.Af en toe is het aardig en tegelijk pijnlijk om te merken dat er toch wel meer mensen zijn die door hebben wat er in de zogenaamde democratieën aan het gebeuren is.

Ook in andere EU-landen, zoals uit onderstaande cartoon uit Duitsland blijkt. Daar is ook zo’n “democratie” waarin politici beslissen “over ons, zonder ons!”

.”Tja, Lisa, vanaf nu kun je alleen nog maar met de helftvan je zakgeld sparen voor je nieuwe fiets.
Met de andere helft financier je onze bankroete EU-partners.”

.

.

.

3 REACTIES

  1. Hub, ik vind ze erg goed, maar denk er om dat je eigenlijk toestemming nodig hebt om zo’n cartoon te plaatsen. Ik zou niet willen dat je hier gedonder mee krijgt…

  2. Nou Hub, hierbij geef ik je toestemming om mijn tekeningen, geschriften, audio’s, video’s zo te gebruiken als je leuk acht. Als je er wat mee kan verdienen, mag je het wat mij betreft allemaal houden ook.


    De vertrouwens truuk Democratie. De meeste klanten van die tekenaar, begrijpen die tekening niet eens. Althans, men gaat weer niets doen met de gestelde diagnose. Neen, neen, maar ene Eddie gaat de censors ondersteunen. Alles op internet is public domain, laat je niet gekmaaken mensen. Als je dan die tekenaar ook nog helpt om zijn geniale idee te vertalen naar een taal die tie zelf niet beheerst, ik zou er blij mee zijn.

    Hier nog wat vertaalwerk;
    http://www.libertystickers.com/

Comments are closed.