Al een week oud, maar ik krijg het niet over mijn hart dit niet te plaatsen. Na al die jaren kan de grootmeester het nog steeds. Briljante speeches geven. CPAC is de belangrijkste jaarlijkse conservatieve conferentie. Winnaars van voorgaande jaren werden vaak daadwerkelijk president (Reagan, Bush Jr). Ron Paul wint met deze speech voor de tweede keer op een rij. Neocon propaganda kanon FauxNews is not pleased (hier en hier). KLIK HIER voor de speech.

9 REACTIES

 1. Gelukkig lijkt het dat er nog mensen zijn in de VS die nadenken over de grote misdaad die zich in hun naam afspeelt. Ik hoop dat de goede man een kans krijgt om 4 jaar het land te beteren vanaf 2012.

 2. Not gonna happen. De volkse uitleg is dat het amerikaanse volk is gehersenspoeld in het geloven dat zij de leiders vd vrije wereld zijn. De ware uitleg is dat hij geen big-oil achter zich heeft en dat hij tegen de FED is.
  Ik wil er 100 euro op wedden dat als die man het ooit tot president schopt wij de vijfde moord op een amerikaanse president mee gaan maken. De aanslag wordt dan natuurlijk gepleegd door een ‘disgruntled ex-marine’ oid.

  pcrs [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Reteip +1000
  Het is dat het zo triest is maar anders zou ik er om kunnen lachen, al die ‘positievelingen’.
  Er gaan hier mensen dood?!
  Ach laat ook maar..

 4. Ron Paul als president.
  En dat wordt toegejuicht door mensen die elke vorm van regering crimineel vinden en het stemmen beschouwen als een immorele daad.
  Hoe selectief is de waardering van die zogenaamd ‘consistent’ denkenden.
  Ron Paul als president; minarchisten zouden dit kunnen verdedigen.
  Anarcho-kapitalisten zouden heel veel beschuldiginen moeten terugnemen als zij dit idee zouden verwelkomen.

Comments are closed.