“BRUSSEL – Europarlementariërs van PvdA, SP, D66, GroenLinks en ChristenUnie willen dat de Europese Commissie druk uitoefent op de regering-Rutte om illegaal verblijf in Nederland niet strafbaar te stellen.” (NU.nl)

Ook libertariërs zijn het niet eens met allerlei maatregelen van de regering voor immigratie. Maar hulp inroepen, zoals deze socialisten doen van de EU, is toch wel het laatste (en laagste!)  wat je kunt doen.

”Illegaal verblijf is geen criminaliteit’, stelt Sophie in ’t Veld van D66.”

“Emine Bozkurt van de PvdA en Peter van Dalen van de ChristenUnie onderstrepen dat illegaliteit bestreden dient te worden. Maar volgens Bozkurt moet het kabinet het probleem bij de wortel aanpakken: bij mensenhandelaren en malafide bedrijven.”

Mensenhandel en malafide bedrijven moeten inderdaad aangepakt worden, maar daar ligt niet de wortel van het kwaad.

De enige goede oplossing is dat een verblijf helemaal niet illegaal hoeft te zijn voor gewone mensen die hun eigen toekomst willen verbeteren. De grenzen moeten gewoon open zijn en ER MOET ONMIDDELLIJK EEN EINDE KOMEN AAN HET UITDELEN VAN ONVERDIENDE CADEAUTJES. Al die miljoenen aan uitkeringen, subsidies, vergoedingen enz. dienen nu als lok-aas en zuigen immigranten aan. Stop daarmee en de stroom naar Nederland zal zeer sterk opdrogen.

Commentaar op: NU.nl

14 REACTIES

 1. Als ze toch zo met regeltjes en wetten zijn, een simpele oplossing zou zijn, grenzen open, maar 5 of 10 jaar (welke het best schikt) na regristratie en daadwerkelijk wonen, geen uitkeringen/subsidies/sociale voorzieiningen. Maarja daarmee zouden ze geen vrienden maken, en het zou ascociaal zijn etc etc etc….maar dan komen wel minder profiteurs deze kant op.

 2. ”Illegaal verblijf is geen criminaliteit’, stelt Sophie in ‘t Veld van D66.”

  Wat leuk! De volgende keer dat ik met mijn vrienden in Brussel ben, beuk ik gewoon de deur in van Sophie’s woning en gaan wij lekker bij haar logeren. Onaangekondigd, vind ze vast niet erg. Scheelt lekker in de hotelkosten.
  P.S. Sophie, vul je vast de koelkast? Graag ook wat champagne voor bij het ontbijt.
  Ratio [4] reageerde op deze reactie.

 3. Gezien de krappe woningmarkt en alle sociale regels en uitkeringen in Nederland is het volstrekt onverantwoord om buitenlanders van welke nationaliteit dan ook op te nemen in Nederland. Tenzij je een manier kan vinden waarop ze meer bijdragen aan het systeem dan dat ze kosten. Zoals ze in Zwitserland geregeld hebben.

  hugo van reijen [8] reageerde op deze reactie.

 4. @Bon Vivant [2]: Vrije markt zonder regels betekent ook een vrije arbeidsmarkt. Of moet de overheid ons hier redden van de markt?

  Dat een vrije arbeidsmarkt incl mogelijkeid van vrije instroom immigranten niet samen gaat met een verzorgingsstaat is natuurlijk ook een gegeven, maar ik neem aan dat je geen voorstander bent van de verzorgingsstaat.

 5. Precies, de wortel in deze is wederom de verzorgingsstaat.

  Wij kunnen ook niet gaan emigreren naar bv. nieuw-zeeland zonder daar eerst een zekerheid op werk te hebben.

  Als een land “vluchtelingen” op wil vangen, kan dat, maar niet gefinancierd met (gestolen) Belasting geld.

  Er kan prima een fonds worden opgericht om dit te financieren. Als hier niet voldoende inkomsten zijn, is de opvang dus maar beperkt..

  Albert S. [7] reageerde op deze reactie.
  GB [9] reageerde op deze reactie.

 6. Als de liberale partijen hun bankersbelangen niet zouden verdedigen,we ook geen vluchtelingen gehad zouden hebben uit landen waar nu oorlog gevoerd word om geo-politieke ideeen.
  Je kan wel eeuwig blijven zeveren over het kip-ei verhaal,maar zolang wij het westen die landen blijven onderdrukken door dictators te plaatsen,je vluchtelingen krijgt.Wat europa dan mag opvangen.Wat er vooral gaande is,is het opdelen van de bevolking onderling,zodat er spanningen oplopen,zoals burgeroorlogen.Yougoslavie is daar ook een mooi voorbeeldje van.Om zo jouw economische macht te instaleren in het land.Yougoslavie bv was onder russische controle.Nu niet meer.Dankzij een burgeroorlog,uitgelokt door bankers.Of dochter-ondernemingen vanuit de bankerswereld.Nu zit bv nederland opgeschept met yougo’s.omdat wij de bankers hun gang lieten gaan.En zelfs troepen zond om mee te helpen met de Navo.Zo ook al die andere landen,waar bankers belangen als eerste geld,en er een sausje democratie overheen smeren.

  Geus [11] reageerde op deze reactie.

 7. @Doompie [5]: Dat stel ik ook voor, als de socialisten dit graag willen dan moeten zij een fonds beschikbaar stellen om de illegalen op te vangen. Niet op kosten van de rest. Kijk die verschrikkelijke D’66 en vooral de gruwelijke Eurofiele Sophie in ’t Veld moeten dat toch kunnen begrijpen dunkt mij? Of zijn ze helemaal verblind door hun idioterie. En dan nog zeggen dat ze ‘liberalen’ zijn. Nou net zo liberaal als Karl Marx, deze PvdA light partij.

 8. @peetar [3]:
  De woningmarkt is een markt zoals elke markt.
  Moeilijkheden op de woningmarkt treden op, zodra de overheid zich er mee bemoeit en kunstmatig schaarste of overvloed cre-eert die de markt verwringen, ontwrichten en saboteren.
  Woningnood na 1945 is in Nederland altijd een kunstmatig verschijnsel geweest.
  In Griekenland bij voorbeeld heeft nooit woningnood bestaan en in geheel zuid-oost- Azie heb ik ook nog nooit ergens woningnood waargenomen. Men kan te kust en te keur overal huren en kopen.
  Hugo van Reijen

 9. @Doompie [5]:

  *Er kan prima een fonds worden opgericht om dit te financieren. Als hier niet voldoende inkomsten zijn, is de opvang dus maar beperkt..*

  Hmnn dat is een mogelijkheid.
  Maar ik vind dat de fondsbeheerders en hun donateurs ook in de verre toekomst financieel aansprakelijk moeten worden gesteld voor de handel en wandel hun “zielige” vrienden.

  Tot de tijd dat we hier de verzorgingsstaat hanteren betekent illegaal voor mij buitenwettelijk. Afnokken dus; er wordt me al veel te veel geld met dwang afgenomen waarvoor ik hard heb moeten werken.

  Je hoeft het spel nog niet een zo eerlijk of zuiver te spelen om de hypocrisie bloot te leggen.
  De SP en PvdA kiezers moet je de keuze voorleggen van óf een uitkering óf geen uitkering en asielzoekers onbeperkt toelaten.
  Dat is een realistische keuze in de huidige economisch barre tijden. Ik weet bij voorbaat hoe solidair de gemiddelde linksche gutmensch dan nog met de vluchteling is.
  De meeste socialisten zullen binnen korte tijd veranderen in een nationaal socialist.

  tamso [13] reageerde op deze reactie.

 10. Dit is toch helemaal van de zotte zijn die linkse gasten nou helemaal van de ratten besnuffeld?
  Dat kan lachen worden als ze dat voor elkaar krijgen als de Albaniérs en Kosovaren en Roemenen en Bulkgaren strak ook geen visum meer nodig hebben voor West-Europa.
  Dan kunnen wij massa`s van die gasten hier verwachten en kun je ze niet eens terug sturen want ze zouden dan niet meer illegaal zijn.
  Reken erop dat daar een hoop gajes tussen zit en dat de criminaliteit hier drastisch zal stijgen.
  De linkse politici is een ziek fenomeen wat eigen cultuur keihard
  kapot wil laten gaan allemaal ten behoeve van het multiculturisme.
  En ondertussen zorgen ze goed voor hun eigen baantjes ook na hun politieke carriëre.

 11. @tamso [6]: Ehr, Tamso: In Nederland is er helemaal niets gelekt over de werkelijke agenda over de oorlog in voormalig Joegoslavie. Je kan dan trachten een verhaal te maken daar over, met behulp van de informatie verzwijgende propaganda die onze kant opgeworpen is door de malafide media, in opdracht van de malafide overheid, om eerlijke hardwerkende bedrijven kapot te maken, om ons dan zo afhankelijk te maken van voedsel monopolies, zoals we dat kennen van het met fluor vergiftigde water monopolie, het energie monopolie, zelfs het software monopolie verborgen achter een door iedereen aanbeden dialectiek tussen Microsoft en Apple Macintosch.

  Wat de malafide Emine Bozkurt en Peter van Dalen verzwijgen, is de waarschijnlijkheid dat ze zelf belangrijke klanten zijn van die mensenhandel, gezien hun positie in de maatschappij. Verdere verdenking is natuurlijk gebaseert op hun sabotage poging op alle vrije Nederlandse bedrijven, door het woord “malafide”, aan iets anders te koppelen dan hun eigen boontjes te doppen. Corruptie begint bij de staat, alle eerlijke hardwerkende bedrijven die ik ken, dat zijn er erg veel, die failliet verklaard zijn, zijn vernietigd door elementen in de malafide leugenaars, die hier iedereen hebben misleid met Democratie en aanbidden van de Rooms Katholieke “feest”-dagen!
  tamso [12] reageerde op deze reactie.

 12. @Geus [11]:

  Dat heet achterkamertjes politiek en het leger volgt nu eenmaal bevelen op.Wij worden door de media een broodje aap voorgehouden over hoe slecht servie en kroatie was.Het was de CIA wat extreme moslimstrijders aanslagen lieten plegen,wat een burgeroorlog tot gevolg had.Men zegt dat deze strijders ingevlogen werden naar yougoslavie.

  Inderdaad gaat het om het privatiseren van alles,waardoor uiteindelijk iedereen afhankelijk gemaakt word.En geld kan morgen zo verdwenen zijn.Het is niet eens van ons.

 13. @GB [9]:

  Je haalt dingen door de war denk ik.De SP is nooit links geweest.Dat ze nu zichzelf als links willen provileren,is een stukje toneelspel.Jan Marijnissen zei zelf altijd dat hij nooit links is geweest.Dat klopt,want als je gastarbeid&kapitaal leest van de SP uit 1982,wat ze schreven over de gastarbeiders,het nu niet echt links te noemen is.Ze werden zelf voor racist uitgemaakt en deden dat boekje weer in de kast.Een sociaal nationalist,of nationale socialist is niet links.Het nationale maakt je rechts.Het wil alleen je eigen groep be-vooroordelen,en gebruikt alleen het socialisme om zijn groep een voordeel te geven.Zonder dat socialisme,ze ook geen aanhang zullen krijgen onder de bevolking.Die willen ook dat zij voor getrokken worden op de anderen.Dat men sociaal is tegen hen.Bv omdat men zo zielig is en zo weinig uitkering krijgt.

  Albert S. [14] reageerde op deze reactie.

 14. @tamso [13]: Het heeft geen zin om links-rechts te benoemen, want dan vertroebel je wateren en verwar je de discussie. Iets wat de collectivisten uitstekend kunnen, Tamso.

  Het is beter het verschil te benoemen tussen collectivisme en liberalisme. De SP, NSB, CPN, NCPN, D’66, PvdA, GroenLinks en ChristenUnie zijn of waren allemaal collectivistische partijen die de rol van de staat in alle gelederen van de maatschappij willen laten prevaleren. Zie bijvoorbeeld de uitlatingen van in het artikel genoemde lieden. Derhalve is het schandaal dat D’66 zich eigenlijk liberaal noemt, tsja, net zo liberaal als Karl Marx blijkbaar.

  Liberalen willen juist een terugtreding van de staat uit het dagelijkse leven van de bevolking. Daar moeten de argumenten op toegespitst worden.

  Als voornoemde lui graag zouden willen dat illegalen hier zouden willen verblijven, dan moeten ze daar zelf voor betalen, want je mag namelijk niemand dwingen om mee te betalen aan onderdak, voeding, kleding of scholing van mensen die zelf geen bijdrage leveren aan de productie. Want dan steun je namelijk een dictatuur en dat is wat Sophie in ’t Veld, Bozkurt en andere juist willen als ze de Europese Unie vragen om Nederland te dwingen om deze dictatoriale regels in te voeren. Walgelijk!

Comments are closed.