werken slaafVrijspreker : U krijgt de laatste tijd steeds meer reacties van bezorgde onderdanen. Kunt U er 1 uithalen?

Opperdienaar : Met alle plezier. Zo kreeg ik van een zekere R. het volgende alarmerend bericht:

Beste opperdienaar,

Dagelijks wordt ik tijdens het werk geconfronteerd met opstandige praat van <naam achtergehouden>, die voortdurend zijn twijfels uit over de effectiviteit van het huidige overheidsbestel. Ik merk dat ik de laatste tijd hierdoor af en toe door zondige gedachten als ‘wat wordt er eigenlijk gedaan met mijn belastinggeld’ wordt overvallen. Ik zie het als mijn burgerplicht om deze zorgelijke ontwikkeling een halt toe te roepen en rapporteer de situatie aldus aan U.

met nederige groet,

R.

Opperdienaar: Goede aktie, een gedemotiveerde slaaf moet vroeg worden aangepakt anders kan het de hele kudde belastingslaven besmetten, de Opperdienaar zal hem vermanend toespreken. Hoe erg is de situatie? Spreekt hij nog over

“WE geven HET belastinggeld niet goed uit.”
of is het al in het verder gevorderde stadium:
“ZE geven MIJN geld niet goed uit.”

R:Ik vrees het laatste meester.

Opperdienaar:Hij praat niet meer als een slaaf? Dat is zorgwekkend.
Hij denkt toch hopelijk nog wel dat hij via de slaafsuggestie doos  van verkiezingen invloed heeft?

R:Hij zit nog in dubio. Alle hoop lijkt dus niet verloren.

Opperdienaar: Dan zal ik hem met het referendum paaien of met de direct gekozen uitbuiter, die doet het altijd goed. Hoewel de slaven over het referendum ook niet meer zo enthousiast zijn (na EU grondwet referendum). In Ierland hebben ze dat goed begrepen:bij het verkeerde antwoord nog een keer. Bij de EU begrijpen ze het ook, gewoon helemaal nooit iets vragen.

Geef hem anders snel een vlaggetje met de national driekleur om mee te zwaaien, doet pattriotisme hem wat? Wat zijn z’n gevoelige plekken?
Enge buitenlanders die zijn baan inpikken? enge terroristen? klaplopers? millieu? armen die van de honger sterven in de goot?
Gezien zijn recente bezoek aan Afrika, denk ik dat we het over die laatste boeg moeten gooien. ‘Zonder uitbuiters, sterven de armen als ratten en delven de zwakken het onderspit tegen grote bedrijven.’ Zo krijg ik denk ik zijn geld wel weer, beetje kippevoer voor de armen, herdefinitie van wat armoede is en klaar is Kees. Vooral zorgen dat die armen nooit uit hun netelige positie komen, want dan ben ik zelf mijn inkomsten kwijt.

Vrijspreker: De onderdanen worden een beetje onrustig

Opperdienaar: Ja, dit soort dingen moet je niet uit de klauwen laten lopen en opstandige belastingslaven, moeten gelijk aangepakt en gereguleerd worden door je tanden te laten zien. Je ziet momenteel dan ook in sommige belastingboerderijen ten zuiden van ons, dat de chaos uitbreekt als de onderdaan vrijheid wil. Kent u ook medeslaven die niet enthousiast genoeg aan de riemen trekken? Geef ze door aan Opperdienaar@partijvandeslavernij.nl

7 REACTIES

 1. Hier is euthanasie duidelijk op z’n plaats. Als je hersendood bent is het natuurlijk inhumaan om je verder te laten lijden.

  Je kan als ondernemer in Nederland overigens belasting ontwijken, via cyprus of de antillen. Ontwijken is het beste van beide werelden. Profiteren van belachelijke belasting regelingen en vervolgens zelf minimaal bijdragen aan die uitgaven 🙂

 2. Ach, die slaven blijven toch wel slaven.

  Eerst doen ze een hoge opleiding en gaan een enorme studieschuld aan. Een deel krijgen ze terug als ze hun opleiding afmaken anders niet. Zo raken ze gewend aan het slavenbestaan.

  Eenmaal van school zoeken ze een betrekking als slaaf en kopen ze een huis. De schulden stapelen zich op: studieschuld, hypotheek. De inkomsten vallen tegen, de uitgaven zijn enorm. En zo blijft de slaaf zijn hele leven slaaf.

  Slaven zijn het meest slaaf van hun eigen wensen: ze willen altijd meer. Iets voorstellen in de wereld, meer hebben dan de buren, enz.

  Veel slaven zeggen dat ze het uitstekend naar hun zin hebben. Gelukkig maar.

 3. Tja slaven.. Ze vinden de hele schijnwereld waarin we leven vanzelfsprekend en zijn zich van geen enkel kwaad -wat hen aangedaan wordt- bewust. Grappig is ook dat als je een slaaf wilt ‘bevrijden’ ze nog boos op je worden ook! Dit is zeg maar ‘de ontkennende fase’.
  Het is trouwens wel goed om te kijken wie je wakker schut. Sommige kun je beter slaaf laten, die zijn er mentaal nog niet klaar voor om bevrijd te worden..

  Roeland [4] reageerde op deze reactie.

 4. Ach beste Opperdienaar. Laatst kreeg ik te horen hoe de toekomstige slaafjes geconditioneerd worden op de staatsscholen.

  Ging over geschiedenis. De Tweede Wereldoorlog was al summier aan bod gekomen; strekking was dat slechte Nazi’s ons wilden overheersen. Foei! Stoute mensen die onze vrijheid wilden roven.

  Nu was het hoofdstuk “koloniën” aan de orde. Wij, Nederlanders, waren in Indonesië om daar te helpen regeren. En de Indonesiërs droegen verplicht een deel van hun inkomsten af. Werd heel vriendelijk en mooi weergegeven.

  En zo worden de toekomstige belastingslaafjes “goed” voorbereid om pressie en dwang gewoon te vinden. Zo wordt de geschiedenis verdraaid en verkeer voorgepiegeld. De indoctrinatie kan iet vroeg genoeg beginnen, blijkt wel. Walgelijk gewoon!!!

  beek [6] reageerde op deze reactie.
  beek [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Paul Martens [5]:

  Ik mag toch hopen dat Martens het met de geschiedenislessen over het verderfelijke nazisme eens is? Was dat verdraaide en verkeerd voorgespiegelde geschiedenis?

  Over die kolonien: wat deugde er niet aan die geschiedenislessen? Werd Max Havelaar NIET onderwezen??
  Of is Martens het lagere school stadium nooit teboven gekomen? En is hij nog steeds bezig zijn jeugdig enthousiasme (pcrs beschouwt die jeugd als voorbeeld voor de nog-niet-bedorven inzichten) uit zijn systeem te bannen?

 6. @Paul Martens [5]:

  Klein advies: wind je niet zo op over verleden en heden, dat is niet goed voor je hart.
  Dan doet Hub Jongen het heel wat beter: die is niet verbitterd en wrokkig, maar verkondigt dat wat hij liefheeft.

Comments are closed.