Zoek dekking, de overheid verplicht u 2 flessen melk per dag te kopen, omdat dit gezond is.

Zoek dekking, de overheid wil dat u verplicht een mp3 speler koopt, dit brengt ontspanning in stress situaties

Zoek dekking, de overheid verplicht u een tefal pan te kopen, dit is beter voor het milieu.

Zoek dekking, zoek dekking ,zoek dekking!

Hoewel deze suggesties voor de meeste mensen absurd en grappig overkomen, is deze precies de manier waarop wij onze zorgverzekering moeten betalen. Als argument leveren zij dat daardoor de zorg betaalbaar wordt, omdat doktoren en ziekenhuisopnamen duurder zijn dan de zorgpremie over het algemeen genomen, en dat iedereen recht heeft op zorg. Iedereen heeft recht op diesten va een ander zodra deze zijn gegeven in wederzijdse vrijwillige overeenkomst, ik ken geen andere vorm van overeenkomst die niet gebaseerd is op schending van de vrijheid van mensen onder het mom van solidariteit. Wie geloofd dat solidariteit nog solidair is wanneer iemand met een mes op je keel dwingt geld aan een ander is geven is zelfs een nekschot niet waardig in mijn optiek.

Maar terug naar de vraag, hoe maken “ we” zorg goedkoper?

Door de verplichting er van te verwijderen!

Wat denkt u dat Apple gaat doen als iedereen verplicht een IPhone moet kopen, of de boeren wanneer er verplicht 2 flessen melk bij u op de stoep moeten staan. De prijzen zullen stijgen tot het maximum wat toegestaan is, omdat de klant geen andere keuze heeft dan deze dienst of deze goederen af te nemen.

Zolang de verzekeraar gegarandeerd is van 16 Miljoen+ mensen die zich verplicht moeten verzekeren, zullen de kosten nooit dalen door de geringe concurrentie van verzekeraars, die eveneens door de overheid tot stand is gebracht door wetgeving op verzekeraars. Dit heb ik eerder al uitgelegd in “ hou je mond voor jezelf” .

Daarbij kondigen de wetmakers, uw heer en meester, aan dat de zorg steeds duurder gaat worden per jaar. Dat hij nu al onbetaalbaar aan het worden is kan niemand ontkennen.  Dus hoe wil de overheid “ het zo goedkoop mogelijk houden” wanneer ze zelf het volledige beleid van de zorgverzekeraar en zijn product bepaalt?  Ieder mens, zelfs die met het intellectuele vermogen van een iglo visstick, moet toch inzien dat ze liegen en bedriegen tot op het merg in hun botten.

170 euro verplichte kosten, door de overheid.

Verplichte dekkingen, door de overheid

Verplichte “ niet” dekkingen, door de overheid

Het verbod op het aanbieden van verzekeringen, door artsen zelf, ook door de overheid.

Het verbod op nevenactiviteiten van verzekeraars, door de overheid.

Deze drijven de kosten allemaal omhoog van de zorgpremie, en hun durven in 1 adem te zeggen het goedkoop te willen maken. De overheid is in deze niets meer dan een peperdure en ordinaire charlatan die terwijl u luistert naar zijn mooie verhalen, door criminelen uw zakken rolt.

Dus zoek dekking, de rovers zijn uit op uw geld en zullen geen geweldsmiddelen schuwen om u conform hun ambities en wensen te dwingen in wat zij vinden dat juist is, uw eigen, uw soevereiniteit, uw wensen ten spijt.

Zolang de overheid de wet gebruikt om mensen te dwingen zorg af te nemen, en de zorg in hun banen te leiden, dan is enkel die overheid en wet de veroorzaker van de wanprestaties in de zorg en enorm hoge kosten. Niet de arts, niet het ziekenhuis, niet de verzekeraar en zeker niet de verzekerden die allemaal precies de loopgraven die de wet voor hen uitgesneden heeft moeten bewandelen zijn de schuld.

Door alleen de verplichting op die zorgverzekering weg te nemen zal de verzekering van zorg betaalbaar worden en conform de wensen van de mensen hun diensten aan moeten bieden.

Dit geldt niet alleen voor de verzekeraar maar ook de ziekenhuizen, doktoren en chirurgen. Haal de loopgraven gegraven door de wet weg, en men krijgt weer de mogelijkheid om te kiezen wie hen behandelt en bij wie zij zich laten verzekeren. Maar vooral, of zij zich laten verzekeren.

Het is dan aan de verzekeraar om zijn product zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden, zodat mensen het willen. In de gehele zorg wordt dit prachtig mechanisme verstoord door een bemoeizuchtige overheid die helemaal niet uit is op uw welzijn, maar monopolie en groei van de overheid zelf.

Als het niet strafbaar zou zijn zou ik bij deze oproepen tot massale burger ongehoorzaamheid, laat de knokploeg van de belastingdienst maar komen.

Zoek dekking, zoek dekking, zoek dekking, voor uw overheid!!!

Hier nog even een aanrader van mij persoonlijk, om je te verdiepen in wat de wet werkelijk is, en hoort te zijn. Mooie repliek tegen de de perverse vorm die het nu heeft en voor veel problemen zorgt.

[HTML1]

15 REACTIES

 1. N.B.: De overheid-in-samenwerking-met-de-farmaceutische-industrie!

  Er worden miljoenen te veel medicijnen voorgeschreven. Mensen worden ziek van alle medicijnen. De valse truc met “medicijnen” (i.e. drugs) bij adhd en aanverwante gedragingen. De valse truc van verzonnen ziektes en de daarbij behorende vaccinaties en medicijnen. De valse truc van aids en de daarbij behorende ziekmakende cocktail aan medicijnen. We praten over miljarden euro’s hier!
  Hoc Voluerunt [4] reageerde op deze reactie.

 2. @Dieuwer [3]:
  en slechte medicijnen komen ook weer van de overheid.

  De overheid verstrekt monopolie aan de medicatie makers, en legt restricties op voor nieuwe bedrijven om medicijnen te maken.
  Dit is zelfs europees vastgelegd.
  Dus ja, wie eef je de schuld als alles bij wet geregeld is.
  Die wet natuurlijk

 3. Kunnen we als belangengroep die Hoogervorst eens gaan aanklagen? Deze muppet is de schuldige van dit krankzinnige systeem. Oh het was zo’n mooooiiii systeem en ook zoooo eerlijk. Het zou ook allemaal goedkoper worden. Je wordt hier in Nederland genaaid bij het leven. Ga maar eens op een nieuwe partij stemmen en laat die maar eens zien wat ze kunnen. Of worden ze dan ook in het pluche meegezogen door die lutsers die ons Nederlanders zien als randdebielen i.p.v. mensen die ervoor hebben gezorgd dat die plucheplakkers mochten blijven zitten. En laat iemand maar eens uitleggen waarom het duurder wordt. Misschien zijn er wel te veel mensen die gebruik maken van de zorg maar er geen cent ervoor betalen. Zorgtoeslag of zo voor iedereen die geen werk heeft en op een bepaalde grens zit van inkomen moet opgehoest worden door de andere suffe Nederlanders (ik ook) die maar blijven betalen voor steeds minder. Straks betalen we 3.000 eurie om helemaal niets meer te krijgen aan zorg en een eigen risico van nog eens duizend. Lang leve deze kl%$#regering.
  @Dieuwer: je hebt helemaal gelijk. Zo worden we met zijn allen voor de gek gehouden. Maar die Oosterhaus, Coetinho en Klink wordt niets aangerekend, want ze waren zooo vol goed wil. Klopt, maar dan anders dan gezegd wordt.

 4. “Hoewel deze suggesties voor de meeste mensen absurd en grappig overkomen, is deze precies de manier waarop wij onze zorgverzekering moeten betalen.”

  Nou, met de gloeilamp en inderdaad de “zorg”-verzekering is het gelukt.

  “Het verbod op nevenactiviteiten van verzekeraars, door de overheid.”

  Deze “verzekeraars” zoijn overheidsinstellingen geworden – in Apeldoorn liggen ze bijvoorbeeld bij de Rijkskantoren – dus dat vind ik wel in lijn met het overheidsbeleid.

  Mavado [14] reageerde op deze reactie.

 5. @kasablanca [7]:

  Natuurlijk moet je wél gaan stemmen! (vóór ze de stemcomputer weer invoeren 😉

  De gevestigde orde doet het al in de broek en strooit net als Kadaffi met allerlei peptalk:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/9126146/__D66__uitslag_niet_misbruiken__.html?sn=binnenland,buitenland

  Bij normale PS verkiezingen moet je altijd op een onafhankelijke partij stemmen. Deze verkiezingen zijn echter niet normaal vanwege hun landelijke impact.

  De enige juiste keuze is daarom een stem op de PVV:
  http://www.pvvprovincialestaten.nl/

 6. @Mavado [14]:

  Het lukte me niet om te repareren.., dislexie enzo.
  Ik hoop alleen dat beek, of één of andere spellingsfanaat dit tegen me gaat gebruiken.

Comments are closed.