Bekijk de resultaten
Laden ... Laden ...

Update: Moeite met het bepalen van uw positie? Het hoofdstuk ‘oorlog’ van de Online Cursus Libertarisme helpt u op weg.

Update: Another Illegal War of Slaughter Couched In “Humanitarian” Doublespeak (Alex Jones)

Update: Why Obama Is Wrong on Libya (Ron Paul)

59 REACTIES

 1. @peetar [1]:

  Niemand anders moet iets oplossen, de enige die wat moeten oplossen zijn de betrokkenen zelf, dus de libiers.

 2. Ik zie niet in wat de NWO/ZOG in Libië te zoeken heeft. Nu de opstand is mislukt komt er militaire interventie. De NWO/ZOG zal ook wel achter die opstanden zitten.

  Gekke naam eigenlijk ‘ZOG’. Misschien zou het beter JWO (Joodse Wereld Orde) kunnen zijn – overal de baas spelen, daar dromen opdringerige geesteszieke machtsgeile Joden al millennia van.

  Ze sturen geen Joden om daar te sterven maar Navo-soldaten. Engelsen, Amerikanen. Als de JWO haar eigen mensen in dat soort oorlogen zou sturen was er geen Jood meer over.

  Weg met de JWO!

 3. Onze Nederlandse woordvoerder van de JWO laat dit weten:

  “Nederland wil meedoen aan operatie Libië
  AMSTERDAM – Nederland is bereid mee te doen aan een militaire actie tegen Libië.

  Minister Uri Rosenthal

  Wat de bijdrage precies zou moeten inhouden hangt af van de aard van het verzoek door de internationale gemeenschap, zei minister Rosenthal tegen de NOS op Radio 1.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/9297552/__Nederland_wil_meedoen__.html?p=1,1

  Rosenthal, volgens veel complotdenkers CIA/MOSSAD-agent. Volgens mij duidelijk JWO-agent.
  Zé [9] reageerde op deze reactie.

 4. Libya: Hillary Clinton to meet Libyan rebel leaders

  Hillary Clinton, the Secretary of State, will travel to Egypt and Tunisia next week to meet Libyan rebel leaders and press democratic reforms after rebellions that ousted the two countries’ autocratic rulers.

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/libya/8374578/Libya-Hillary-Clinton-to-meet-Libyan-rebel-leaders.html

  Ook deel van de JWO – haar oma is Joods, haar moeder dus ook en Hillary ook. Het heeft er alle schijn van dat één familie – nakomelingen van Jacob – de wereld stevig in haar greep heeft. De domme niet-Joden slikken alles en laten zich braaf voor het JWO-karretje spannen.

 5. @Zé [9]:

  “Én een leugenaar.

  Zé.”

  Zé, help me, ik kan het niet bij het rechte eind hebben. De NWO/ZOG of JWO is een verzinsel. Het is toeval dat figuren als Hillary of Rosenthal Joods zijn, het kan niet waar zijn dat één familie dicteert waar oorlogen gevoerd moeten worden.

  Zé [12] reageerde op deze reactie.

 6. @Zé [12]:

  Zé,

  Ik word er moedeloos van. Alleen in Nederland al. Hoe komt die Rosenthal op die plek? Door het CDA. Sommigen stemmen op de PvdA en dan komt pion Jacob Cohen naar voren. Wilders bracht zijn jeugd door in een kibboets in Israël en heeft niet alleen Joodse wortels, hij heeft ook connecties.

  VVD dan? Rutte is toch geen Jood? Nee Rutte niet, maar Nelie Kroes, die onlangs in opspraak kwam vanwege de Nederlandse Madoff, Paarlberg, wel. En zij regelt dan alle zaakjes als het erop aan komt. Allemaal democratisch. Het maakt niet uit wat je stemt, er zit altijd wel een CIA/Mossad-pion bij die de koers bepaalt als het er echt om gaat.

  Onze eigen Bilderberg-voorzitster Bea ziet toe of het allemaal goed verloopt. Wie is Bea eigenlijk? Onderhand zal duidelijk zijn dat Bea niet van Oranje is, maar wie is die vrouw wel?

  Zé [15] reageerde op deze reactie.
  Mike Madison [20] reageerde op deze reactie.

 7. @Nico de Geit [13]: Weet je Nico, wat schieten we ermee op om er moedeloos van te worden?
  Niets, dat het allemaal schorem is, is mij al lang duidelijk.
  Ik kan er niet meer mee bezig zjn hoe de ander in he leven staat, wél hoe ik in het leven sta.
  Geloof me, het veranderd vanzelf. Schoonheid kan alleen ontstaan vanuit chaos, zoals de mooiste planten o de composthoop groeien.
  De wereld is zoals je hem zelf ervaart, creëerd en waarneemt.

  Fijne dag, Zé.

 8. Alleen een staat beslist even voor een ander. Als ik wil helpen ga ik er wel zelf naar toe of ik stuur wapens, maar vrijwillig, gedwongen helpen dat wil ik niet.

  En voor degene die het willen weten, ik heb een oma die joodse was, haar kut familie had haar verstoten omdat ze met een katholiek ging, mijn opa dus. Ik denk er zijn meerdere die ergens een joodse tak heeft.

  Dat je van een jood afstam betekend nog niet dat je een geheim agent of infiltrant bent, alhoewel er zijn genoeg die dat wel zijn, zelf niet joden, alleen om een of ander verwaand utopish idee/gevoel.

  Nah ik kan geen Jood of Moslim zijn, ik wil niet dat mijn slurfje geknipt wordt, dat is pijnlijk, en dat constant gebid en geklaag staat me ook niet aan. Ben niet eens Katholiek meer, en geloof niet in relegie, brengt alleen narigheid als je anderen je laat leiden. Kijk maar ons heen. Alleen shit van de goed bedoelenden. Ga je eigen weg en laat anderen hun weg gaan.

  Waarom zou je een groep opstandeling helpen, als je niet eens weet wat ze eigenlijk wel willen bereiken. Ga ik mensen helpen om een democratie optezetten? of een theocratie? Denk het niet, waren ze voor vrijheid en wilden ze een libertairisch of anarchistisch maatschappij dan zou ik ze helpen.

  Nico de Geit [28] reageerde op deze reactie.

 9. @Bon Vivant [2]:

  ik zie dit als een precedente en vermoed ook precies waarom china en rusland zo nerveus zijn (welk usa ook behoort te zijn maar die zien “gelukkig” alleen maar de olie, en denken op korte termijn, waar china en rusland op lange termijn denkt)

  rusland en china (en waar niet eigenlijk) hebben niet zo veel tevreden inwoners hebben, en waar ze (en ik herhaal; vermoed) bang voor zijn is dat als hun volk in opstand komt en om buitenlands hulp vraagt, de VN dan in principe ook geen nee kan zeggen.

  dus precies wat jij zegt, als ze dit doen, kunnen ze ook geen nee meer tegen andere landen zeggen. (en dat lijkt mij toch goede zaak?) eindelijk eens een land/inwoners helpen om de goede redenen. (ze af te helpen van een dictoriaal regime).

  Nico de Geit [18] reageerde op deze reactie.

 10. Verslag Showproces Erwin Lensink, beter bekend als de waxinelichtwerper: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/7559/showproces-erwin-lensink.html#more-7559

  —————————————————-

  @fuqua [17]:

  ‘ze af te helpen van een dictoriaal regime’

  Of andersom: Hillary gaat met de leiders praten en zij doen voortaan wat vanuit Washington gedicteerd wordt, anders stopt de ondersteuning.

  Doe is de hele wereld beheersen vanuit Jeruzalem, als we oude voorspellingen moeten geloven.

 11. Geen land is meer een eiland! Maar weet iemand wat de aard is van de rebellen? Lijkt me nodig dit eerst te duiden om te weten waar we mee bezit zijn. Humanitaire redenen zijn keer op keer gebleken een slechte casus belli te zijn. In de Balkan ligt nu een prachtige snelweg waarover de virulente islam Europa binnendringt! Dit was een oorlog gebaseerd op een leugen, verzonnen door een PR-bureau in dienst van Groot-Albanie en hun vriend Bill Clinton! Ik zeg, laat dit soort dingen aan orthodoxe strategen over, niet aan Gutmenschen en padvinders.

  Nico de Geit [23] reageerde op deze reactie.

 12. “Libië heeft zijn luchtruim voor al het vliegverkeer gesloten”

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/9299483/__Libi_sluit_luchtruim__.html

  Het S-300 of Tor-M1 systeem is nooit in een echte oorlog gebruikt. Het zal wel rond Tripoli staan, maar het systeem is mobiel. Het aantal zeer kostbare afweerraketten zal zeer beperkt zijn.

  Gaat de Navo nu kruisraketten afvuren vanaf die schepen voor de kust om de Libische bevolking te ‘helpen’?

 13. @Mike Madison [20]:

  “Je zou ‘s naar de doctor moeten gaan. Het gaat niet goed met je jongen.”

  Dank je. Nogmaals: Verslag Showproces Erwin Lensink, beter bekend als de waxinelichtwerper: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/7559/showproces-erwin-lensink.html#more-7559

  Misschien heb ik ook een denkstoornis.

  “Je zou ‘s naar de doctor moeten gaan. Het gaat niet goed met je jongen.”

  Kun je ook inhoudelijk reageren? Verlos me van mijn denkstoornis. Hoe heette een denkstoornis in George Orwell’s 1984 ook alweer, was het niet ‘misdenken’?

  Mike Madison [52] reageerde op deze reactie.

 14. @Nico de Geit [23]:

  het is dan ook een precinaire situatie.
  *een dictator aan de macht (daar is strikt bezien niks mis mee)
  die echter
  *vooral familieleden aan de macht helpt en hen het leeuwendeel van de poet geeft
  *die familieleden die vervolgens elkaar bevechten als het moet elk met hun eigen legertje

  was het nog alleen geld, kon je nog overwegen hem te laten zitten, maar :
  we weten dat deze man in staat is tot genocide.

  keerzijde :
  *grote kans dat na interventie er idd een NWO puppet geinstaleerd word.
  *grote kans dat de radicale islam daar voet aan de grond krijgt.

  Beste optie in mijn ogen : maak er weer een koninkrijk van (we hebben nog een nazaat van de oorspronkelijke koning)
  dat volk is nog niet klaar voor een democratie, maar ze hebben wel een betere leider dan ghadaffi nodig.

  Peter de Jong [30] reageerde op deze reactie.

 15. “niet doen”, “wel doen”
  suggereert dat er een centrale doener is die een collectieve beslissing moet nemen over de positie van ‘nederland’
  Dat is allemaal onzin. Gehersenspoelde inconsistente waanpraat. Mensen die sommige Libiers willen helpen moeten dat zelf besluiten en er hun eigen inkomen insteken als ze dit belangrijk vinden.

  Hub Jongen [34] reageerde op deze reactie.

 16. @Alex [16]:

  “ik heb een oma die joodse was”

  Op zich zegt dat natuurlijk niets. Niet iedereen met een Joodse oma is een gewiekste crimineel/zakkenvuller of wil met alle geweld de wereld domineren samen met andere Joden. Feit is wel dat Joden die niets te maken hebben met wat sommige machtgeile opdringerige Joden doen de rekening daarvoor betalen.

  De oneindig rijke machtige opdringerige Joden beschermen zichzelf goed. De arme Jood is een makkelijk doelwit maar heeft niets te maken wat sommigen van hen die zich Joden noemen doen.

  In een stammenoorlog gaat het erom leden van de andere stam te raken. Hillary en aanhang verklaren Libië de oorlog. Mogelijk krijgt haar eigen stam daarvoor de rekening. Europa en de VS steunen Hillary en haar club, ook zij zijn daarmee een legitiem doelwit voor de Kadaffi clan. Wie kaatst kan de bal verwachten.

  Ik ga voorlopig niet vliegen, niet in een trein, bus of metro, kom niet in overdekte winkelcentra of andere grote gebouwen en blijf weg uit grote steden. Ik kom zeker niet in een of andere Joodse gemeenschap of wat daarvoor doorgaat. Ambassades, Navo-kantoren, dat soort gebouwen daar blijf ik ver uit de buurt. Waarschijnlijk gebeurt er niets, maar ik heb er niets te zoeken, dus…. Ik distantieer me van de agressieve Nederlandse actie.

 17. @peetar [1]: “we” als in “we boerderijdieren van de nederlandse belastingfarm”?

  Het is wel zo dat de sprong van
  Libiers naar
  Libertariers
  erg klein is, dus ik hoop dat ze wat meer vrijheid krijgen. Ik zou daar ook wel wat aan bij willen dragen, maar niet door mijn slavendrijvers geld te geven zodat ze er bommen gaan gooien, want die kunnen niet eens een paar mensen een lift geven met een helicopter. Verder wordt dat een grote graaipartij voor lobbieisten en de oplegging aan de Libische onderdaan moet door de belastingslaven alhier gefinancierd worden.

 18. @Kemps [25]:

  We kunnen ook de Libiërs vragen ons van Bea af te helpen! 🙂

  De nationale waxinelichtgooier Erwin Lensink heeft daarvoor een interessante argumentatie:

  “In de Nederlandse grondwet staat dat het koningschap erfelijk is, wat betekent dat Willem I alleen kan worden opgevolgd door wettige afstammelingen. Er is een groep mensen, waaronder historici, die beweert dat Willem III onvruchtbaar was. Zijn vrouw, Emma, zou het bed gedeeld hebben met haar secretaris, waarna dochter Wilhelmina werd geboren.

  Dit zou betekenen dat de bloedlijn in troonopvolging werd doorbroken met de geboorte van Wilhelmina, en dat al haar nakomelingen ook geen wettige afstammelingen van Willem III zijn en zich geen koning of koningin mogen noemen.

  De koning(in) tekent voor de bevoegdheid van de rechtbank, maar aangezien Erwin betwist dat de koningin de koningin is, trekt hij ook de bevoegdheid van de rechtbank in twijfel. Aan de ontvankelijkheid van het Openbaar Ministerie wordt eveneens getwijfeld.

  Van Essen [Lensink’s advocaat]: ‘Er kan nu natuurlijk niet meer worden aangetoond of Willem III wel of niet vruchtbaar was. Wat wel kan, en dat is een erg simpel onderzoek, is een DNA-test.’ Willem III, Wilhelmina en Juliana liggen alle drie dicht bij elkaar begraven, dus eenvoudig onderzoek moet kunnen uitwijzen of Willem III verwant was aan Wilhelmina, Juliana en natuurlijk Beatrix.

  Als blijkt dat Beatrix geen afstammeling is van Willem III, moet de rechtbank zichzelf volgens Erwin onbevoegd verklaren.”

  Bron:
  http://misdaadjournalist.web-log.nl/misdaadjournalist/2011/01/vrijdag-7-januari-dna-onderzoek-willem-iii.html

  Als Bea dus echt ballen heeft laat zij die DNA-test uitvoeren. Kleine moeite, lijkt mij. 😉
  Oscar [57] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.