Zij moeten extra en met grote zorg behandeld worden. 

Dat blijkt uit recente stappen van de briljante Nederlandse overheid die daar nu speciale wetten voor gaat maken.

 Zo zal onder andere de politie opdracht krijgen om geweld tegen homo’s met voorrang te behandelen in vergelijking met andere mensen.

 En de rechters zullen geweldsplegers tegen homo’s de dubbele straf geven in vergelijking met andere mensen.

Dit is kennelijk zo belangrijk dat de overheid zelfs gaat discrimineren!

 Dit zijn uitstekende maatregelen om de homo’s te behandelen als bijzondere en zwakke mensen, en ze als zodanig in de maatschappij te poneren.
Het lijkt of dat op allerlei manieren benadrukt moet worden dat zij een speciale behandeling moeten hebben.

 Als ik homo was, zou ik daar fel tegen protesteren. Iedereen is een individu. Iedereen is verschillend of anders.
Maar dat rechtvaardigt nog niet een andere menselijke behandeling.

Moeten homo’s nu maar gedwongen worden om een roze ster te dragen?
Dan kan de politie snel bepalen wie ze het eerst moeten helpen.
————————————————————
Zie NOS-berichten.

11 REACTIES

 1. Zeg je gewoon als ze je fiets gestolen hebben, en ze hebben geen tijd of zin voor een aangift, “Maar ik ben homo, hoor!”.
  Moet je kijken wat ze vliegen 🙂

 2. Was het niet een roze driehoek? Dit idiote beleid impliceert ook dat geweld tegen andere mensen wel OK is.

  Of het land wordt nou betuurd wordt door links of rechts, het blijft dezelfde kliek dwazen en fascisten. Kijk ook naar de plannetjes van fanatici als Adolf Teeven, die het liefst iedereen preventief in de gevangenis zou opsluiten. Ik denk dat dit beleid een “self fulfilling prophecy” is. Door mensen bij voorbaat als boeven te behandelen, gaan zij zich als boeven gedragen.

  Misschien wordt het tijd eens politiek asiel aan te vragen in Belgie. Het land draait vrolijk door zonder regering, en nog even niets doen en de Waalse parasieten maken zich los van het leuke deel van Belgie. Zouden zij dat echt durven?

 3. Volgens Art 1. Grondwet mag er niet worden gediscrimineerd, maar het gebeurt wel, want u en ik kunnen geen staatshoofd worden in dit land. Dus sinds mensenheugnis kan ook een homo GEEN koning(in) worden van dit land. Laten we Art. 1 dus maar beter afschaffen. Persoonlijk zou ik dan gaarne in aanmerking voor discriminatie komen wat betreft het betalen van belastingen.
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2011/03/15/schaf-artikel-1-grondwet-maar-af/
  En er zijn vast nog wel andere zaken waar ik op gediscrimineerd wil worden.

 4. Buiten het feit dat deze maatregel tegen de grondwet is,
  zou de overheid voordat zulke discriminerende maatregelen genomen worden ook eerst iedere homosexueel persoonlijk moeten vragen of ze wel gediscrimineerd willen worden.
  De meeste homosexuelen hebben hun buik wel vol van discriminatie, nu worden ze notabene ongevraagd door de overheid in een hoekje geplaatst.

 5. @Liberaal [6]:

  “Wat voor straf krijgt je als homosexueel als je een lesbische vrouw slaat, als homosexueel zijnde?”

  Hangt ervan af hoe zwaar de voorwerpen zijn die in je handtasje zitten.

 6. Deze mensen zijn natuurlijk ook anders, totaal anders, maar dan andersom en eigenlijk ook weer niet. Maar als je dit wereldkundig maakt dan zijn de rapen wel of niet gaar?? En is men wel of weer niet anders?? Homo’s zijn gewoon moeilijke mensen, hun attitude maakt het probleem en er schijnt nog iets te zijn…..Maar daar mogen we niet over praten….

  http://noorderlicht.vpro.nl/artikelen/39719630/

 7. Waar het Vinexprobleem niet toe kan leiden. Omdat de overheid zich geroepen zag een Nederlands ‘Novosibirsk’ uit de klei te trekken, gaan ze nu in plaats van op hun schreden terug te keren, de uitwassen met reparatiewetjes aanpakken.

 8. @Liberaal [6]:

  De overheid is de weg kwijt.

  John Galliano is een Joodse homo

  De Parijse mode-ontwerper John Galliano die onlangs beschuldigd werd van antisemitische uitlatingen schijnt van Joodse afstamming te zijn. Galliano woonde tot voor kort samen met zijn vriend in Parijs en claimt zelf Joodse voorouders te hebben. Galliano is trots op zijn Joodse afstamming.

  Enige tijd geleden zat Galliano zwaar bezopen in een Parijse bar en ergerde zich aan een vrouw omdat hij vond dat ze te luid sprak, en Galliano sprak haar daarop aan. Daar bleef het niet bij. Bedwelmd door de alcohol deed deze Joodse homoseksueel uitspraken als: ‘ik hou van Hitler’ en ‘smerige Jood’. Ook schijnt er een woordenwisseling geweest te zijn over een handtas. De personen tegen wie hij sprak filmden dit met hun mobiele telefoon en plaatsten de beelden op Youtube.

  Dior, de werkgever van Galliano vond zijn gedrag onacceptabel en ontbond het contract met hem. Galliano werd aangeklaagd wegens het doen van antisemitische uitlatingen en wacht mogelijk zes maanden cel. Galliano zit momenteel in een Amerikaanse afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te komen.

  De uitlatingen van Galliano zijn niet netjes maar de reacties op zijn dronkenmanstaal zijn buitenproportioneel. Is het racistisch of discriminerend als een neger een ander voor ‘smerige neger’ uitmaakt, of ‘ik hou van Mugabe’ zegt? Zeker als die persoon zwaar bezopen in een bar zit zou ik er geen aandacht aan schenken. Dior en de overheid denken daar anders over, bekenden van Galliano nemen het regelmatig voor hem op. Over enige tijd zal Galliano zich voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn dronkenmanstaal.

  Bron: http://nicodegeit.wordpress.com/2011/03/28/john-galliano-is-een-joodse-homo/

 9. De overheid heeft als regeltje dat je als je van het KKK-geloof bent bruine mensen mag weigeren te trouwen, ben je van het Nazi-geloof dan mag je Joden weigeren te trouwen.

  O nee, maar hetzelfde geldt wel voor homo’s weigeren te trouwen!

  Om deze discriminatie te verhullen komen ze met een onzincampagne. Zogenaamd als goedmakertje. De weigerambtenaren-kwestie mag blijven bestaan omdat men de stemmen van de SGP’ers mogelijk nog nodig heeft in financiële zaken.
  Mensenrechten ruil je niet uit, punt.

  Persoonlijk ben ik tegen het instituut huwelijk. Ja zo’n instituut mag bestaan – – mensen doen en regelen maar wat ze niet laten kunnen – maar de overheid houdt zich er verre van: die schrapt alle huwelijkswetgeving uit haar wetboeken.

Comments are closed.