggen te zien waarom er verdere economische ineenstorting kwam ipv herstel. De extra macht zal er uit bestaan dat ze van deur tot deur staatsobligaties mogen gaan verkopen in ruil voor wat ze ook maar van waarde achter zo’n deur kunnen vinden. Tenminste als dat eenvoudig te verwijderen valt met een breekijzer of een accuboormachine. Hoewel het verkoop blijft heten, is koopweigeren strafbaar, niet vaderlandslievend, egoïstisch, niet solidair met de natie en het algemeen belang. Hoewel de dochter des huizes wettelijk niet tegen staatsobligaties geruild mag worden, zijn er hardnekkige geruchten dat dit in vele gevallen wel geëist wordt door ambtenaren met de opmerking “Als het je niet bevalt kom je maar klagen in onze onafhankelijke rechtbanken“. Het debat in de media gaat erover of dochters met bepaalde huidskleur een voorkeursbehandling genieten en of dit wel ethisch is.

2.Er wordt contact gelegd met een buitenaardse beschaving uit het Andromeda sterrenstelsel. Trichet probeert ogenblikkelijk 600 octiljoen quetzeltrijnen van ze te lenen als teken van vriendschap met de europese unie en hij suggereert dat dit de buitenaardse economie overeind kan houden, omdat deze zo aan europese ambtenaren (die de quetzeltrijnen het eerste krijgen) een gegarandeerde afzetmarkt hebben. De Ferengis staan hem vriendelijk te woord, maar besluiten uiteindelijk 900 octiljoen quetzeltrijnen aan Obama te lenen, omdat deze George Clooney meebrengt naar de onderhandelingen, die belooft dat hij de rente uit de opbrengst van Sudanese olievelden kan halen, zodra de terroristen daar (die toevallig boven de olie wonen) verslagen zijn onder het ‘not on our watch‘ initiatief, hopelijk met de aanschaf van hoogtechnologische wapens van de Ferengis. Hoewel na het vertrek van het Ferengi ruimteschip geen molecuul materie is uitgewisseld behalve het stukje papier over de lening dat Obama triomfantelijk omhoog houdt voor spinnende cameras en idolate verslaggevers, is iedereen het er over eens dat de economische crisis door deze wending nu definitief voorbij is. Dit blijkt wonder boven wonder niet het geval en het Ferengi ruimteschip wordt daarna ook niet meer waargenomen. Het debat in de media gaat erover of een andere president het geld beter had uitgegeven.

3.De vervlechting van vermaak, nieuws, politiek en oorlog zet verder door. Er komen reality shows waarbij global warming sceptics live bevroren worden als er genoeg geld geSMSed is. Celebreties worden ingezet om militair ingrijpen te promoten met als tegenprestatie dat ze niet vervolgd worden voor hun drugsgebruik. Uitkeringsgerechtigden kunnen hun uitkering alleen nog krijgen door naar een nieuw overheidskanaal te kijken waar stukjes wetsvoorstel  voorgelezen worden en waarbij de eerste uitkeringsgerechtigde die opbelt met het juiste wetsnummer, zijn uitkering direct overgemaakt krijgt. Dit zal echter niet meer een geld bedrag zijn, maar een adres van iemand met een baan, waar het geld opgehaald kan worden in naam der wet. Op het overheidskanaal is ook te zien bij welke gaarkeuken (waar het eten meestal niet gaar is), de kortste rijen staan. Het debat in de media gaat erover of mensen met speedial op hun telefoon nu bevoordeeld worden tegenover mensen die dat niet hebben, maar dit verstomt nadat een speciale commissie is ingesteld (2x Balkenende norm, geen winstoogmerk, uiteindelijke beslissingsbevoegdheid) om er een oogje op te houden.

4.Publieke opinie wordt gewoon een medewerker van de overheid in gang 3B. Als de mening van publieke opinie nodig is om een wet door te voeren, wordt deze ambtenaar er even bij geroepen. Hij verdient voor deze functie 2 maal de Balkenende norm en voelt perfect aan wat hij wordt geacht te zeggen (ja) en dat hij met zijn capaciteiten beter niet naar ander werk kan zoeken.

5.Een tragische serie ongevallen zal plaatsvinden, nadat de overheid subsidies uitdeelde aan iedereen die een nieuwe hoogrendementsketel van een specifieke fabrikant aanschafte met het verklaarde doel om het milieu te redden van de onvermijdelijk ondergang. Een grote campagne, met beroemdheden en veel beelden van kinderen in erbarmelijke omstandigheden, maakte de actie tot een groot succes, waarbij de aandelenkoers van het ketelbedrijf vervijfvoudigde. Helaas kwamen 500 milieuvorsers om het leven door koolmonoxidevergiftiging vanwege een constructiefout in de warmtewisselaar van de ketel die de uitlaatgassen onterecht in de woning dumpte. Na de eerste ongevallen had erger voorkomen kunnen worden door alarm te slaan, maar de reactie van de authoriteiten was opmerkelijk traag terwijl de aandelenkoers van de ketelfabrikant vreemde sprongen maakte. Een onderzoekscommissie is ingesteld om de onderste steen boven te halen, hoewel het vanaf het begin al duidelijk is dat de mensen in de overheid geen blaam treft, omdat die geen winstmotief hebben en de publieke zaak dienen. Het debat in de media gaat erover of ketelfabricage niet beter door de overheid gedaan kan worden, zodat er geen risico meer bestaat op handelen uit winstoogmerk en uitsluitend het belang van Publiek gediend wordt.

6.Belasting wordt niet meer direct geheven nadat iedereen van het overheidsgeld was afgestapt nadat dit enorm in waarde fluctueerde. De overheid geeft aan iedereen die bij ze om geld komt vragen alleen nog maar adressen door van mensen waar ze denken dat er wat te halen valt.

7.Voor internetten moet een ontheffingsvergunning worden aangevraagd, maar dan nog moeten alle emails eerst aan een computer van de overheid gestuurd worden, alwaar ze steekproefgewijs worden gecontroleerd. Boetes voor staatsgevaarlijke uitspraken zijn hoog. Computers mogen alleen nog maar verkocht worden met een ingebouwde detonator, zodat de mensen van de overheid op afstand de computer van een overtreder tot ontploffing kunnen brengen. Het debat in de media gaat erover of de detonator vanuit milieu overwegingen beter Semptex of C4 kan bevatten.

8.Nadat het oproepen tot een bankrun strafbaar wordt, wordt ook zeggen tegen je partner:”Schat, ik ga even pinnen” een staatsondermijnend strafbaar feit, waarbij de onderdaan impliciet aangeeft geen vertrouwen in zijn heersers te hebben. Daarnaast worden ook filemeldingen illegaal, omdat dit blijk geeft van gebrek aan vertrouwen in de infrastructurele capaciteiten van de heersers.

9.De ‘Bernanke put’ blijkt een veel letterlijke betekenis te krijgen dan eerder verondersteld, als blijkt dat Bernanke een groot aantal puts op de SP500 heeft gekocht, waarna hij de geldpersen stilzette en de rente liet oplopen. Hierdoor crashte de beurs en waren zijn putopties een fortuin waard. Barry deed ook een duit in het zakje door tegelijkertijd een nieuwe oorlog te beginnen. Deze creatieve manier van overheidstekorten financieren, wordt op de financiële nieuwskanalen volop geprezen als de oplossing voor Griekenland, Ierland en Spanje. De beurs gaat na de crash sterk omhoog, nadat het gerucht de ronde doet dat Bernanke nu in de calls zit en de geldpersen de pauze al weer goedgemaakt hebben. De populariteit van beleggen neemt sterk af en bedrijven hebben moeite om aan kapitaal te komen. Goud en zilver nemen toe in waarde.

10.De Nobelprijs voor de vrede gaat in 2011 naar de Belgische priester François Houtart die onlangs in het nieuws kwam vanwege de verkrachting van zijn 8 jarige neefje. De ouders van het neefje raadden hem echter na opbiechten van zijn daad aan zijn werk in de kerk voort te zetten (je zit daar uitstekend op je plaats?). Houtart, die nu in Equador woont, riep op de campagne om hem voor te dragen voor de Nobelprijs te staken en noemde zijn vroegere acties ‘onnadenkend en onverantwoord’. De enthousiastelingen die hem voordroegen zullen echter met verdubbelde geestdrift voortzetten, net als de ouders van het misbruikte neefje destijds hem aanraadden door te gaan. Ze zijn allemaal zelf misbruikt en hopen de afwijking tot norm te maken, zodat het minder pijn doet. Ook in het lijstje Nobelprijswinnaars voor de vrede is hij uitstekend op zijn plaats, bijvoorbeeld met iemand als Obama, die 2 oorlogen voert en die een geheime liquidatielijst heeft.

11.Nadat buitenlanders nu al een sticker voor ieder gezinslid moeten kopen bij de heersers (IND) om legaal te mogen werken, komt in 2012 pas het moment dat de sticker door de buitenlander zichtbaar op de jas gedragen moet worden (op de hartstreek), zoals die gele ster van vroeger. In 2011 echter zal hij de sticker al op zijn deurpost moeten gaan plakken om niet overheerst te worden door een diender. Het aanbrengen van kleefstof op een ausweiss zonder dat deze direct opgeplakt moet worden is een belangrijke tussenstap. Het is altijd ‘even wennen en dat weer een schepje er bovenop’

19 REACTIES

 1. Bij punt 9.: Er zijn toch helemaal geen oorlogen meer? Nu heet alles ‘vredesmissie’. Dankzij de neomessias uit Chicago, of was het de VN?

  Laatst schreef een bekend kwaliteitsmedium in een redactioneel commentaar, dat omkomen door een vredeskogel (of -bom) eigenlijk een natuurlijke dood is. Dit was vastgesteld door bevoegde ambtenaren van de Inspectie Volksgezondheid.
  Daardoor is het aantal oorlogsdoden specaculair afgenomen en wordt naar verwachting Obama voorgedragen voor de Nobel-vredesprijs van 2012 en 2013. Merk Rutte krijgt (volgens dezefde verwachting) de Nobelprijs voor medicijnen.
  Ivor Biggun [15] reageerde op deze reactie.

 2. Ik loop achter bedenk ik mij, zie de tekst van dit liedje van ±30 jaar geleden. Verander een paar namen en het is weer helemaal actueel.

  Jello Biafra
  Attack Of The Peacekeepers lyrics

  Army ads looked cool-I signed right up
  Besides, it was the only way could find a job
  “Great place to start” and see the world
  Womanize at discos
  And fake going nuts
  To scam infirmary drugs

  So send in the clowns
  The NATO circus is here to protect you
  Your choice must be ours
  Yankee corruption
  Or the big bad Soviet threat

  Don’t you feel secure
  Sending our Top Guns guard your sky
  Flying their fighter planes upside down
  Stoned out of their minds

  For a real hot time
  How ‘bout an air show crash?
  Or a G.I. riding a stolen tank
  Through downtown Manhattan
  And off the riverbank
  Where he drowns

  Fall in with the clowns
  Remember-
  NATO is here to protect you
  With nuclear bombs
  That come to visit
  And decided to stay

  [Chorus:]
  Attack!
  Attack!
  Of the peacekeepers
  Attack!

  The charge of the joke brigade
  In charge
  We can blow up the world
  More times than you

  We’ll show ‘em
  We’ll show ‘em
  With radioactive subs

  We’ll show ‘em
  We’ll show ‘em
  With missiles in your back yard

  Guarded
  By soldiers
  On acid during night watch
  And generals who care only
  For fat pensions and bribes

  If that don’t scare the commies nothing will
  Cept maybe our Bradley tanks tripping over themselves
  Both powers have one goal in common
  To keep Germany divided
  Never strong enough to start another world war

  Occupied by the clowns
  Is it really you NATO is here to protect?
  With Berlin type walls
  When they came to visit
  We all decided to stay

  [Chorus]

 3. Mogelijk komt er een terreuraanslag in de nabije toekomst. Een herhaling van Pearl Harbor.

  De VS vindt het niet leuk dat Parijs, Rome en Berlijn goede contacten onderhouden met Moskou. Mogelijk gaan de trollen (kleine gedrongen lelijke schepsels die een machtige lobby in de VS vormen) met smerige modder gooien.

  De huizenmarkt stokt vanwege de beperking van hypotheekverstrekking.

  Langzaam gaat de hand op de knip bij consumenten zodra ze door hebben dat het piramidespel ten einde is. Bedrijven en instellingen volgen, waardoor een neerwaartse spiraal ontstaat.

  De verzorgingsstaat krimpt.

  De belastingen gaan omhoog. ‘Laat de rijken de crisis betalen’ kan wel eens werkelijkheid worden. De ‘rijken’ dat zijn de productieven. Maar zij zijn sowieso de klos, maar nu nog meer.

  Mogelijk komt er een vergunning om te bloggen en een website te beheren, of zelfs om te reageren. Zeg je iets dat ‘niet kan’ dan ben je je vergunning kwijt en moet je voortaan je mond houden.

  Nico de Geit – Reg.nr. 45.88.457.855 C33

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.

 4. @Nico de Geit [3]:
  Beste 45.88.457.855 C33,
  De huizenmarkt moet er idd ook ooit eens aan onderdoorgaan, maar de slaven hebben nagenoeg nergens om naartoe te verhuizen en op andere mensboerderijen is het leven voor belastingkoeien soms nog slechter. Dat kan de zaak nog even overeind houden. En je moet toch ergens ophouden, 11 is meer dan genoeg.

 5. Contant geld wordt verbannen (i.v.m.veiligheid)
  Onrendabelen krijgen pas (excl.AlbertHeijn) huur etc wordt door de fiscus automatisch betaald.
  Rendabelen worden verplicht de productiviteit met 200% te verhogen (60 wachtdagen) i.v.m. met ziekte
  Medicijnen worden vervangen door placebo’s (codex alimentaris)
  Co2 belasting naar 100% (zie energie nota).
  Media wet ex Hongarije wordt binnen de EU verplicht.
  BTW inkomsten naar de EU.
  Presidentverkiezingen EU in 2085 aangekondigd.
  Aaardgasbaten staatsgeheim (i.v.m. aanslagen).
  Sux6

 6. 70% Turken wil terug

  Het Staatsjournaal liet zondagavond weten dat 70% van de Nederlandse Turken terug wil naar Turkije. Bijna niemand gaat.

  Nico:
  Als het economisch minder gaat zullen velen vertrekken, de allochtoon met de beste kaarten vertrekt het eerst. Wat overblijft zijn de mensen die om uiteenlopende redenen nergens welkom zijn.

  Tegen die tijd moet ik mijn vermogen wereldwijd gespreid hebben en een nieuwe locatie hebben gevonden waar ik permanent mag verblijven. Ik wil best af en toe naar Nederland komen, maar niet als ze dreigen me op te sluiten omdat ik mijn geld niet wil afgeven. Ik ben helemaal niet zo rijk, maar wil niet met een flesje bier in het park eindigen.

  Met je boot de EU binnenvaren en er langer dan acht uur verblijven kan je duur te staan komen. Ze leggen je boot aan de ketting en eisen een enorm bedrag ‘ontdoken belasting’. Meer: http://bootblog.nl/?p=2189

  Reken maar uit wat je ‘verschuldigd bent’ als ze alsnog btw gaan heffen. Over een boot van anderhalve ton is dat zo’n 30.000 euro.

 7. In houd het graag wat concreter 😉

  – Bailout van opnieuw Ierland, Portugal en Spanje (of moet ik zeggen bailout ING en andere grootbanken?). Permanent noodfonds wordt aangevuld en er komen europeese bonds maar het gaat ons niks kosten volgens Jan Kees.
  – grote onrust en uiteindelijk default van Griekenland dat uit de EUSSR stapt. Sanering van schulden waardoor alsnog rechtstreeks een nieuwe geldinjectie in verschillende banken wordt gedaan.
  – ook grote onrust in diverse VS staten en steden door default op schulden. Dit wordt “opgelost” door extra geld te printen en staten te bailouten.
  – inflatie in 2e helft door naar bijna 10% (onofficieel). Vooral voedsel- en energie gaat door het dak (olie naar 120$)
  – dollar/euro verhouding blijft ondanks heftige schommelingen nagenoeg hetzelfde. Ofwel alletwee verder naar de afgrond door QE 3 en het ongedekt opkopen van europeese bonds van PIIGS landen
  -hierdoor goud naar 2000$, zilver naar 40$, AEX naar 380 en geringe daling (feitelijk inflatiegecorrigeerd > -10%) huizenprijzen.
  Invoering van BTW op goud aan/verkoop zal de prijs uiteindelijk terug doen vallen naar 1600$
  – aanval Israel op Iraanse doelen om ontwikkeling van een kernwapen te frustreren
  – als gevolg hiervan oplopende spanningen in de hele wereld. Forse toename van aanslagen in zowel het westen als in Islamitische landen met een christelijke minderheid. In sommige gebieden zou je feitelijk kunnen spreken van een beperkte burgerooorlog.
  – als gevolg hiervan toename van “veiligheids”maatregelen.
  Privacyschendingen, preventieve controles verregaande controle van het internet worden geaccepteerd door een brede laag van de bevolking.
  – EUSSR zal macht verder uitbreiden ondanks groeiende weerstand van een steeds groter deel van de bevolking in praktisch alle landen. Ontploffen van de Euro en EUSSR volgt later (2012/2013)
  – regeringen zullen in combinatie met banken en multinationals (bv AH) proberen steeds meer in te zetten op elektronisch betalen en het uitbannen van cash geld. Dit dmv voordeeltjes voor pinnen, en/of toeslagen voor cash betalers.
  – verplicht stellen van een energielabel voor elk huis. Zonder dit label kan een huis niet verkocht worden. Extra bealstingheffing voor milieuonvriendelijke huizen volgen in de komende jaren.
  – overwinning rechts tijdens verkiezingen in maart. Na meerderheid in 1e kamer zullen er verdere -nu vooruitgeschoven- bezuinigingen volgen. Dit zorgt voor massademonstraties en verdere polarisatie vanuit de linkse kerk.

 8. Mijn voorspelling 2011 aangaande EU..

  (niet zo roos kleurig, en misschien niet allemaal in 1 jaar..maar toch zie ik zo’n scenario nog gebeuren)

  Algemeen:
  Economische groei stagneert volledig. Misschien zelfs terugval.

  Internet (gebruik) wordt aan banden gelegd..

  Nieuw verraad van Lisabon met (zoals de politici zeggen) kleine verschillen (zodat referendums zogenaamd niet nodig zijn)..zoals:
  – Noodfonds wordt permanent
  – Uitstappen Euro wordt verder onmogelijk gemaakt
  – Het wordt verlicht om als EU over te gaan naar een nieuwe munt..
  – Landen binnen de EU welke elkaars schulden (moeten) overnemen
  – Europees leger (of iets in deze strekking)
  – Makkelijker aanpassen besluitvormingsprocedures (zodat het verdrag straks niet meer aangepast hoeft te worden, maar er wel op hartelust regels kunnen worden bijverzonnne)
  – Functie “president EU” wordt onderkent

  meer? http://www.europa-nu.nl/id/vhqmogg5s6lg/verdrag_van_lissabon_overzicht_van_de

  Januari – April:
  Groeiende inflatie in Spanje..
  Onrustig nieuws uit Griekenland.
  Noodfonds wordt permanent gemaakt met 2 biljoen €

  Dollar stabiliseert niet, en zet koers op vrije val..
  Barosso kondigt nieuwe wereldmunt aan..

  Spanje meld zich bij Europees noodfonds
  Griekenland wankelt en dreigt default te moeten worden..
  (Giga) inflatie in België..
  Spanning omtrent voortbestaan Euro.

  GIGANTISCHE belasting stijgingen.. (oa. BTW op grondstoffen, algehele BTW verhoging(en), overal waar niet “energie label A” op staat wordt giga zwaar belast ed.)

  Mei – Augustus:

  Global warming doet de kop weer op..en nieuwe eisen worden gesteld aan energie labels.

  Noodfonds van 2 biljoen blijkt alsnog onvoldoende door de val van Spanje, Belgie heeft zich ook gemeld, even als Ijsland en…
  Noodfonds wordt verder uitgebreid..

  Dollar in vrijeval, Euro volgt..

  Grondstof prijzen Sky-High (metalen, olie, enz.)

  Consumenten houden hand op de knip….

  September – December:

  Demonstraties in de EU wegens nieuw Europees regelement. Nog een pakket met een 1000 tal nieuwe regels…
  Ondanks hevige protesten, toch doorgevoerd.

  Sc 1:
  Plotselinge omschakeling naar een monetaire Wereldmunt, zowel US en EU..wegens onhoudbaarheid van de Dollar en Euro.

  Sc 2:
  Oorlog..

  Sc 3:
  China koopt de US of de EU.

  Sc 4:
  burgeropstand.

  (Sc 5:
  Een prachtig jaar met aftreden van 98% van de regeringen , opheffen van de EU en euro, volledige markt vrijgave.)

  Nico de Geit [13] reageerde op deze reactie.

 9. @wout eenhoorn [11]: middenstand die veel verdient? Ik hoorde laatst van een aantal mensen die in de non profit werken. Die vliegen de wereld over naar klimaatconferenties met een powerpointje waarin ze bruine mensen uitleggen hoe gezond fietsen is. Tikken ze toch meer dan 100.000 euro/jaar voor weg. Waar je moet zijn voor het grote geld is de non profit sector. Probeer maar eens 100k te verdienen met je fietsenwinkel.
  In amerika heb je plaatsjes waar 2/3 van de ambtenaren meer dan 100k$ vangt. geen winstmotief, daaar moet je zitten voor het grote geld.

 10. @Doompie [10]:

  “Sc 2:
  Oorlog..”

  En die wordt dus waarschijnlijk voorafgegaan door een terreuraanslag zoals in Pearl Harbor. De Amerikaanse top was op de hoogte van de komende aanval van de Japanners, maar deden niets. De aanval rechtvaardigde deelname aan de oorlog.

  Voor Pearl Harbor zag het Amerikaanse volk niets in deelname aan een wereldoorlog, daarna wel. 9/11 hetzelfde verhaal.

 11. @wout eenhoorn [11]:

  “De middenstand gaat nog meer verdienen omdat we nu al bang gemaakt worden voor hogere prijzen. En daar weten ze zoals altijd van te profiteren.”

  De huizenbezitter kan minder lenen. Jarenlang hebben ze de overwaarde verzilverd en uitgegeven en daar lijkt nu een eind aan te komen. Badkamerbouwers, vloerenleggers, autodealers, keukenleveranciers, de consument hield ze financieel overeind.

  Minder krediet betekent dat de consument minder uit zal geven. Geen nieuwe badkamer, geen nieuwe keuken, vloer of (grote dure) auto. Dat zal leiden tot moordende concurrentie en een sanering onder de middenstand.

  “En daar weten ze zoals altijd van te profiteren.”

  Als iemand kans ziet ergens van te profiteren, wat is daar mis mee?

 12. @Ivor Biggun [15]: die lach is tenminste vast binnen.

  Ik las vandaag dat er een RFID chip om demente bejaarden mee te merken werd voorgesteld. De overheid heeft natuurlijk dat pensioen uitgegeven en verbrast en als belastingkoe heb je er ook al niets meer aan die oudjes, dus die moeten voorzichtig gedehumanized worden. Straks zo’n gele flap aan hun oor en dan begint waarschijnlijk snel het ruimen.

  GB [17] reageerde op deze reactie.

 13. @pcrs [16]:

  Zou zo maar kunnen prcs. Je kunt het zien als een grap maar ook als een voorbode naar iets nog verderfelijkers. Ook ik sta nergens meer van versteld als dit soort doldwaze voorstellen worden gelanceerd.

  Dan is de stap nog maar klein naar het merken van bv libertariers.
  In de ogen van de huidige politici zijn deze mensen nl ook dement (want niet eens met hun denkbeelden).
  Samen met criminelen, onrendabalen en andere gekken (cq andersdenkenden) opsluiten in een nederlandse versie van de Goelag Archipel om ze te corrigeren of wegens onbehandelbaar te ruimen

  De gelijkenis tussen de huidige EUSSR en de vroegere USSR wordt steeds duidelijker.

  pcrs [18] reageerde op deze reactie.

 14. @GB [17]: Ik begreep laatst dat de term ‘politiek incorrect’ voor het eerst door Stalin gebruikt was om de Oekrainers te beschrijven die ook geruimd werden. Die term is weer heel gangbaar vandaag de dag in de EUSSR.
  Tja, misschien is het ijdele hoop, maar ik heb toch het idee dat de staat in elkaar stort, voor het zo ver is. Aan de andere kant zijn ze in het verleden heel capabel gebleken om oorlogen met maximale destruktie te voeren. De Duitse welvaartsstaat zakte ook heel lelijk in elkaar.
  Ik denk niet dat ik er bijzonder veel aan kan doen, vaak zijn mensen in je nabijheid al niet te overtuigen.

 15. Voorspellingen.

  Dode vogels in de VS het gevolg van proeven met het H.A.A.R.P systeem.

  Via wiki-leaks krijgen we straks te horen hoeveel hoofdredacteuren van kranten er op een vreemde loonlijst staan.Neem nu voorbeelden uit het verleden van de hoofderedactuer die op de loonlijst van de franse inlichtingendienst stond.

  Straks komen we erachter dat heel wat internet fora en info-sites uiteindelijk worden bestriert door schaduwpoppetjes die aan de touwtjes hangen van inlichtingendiensten en lobby groepen.Media worden al vele jaren met wisselend succes gebruikt voor de bekende brainwash.

  Straks komen we erachter via wiki-leaks welke links de Bilderberg-group heeft met zaken en elementen die voor de gewone burger slecht te rijmen zijn.

  Straks komen we te weten welke persoonlijke agenda´s er bij defensie toe leiden dat er keer op keer grote koppen in de kranten staan zoals in geval van Marco Kroon enz.Bij hem had men bij de MIVD zelfs moeten weten welke kleur sokken hij het voorgaande jaar had gedragen.Gellof niet in toeval maar zoek naar de dreiging van ellebogen in de organisatie zelf.Bezuinigingen halen het slechtste in de mensen naar boven.Als jij op je snuit gaat maak ik promotie ook bij defensie onderdelen onderling.

  Maar ach dit jaar komen we tot de conclusie dat alle militairen op aarde dezelfde belangen hebben.Hoe meer spanning des te meer werk,macht en geld ze krijgen.Dus Bin Laden en het westen maar ook onze Poetin hebben dezelfde wensne voor dit jaar.

  Maar kijk ook eens naar de zorg het toegenomen aantal patienten.Iedereen krijgt het liefst meerdere labels opgeplakt.Je gaat naar binnen als minister en komt naar buiten als patient die wel 20 storingen en handycaps heeft.Iedereen wil verdienen en een bakker bakt dan meer brood maar in d egezondheidszorg praat je dan mensen gewoon wat extra kwalen en pillen aan.

  Maar gaat de wereldbevolking dit jaar nog helemaal los als het gaat om de moderne onderdrukking,

  Rookverbod.Rekeningrijden.ov-chip. etc etc
  En hoe zat het ook alweer met meneer hecke of was het nou hacke van de voorloper van de PVV.Ja ik weet het we hebben het er al over gehad….maar dat was nog maar het puntje van deze duistere ijsberg.En het grootste gevaar zit toch onderwater.

  Nicola Tesla gaat dit jaar heel erg belangrijk worden vrees ik.De nieuwe star-wars komen weer tevoorschijn of volgt u dit nieuwe niet

  Laten we stoppen met zandhappen maar echt naar de duistere waarheid gaan kijken.

  En hoezo hogere dijken….ga toch terpen bouwen…kost veel minder en is veel veiliger achter hoge dijken ontstaat immers meer druk,meer kwelwater en blijft een tijdbom.

  De macht moet het westen afstaan aan opkomende economien zoals die van china.Maar men wil geen afscheid nemen van dat suprieure gevoel.De troon is straks vogelvrij.

Comments are closed.