Door mijn vele overheidsvijandige ingezonden brieven in diverse kranten en mijn artikelen op internet tegen de staat ben ik al in 2002 bij diverse linkse clubjes opgevallen.

Zo sta ik al sinds 2002 als gevaarlijke rechts-extremist geregistreerd bij het door de staat gesubsidieerde “anti-fascistische onderzoeksbureau” Kafka, zie deze link maar nu blijk ik nog een notatie te hebben gekregen, zie deze link.

Ze hebben kennelijk bij de gemeente hier de namen opgevraagd van de personen die een ondersteuningsverklaring hebben ingeleverd voor de PVV zodat die aan de verkiezingen kan deelnemen en daar ben ik er één van.

Nou valt er libertarisch gezien wel het één en ander aan te merken op de PVV maar Wilders is toch redelijk vijandig naar de huidige staat toe en ik persoonlijk zou zelfs op de duivel stemmen als die de huidige staat zou willen opdoeken.

Maar goed, er heerst waarschijnlijk een zodanig groot tekort aan echte fascisten dat ze vreedzame libertariers zoals ik als gevaarlijk moeten opvoeren.

Wel de omgekeerde wereld eigenlijk dat ik, die voor het recht pleit om gevrijwaard te zijn van slavernij aan de staat nu als een gevaarlijke extremist word neergezet terwijl deze KAFKA-figuren die iedereeen met een andere mening dan de hunne willen oppakken en veroordelen de nobele democraten zijn.

Dat is pas Kafka.

ps, ik heb ze een pasfoto van mij gemaild, dat staat wat gekleder.

19 REACTIES

 1. Gefeliciteerd. Je wordt nog beroemd!!!
  Misschien kun je iets doen om de subsidie (= jouw belastinggeld) naar kafka te doen stoppen?

 2. als het niet op feiten berust, zou ik smaad en Laster schreeuwen van de daken en aangiften na aangiften doen tegen deze clubs.

  Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.
  alle schrijvers bij elkaar genomen zouden best wel een Media storm teweeg kunnen brengen op social media en misschien wel kranten en onze eigen websites dat het op gaat vallen en deze subsidie slurpers zonder brein hun centjes gedag kunnen zeggen.

  De aantuigingen zijn niet mis.

  Wladimir van Kiel (1950) uit Heiloo tekent nu ook voor de PVV. Rond de eeuwwisseling is deze libertariër flink actief in discussiegroepen op het internet. Hij loopt ermee in de kijker bij het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI), dat hem op de vingers tikt. Hij scheldt ze hierna uit voor ‘fascistische bureaucriminelen a la Adolf Eichmann’ en hoopt dat de medewerkers van het MDI na de verkiezingen worden opgepakt. Van Kiel is rond 2002 actief bij de LPF en daarna gaat hij met zijn eigen partij Leefbaar Heiloo de boer op. In de jaren tachtig adverteerde hij al voor zijn automatiseringsbedrijfje in het blad StaVast van het extreemrechtse Oud-Strijders Legioen (OSL). Deze oudstrijders waren decennia lang speler op het veld van de internationale extreemrechtse politiek. Ze kenmerkten zich door anticommunisme, militarisme en Law-and-order-standpunten. OSL-voorzitter Prosper Ego was in de jaren zestig medeoprichter van de Nederlands Zuid-Afrikaanse Werkgemeenschap (NZAW). Het Apartheidsregime initieerde dit soort clubs om de Apartheidspolitiek te verdedigen.

 3. haaa eerste link.
  Je bent ook nog eens ongenuanceerd… bij hun staat dat gelijk aan “ik snap het niet dus doe ik er maar de sticker ongenuanceerd op”

 4. Ik heb even gekeken, maar wat een graftakken-site, totaal kleurloos met een levenloze huisstijl.

  Ze noemen er veel namen en halen iedereen flink door het slijk, maar vermelden zelf hun naam niet, die men eventueel ergens aan zou kunnen verbinden. Maar dat men in Amsterdamned huist zegt al genoeg.

  Op de site lees ik NSB, SS en wat al niet meer van stumperig gedoe, maar na de oorlog heeft links, die overigens raszuiver met de Duitsers collaboreerde, de methodiek van de Duitsers zo overgenomen in de linkse politiek. De overeenkomsten met fascisme en socialisme zijn m.i. navenant.

  Ik las dat bij jouw naam dat er expliciet werd vermeld dat je liberariër was, maar zeg ik iets verkeerd als ik vind dat het libertarisme geen politieke stroming is, maar puur een staat van zijn is en derhalve een enigzins misplaatste vermelding kreeg?

  Libertariërs bestaan ze wel echt als eenzijdig te definiëren groep? Zijn het niet verschillende mensen die opkomen voor individuele vrijheid en opkomen voor het non-agressie principe? Iets wat niet terug te vinden is bij geen enkele politieke partij.

  Demoniseren en iets of iemand wegzetten als rechts is volgens mij totale quatsch. Voor mij bestaat rechts ook helemaal niet, alles is links of is aan links gerelateerd. Rechts is niks en als ik het goed bekijk is het niet meer dan een demonisch teken die door links is gemaakt.

  Als rechts betekent dat ik vrij wil zijn en me onafhankelijk opstel of kritiek heb ten opzichte van de gevestigde ideologieën en religie, dan ben ik zo rechts als het maar kan.

  Rechts zo die gaat!!!
  Hoc Voluerunt [7] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [6]:
  als je bedenkt dat alle politieke partijen volgens een nolan chart allemaal in de socialistische hoek zitten, dan zijn libertariers volgens die statistiek enorm rechte.
  Zelfs extreem rechts als je hem kloksgewijs een kwartslag draait.
  Dat kafka eigenlijk zelf de fascist is willen ze natuurlijk niet toegeven.
  en om die reden springt de staat graag in de bres voor dergelijke malloten

 6. Maar goed, er heerst waarschijnlijk een zodanig groot tekort aan echte fascisten dat ze vreedzame libertariers zoals ik als gevaarlijk moeten opvoeren.

  Tja…kachel moet ook branden toch.

 7. Vreemd, dat ze zich Kafka noemen, want Kafkaëske situaties komen nu juist voort uit overdreven bureaucratie, hetgeen ze met hun gemeend linksisme dan toch voorstaan. Bijvoorbeeld: in een linkse didactuur moeten bedrijven nauwkeurig bijhouden, hoeveel vrouwen, allochtonen en gehandicapten ze in dienst hebben. Neem dan, het beheer van de site zijnde, een symbool, waaruit zou moeten blijken, dat de overheid wel zou werken.

 8. Straks denken ze nog dat ik een zondebok ben of scape goat. Mag dat zomaar, vriendelijke geiten in een registratie opnemen met het doel ze – vroeg of laat – af te slachten?

  Die lui schijnen geweld niet te schuwen. Moet ik geen maatregelen nemen?

 9. @Mavado [10]:

  Iedereen die niet ‘ultra links’ is, is automatisch ‘extreem rechts’. Zo zit het perspectief in elkaar bij die eendimensionaal-denkende sekte.

 10. @Mavado [10]:

  Mwah…
  Ene Dijk hier, was ook van mening dat ik op nazi’s leek.
  Wie het ‘zuivere’ libertarisme niet aanhangt, wordt hier ook gemakkelijk als een fascist, nazi of andere crimineel weggezet.
  De ‘zuivere’ libertarier blijkt geen haar beter als hij vijanden gaat aanwijzen.

 11. Kafka (what’s in a name) noemt zich een “antifascistische groep”.
  Ik zal de hersenafwijking even uitleggen. Socialisten, communisten etc. zijn van mening dat het kapitalisme de fascistische reactie op het socialisme is. Hayek heeft weleens geschreven over dit waanbeeld.

  Ik vraag me af of de mannen achter Kafka (Jeroen Maarten Hanenbergh en Marc de Waard) ook in debat durven gaan, of dat ze het gewoon leuk vinden om te klieren en mensen ongefundeerd zwart te maken (hoewel, ik vond het best een positief verhaal Wladi!)!. Uit deze hoek komen de aanslagen op o.a. Fortuyn, Janmaat.

  Ik denk dat dit hele Kafka clubje binnen 10 jaar uitgestorven is. Ze zijn al volledig ontmanteld door antiantifa.net

  Meer over de ‘mannen’ achter Kafka (wie serveert mag ook ontvangen):
  http://www.antiantifa.net/forum/viewtopic.php?t=5&sid=c5991ddd2b6af4efe4e1270e8c324596

  Libertariërs staan voor welvaart, vrede, vooruitgang, leven.
  Extremistische socialisten (Kafka lieden) staan voor economische achteruitgang, statisme en dood (zie diverse rode experimenten door de geschiedenis heen).

  Een cultuur minderwaardig noemen noemt Kafka racisme. Kletskoek. Als Kafka racisme wil bestrijden kunnen ze het beste zichzelf opheffen. De oorzaak van (staats-)racisme ligt hem namelijk juist in “the growth of collectivism and statism” (kwoot van AR).

  Kafka is de weg kwijt. Kafka is afgeserveerd. Dag Kafka.
  Hub Jongen [17] reageerde op deze reactie.

 12. @Hub Jongen [17]: klopt terwijl socialisten staan voor massamoord, achteruitgang, onderdrukking en armoede en is de eindhalte van ieder socialistisch systeem altijd en onvermijdelijk Noord-Korea en toch zijn libertariers in rooie ogen gevaarlijke rechts-extremisten en socialisten nobele democraten.

  Kafka dus, dierendag in Duckstad.

 13. Wilders is redelijk vijandig naar de huidige staat toe? Wat een onzin zeg, hij doet net zo hard mee. Dat hij zich verzet tegen zijn concurrentie is alleen maar logisch.

Comments are closed.