Zo voelen libertariërs zich vaak. Roepen met verbazing dat zovelen niet zien dat de keizer geen kleren aan heeft. En dan geeft het weer een sprankje hoop als een belangrijk politicus hetzelfde gaat roepen: De EU is op weg naar een totale fiscale unie, en dan naar een totale communistische dictatuur.

 Het is moedgevend dat Vaclav Klaus de Tsjechische President weer van zich laat horen en waarschuwt tegen deze EFU, Europese Fiscale Unie die moet leiden tot de volledige EPU, Europese Politieke Unie.

 Klaus heeft maandenlang het accepteren van de Europese grondwet, bedrieglijk genoemd Verraad van Lissabon, kunnen tegenhouden. Maar ook in Tsjechië blijken te veel politici te zitten die naar centrale macht streven.

 Klaus herhaalt maar weer eens dat door het tekenen van die grondwet, de afzonderlijke staten hun soevereiniteit hebben verloren. De nieuwe volgende stap is het nieuwe Euro sixpack waarover we op 16 maart al een vernietigend commentaar schreven. 

Dit pact, samen met het “garantiefonds”, maakt de sluis voor de reeds begonnen financiële reedistributie tussen rijke en arme landen helemaal open.
 
Het is de voorspelbare weg die begon bij de EEG, en nu leidt via de Europese Gemeenschap, de EMU, en de EU  naar de Europese Fiscale Unie met als (voorlopig???) einddoel de Europese Politieke Unie. Met alle gevolgen van dien.

 Een vraag is of en hoelang  kan Klaus nog iets tegenhouden. De Tsjechische politici zeggen nu al de president sprak op persoonlijke titel en niet namens de regering.

 Maar in Tsjechië iser  tenminste nog een weerstand.
Dit tegenovergesteld aan de Nederlandse politici die juichend met vlag en toeter voorop lopen om de Nederlandse volgelingen naar de slachtbank te leiden. Het is in Nederland normaal dat de top-politici in Brussel contracten tekenen en dat je nul protesten hoort.
Alles in uw (??) belang.

Is er nog hoop? Het enige kleine lichtpuntje daarvoor is de Vrijspreker met motto “Ende despereert niet !!”

 —
Meer hierover te lezen in de Euobserver 

17 REACTIES

 1. Ik vermoed wel dat de oppositie tegen de EUSSR groter wordt dan de leiders ons via de MSN willen doen geloven. In Duitsland is er volgens mij niet alleen afgerekend met het CDU door de kernenergie discussie maar hebben de bailouts aan de PIIGS ook een grote rol gespeeld. De politiek verzwijgt dit natuurlijk.
  Die kernramp komt ze verdomd goed uit om de vorming van die socialistische superstaat voor het publiek naar de achtergrond te verschuiven.
  Ook Finland maakt zich echter ook op voor een aardverschuiving;

  http://www.welingelichtekringen.nl/12195-de-echte-finnen-vrienden-van-geert-gaan-de-finse-verkiezingen-winnen.html

  Maar dan nog; ik denk dat via de politiek niets meer op te lossen is. Zoals er eigenlijk nooit iets op te lossen is via de politiek! Niet door Klaus, niet door de PVV en niet door de Echte Finnen. Een kwestie van “te laat”. De soevereiniteit is al weggegeven door het verraad van Lissabon.
  Alleen een complete meltdown van de economie en de euro kan ons uit deze dictatoriale socialistche superstaat redden.
  Erg wrang omdat het dus hopen is op een zwart scenario om een pikzwart scenario te voorkomen.
  In feite is het kiezen tussen arm(er) en relatief vrij of rijk(er) en slaaf van het systeem.
  Nou dan weet ik het wel…

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @GB [2]:

  “Maar dan nog; ik denk dat via de politiek niets meer op te lossen is”
  JA, ik denk dat heel veel denkende mensen het daarmee eens zullen zijn.

  “Alleen een complete meltdown van de economie en de euro kan ons uit deze dictatoriale socialistche superstaat redden.”

  Daar heb ik wat meer moeite mee. Het is zo fatalistisch!
  Als denkende mensen zouden wetoch oplossingen moeten kunnen vinden, creeren, waardoor de goede mensen aan die ellende (zo veel mogelijk) kunnen ontkomen.

  Wat (behalve voorraden en goud/zilver) kunnen we nog meer doen?
  Wat kunnen we nu doen aan de voorbereiding van de situatie NA de meltdown? Als we dat niet goed weten, en als er dan te weinig libertariers of vrije-markt mensen zijn, dan hebben we na drie maanden weer de oude toestand.
  Vergeet daarbij niet dat de oude politici hun kanalen nog voor elkaar hebben.

  GB [12] reageerde op deze reactie.

 3. Wie hoop wilt hebben moet maken dat die hier wegkomt. De EU plannen liggen al jaren klaar en zullen echt niet door een lastige Tsjechische Klaus veranderen. Iedereen van deze site kent Nigel Farage en zou zich eens moeten afvragen waarom hij nooit op TV te zien is.Deze mensen worden op een sluwse wijze voor ons verborgen gehouden. De EU plan is compleet dichtgetimmerd en zal kost wat kost doorgevoerd worden.

  Wie na de keiharde uitslagen van het referendum nog gelooft dat er iets valt te beinvloeden moet zich na laten kijken.

  Er zal absoluut niks veranderen totdat er een flinke idiote oorlog komt. Misschien zal de wereldbevolking zich dan eindelijk eens keren tegen al deze idiote wereldleiders. Want ze zijn allen geen haar beter is dan Kadaffi.

  IIS [6] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 4. @Cyclope [5]: @IIS [6]:

  Ik weet niet hoever we komen, of hoe snel iets kan gaan.
  Wel ben ik ervan overtuigd dat hoe meer mensen overtuigd raken van de moraliteit van de vrijheid (libertarisme, vrije markt) hoe beter dat ook voor de huidige aanhangers is.

  Als de mensen die nu beginnen te tijfelen afgestoten worden, zullen ze weer verdrinken in de collectiviteit.

  Terwijl als het lukt ze op de goede (vrije) weg te krijgen, het wel eens zeer voordelig kan zijn.

  Daarom is doorgaan met het verbreiden van de feiten een juiste en verstandige actie.

 5. De have-nots zullen te zijner tijd wel in opstand komen en de boel afbreken. De overheid reageert daarop met geweld – genoeg geweld om de opstand de kop in te drukken.

  Dat het geld van de Libische staat dat aanwezig is in Nederland – ruim drie miljard euro – is bevroren zit mij niet lekker. Goede kans dat als het ze zo uitkomt ook mijn zuur verdiende geld bevriezen.

  Er gaan geruchten over hyperinflatie en ineenstortende aandelenmarkten. Het zal wel loslopen, toch? Ik loop in ieder geval niet zo hard meer om nog meer geld te verdienen.

  Waar ben je veilig voor de NWO? http://nicodegeit.wordpress.com/2011/03/27/amerikaanse-overheid-richt-slachtpartij-aan-in-ruby-ridge/#more-151

 6. politici horen hun onderdanen per opbod te verkopen aan andere politici, zo horen die dingen te gaan.

 7. Opgeven is geen keuze. Gewoon niks doen kan je ook als je dood bent. Vandaar mijn keuze voor het minst slechte wat ik kan bedenken op politiek gebied.

  Die economische meltdown gaat er denk ik wel komen, misschien dat die de unie zal slopen. Cyclope, in tijden van oorlog zullen heel veel mensen bewijzen dat ze niet veel beter zijn als kadafi.

  Toch denk ik niet dat de economisch meltdown tot oorlog zal leiden. Ik denk dat de meeste mensen het schuld op schuld verhaal begrijpen en snappen dat het onhoudbaar is. De meeste banken zijn al staatsbanken, er moet alleen nog even de stap gemaakt worden naar het deprivatiseren en er moet heel veel schuld genomen worden wereldwijd.

  Het hele QE inflatie verhaal versus goud en zilver is ook een interessante. Wie weet hoe dat gaat lopen?
  Cyclope [11] reageerde op deze reactie.

 8. @peetar [10]:

  Ik hoop ook niet dat het tot een oorlog zal leiden maar als ik een optelsom maak van de gebeurtenissen de afgelopen jaren, denk ik dat we al aardig op weg zijn.

  De laatste jaren is me opgevallen dat de wereld opgescheept zit met leiders die helemaal niet uit zijn op minder oorlog.Er wordt grof geld verdient met oorlogen. En aangezien geld onze god is geworden op deze wereld ben ik bang dat het niet lang meer gaat duren voordat de boel gaat ontploffen. De wapenhandel is één van de grootste motoren van de wereld economie. Alle leiders worden totaal verblind door de miljardn dollars die die markten opbrengen.Het maakt totaal niet meer uit aan wie die wapens verkocht worden. Daar komt bij dat het westen zich de woede van alle grote continenten op de nek aan het halen is. Geen enkele BRIC land is voor bemoeienis van het westen in Libie. De Afrikaanse continent evenmin. Gezamenlijk vormen zij ruim de helft van de wereldbevolking. Ruim de helft van de wereldbevolking ziet het westen gewoon als kolonisten. Dit hebben ze nu weer bevestigd gezien in Libie en dit wordt ook zo verteld op het nieuws in die landen. Overal lees je grote titels met de”kolonisten” en de “imperialisten”

  En geef ze eens ongelijk!

  Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat woorden als:vrede, mensenrechten,democratiseren,vrijheid,anti-racisme en vrouwen emancipatie er alleen bij gehaald worden als er grof geld verdient kan worden. Onze leiders kan het geen ene moer schelen of een vrouw geemancipeerd is of niet. Wat hun wel kan schelen is dat een niet geemancipeerde vrouw geld kost en niks opbrengt.Evenmin geven ze om vluchtelingen. Als vluchtelingen niks zouden opbrengen zouden ze allang een wet gevonden hebben om ze niet meer toe te laten.

  En wie mij ongelijk geeft moet mij eens uitleggen waarom je van onze oh zo ethische leiders niet op kleur mag discrimineren maar wel op intelligentie. Een redenering die van geen enkele kant te rechtvaardigen is maar wel duidelijk laat zien hoe onze leiders zijn.Het laat perfect zien dat ze totaal niks om mensen geven.

 9. @Hub Jongen [4]:

  *Daar heb ik wat meer moeite mee. Het is zo fatalistisch!*

  De huidige politieke kaste heeft haar lot verbonden met de EUSSR.
  Er is geen weg terug.
  Partijen die tegen zijn kunnen sterk groeien maar worden op het politieke terrrein gemarginaliseerd. Zie PVV en SP. Men mag meepraten aan de zijlijn maar echt meedoen?
  Wordt de stroming op nationaal niveau te groot dan kan men via europese regelgeving de zaak nog rechttrekken. De soevereiniteit om zelf over je eigen lot te gaan is weg.
  Je kunt het fatalistisch noemen maar zie het als realistisch en een positieve kans. De huidige corporatistische graaielite kan alleen weg vanuit draconische omstandigheden.
  Wat komt er dan? Het kan zomaar zijn dat in sommige landen een communistische dictatuur ontstaat. Voor de landen die er relatief gezien goed voor staan en zelfredzaam zijn kan het meevallen.
  Dat we weer teruggaan naar onze eigen soevereine staat zie ik als pluspunt. Alles beter dan de centraal geleide socialistische superstaat die in de maak is.

  Wat kunnen we doen? In ieder geval zelf voorzorg nemen. Zelfredzaam zijn in de ruimste zin van het woord. Niet afhankelijk zijn van vadertje staat. Hooguit op lokaal niveau verbanden leggen om sterker te staan. Je kunt denken aan goud, zilver maar vooral op het gebied van veiligheid en voedselvoorziening.

  En natuurlijk op internet mensen proberen te overtuigen van de échte gevaren die boven ons hangen. En die liggen niet in kernenergie (is eerder een kans!) maar in de vorming van de EUSSR. Meer kan ik niet doen…

  Hub Jongen [14] reageerde op deze reactie.

 10. Personenen als Vaclav Klaus hebben de functie van ‘lichtpuntje in de duisternis’. Je zult toch een personificatie van marginaal verzet nodig hebben in dit grote spel. Feitelijk verandert er niets aan de agenda.
  De EU is de natte droom van de NWO.

 11. @GB [12]:

  Wat kunnen we doen? In ieder geval zelf voorzorg nemen…… ”

  Goede punten noemje.
  Ja, op de allereerste plaats bedenken en doen hoe je jezelf en je gezin kunt beveiligen.
  Daarna werken aan je omgeving:
  –Probeer ogen te openen. Vertel de filosofie van de vrijheid, wijs anderen op de feiten die nu plaats vinden door en via de collectivistische politici.
  –Bedenk eens of er nog mogelijkheden zijn waardoor die “goede” mensen elkaar in nood nog beter kunnen helpen. Zou er bvb toch niet aan een club of vereniging gedacht kunnen worden? Om elkaar te helpen, moet je elkaar wel kennen en vertrouwen.

  –Uiteraard alles wel realistisch. Elkaar op (gedachte)fouten wijzen is daarbij ook een goede stap.

 12. Helaas zie ik het nog wat negatiever in..

  Als een X percentage van de bevolking in opstand komt in europa tegen de EU, zullen deze met enorm geweld worden verdreven en in de media worden afgeschilderd als terroristen/opstandelingen/(verzin er nog maar wat).. om dit geweld zogenaamd te rechtvaardigen.

  Kijk eens naar het referendum..het interreseert ze NIETS. Veranderen kan zelfs niet met 100 miljoen europeanen in opstand.

  Ook een meerderheid interreseert ze niets. Heb al vaker verteld volgens mij dat een vergadering word geopend als tenminste 51% van de deelnemers aanwezig is..Stuur de oppositie op een fieldtrip en alles komt erdoor..
  NWO here we come..

  Het meeste frustrerende aan dit alles: ‘wij’ weten wat er gaande is, zijn ons bewust van wat er, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, gaat gebeuren, en we kunnen er NIETS AAN DOEN..linksom of rechtsom het gebeurt.

  Een Euro meltdown zie ik niet zo snel gebeuren, kijk eens naar de inspanningen die er nu al worden gedaan om het in leven te houden?

  Deze munt zou in een vrije markt geen afzet vinden..Helaas, nu worden wij belast met schulden om deze munt (natte droom van de EU) maar in leven te houden.. KOSTEN WAT HET KOST..

  Vervolgens worden rigoreuze wijzgigingen aan het verraad van lissabon verkondigd als ‘kleine aanpassingen’. Geen journalist die er naar kraait, en een van die wijzigingen was het permanent maken van het noodfonds + uitbreiding.. inderdaad kleine weiziging, van tijdelijk -> Permanent, en van xxx miljard naar xxxx miljard dat is inderdaad maar 1 woord en wat cijfertjes..

  en wisten wij al dat er ook een EU politie is???
  die zijn blijkbaar is kosovo bezig..
  http://euobserver.com/9/32093

  En wat te denken van Ierland.

  Er word WEER een referendum gehouden, WAAROM?
  ze hadden toch al NEE gestemt?
  Moeten ze net zo lang blijven stemmen totdat de gewenste uitslag bereikt is? En hoe eerlijk zijn deze uitslagen nog?

  Nou ja, uitstappen zal alleen gaan door emigratie..

  ============================
  Tot nu toe heeft de burger aan de EU betaald, maar zelf nog niets mogen ontvangen, alleen mogen toekijken wat er wordt gedaan met het geld in andere landen. De soevereiniteit van het volk is verkwanseld, o.a. door de grondwet, die ons letterlijk door de strot is geduwd.

Comments are closed.