We onthullen het pistool in de kamer..

[HTML1]

 

freedomainradio.com * The largest and most popular philosophical conversation in the world.

13 REACTIES

 1. @henk [1]:

  Statushouders krijgen voorrang op woningen die feitelijk bedoelt zijn voor degene die bovenaan de wachtlijst staan. Gemeenten krijgen boetes als niet wordt voldaan aan de eis van het ministerie om een bepaald aantal statushouders te plaatsen.

  http://www.vrominspectie.nl/onderwerpen/wonen/statushouders-en-gepardonneerden/

  Ik heb ook vaak de neiging om te vertrekken, maar om zomaar ergens naar toe te verhuizen lijkt me een beetje te gewaagd. Een doel stellen en uitpluizen welk land het meest geschikt is lijkt me een vereiste.

  Hub Jongen [4] reageerde op deze reactie.

 2. @henk [1]: Begrijp me goed: die slachtpartij in het winkelcentrum afgelopen zaterdag is weerzinwekkend en hemelschreiend.

  Maar weet je wat ik niet begrijp? Dat overheidsvertegenwoordigers krokodillentranen durven staan te janken voor monsters die zij zelf hebben gecreeerd! Dag in en dag uit, in progressief tempo versnellend.

  Ze zien het niet, ze snappen het niet, ze willen het niet begrijpen, maar daarvoor zijn het juist politici.

  Doof, blind, en vooral dom, erg dom. Eigenlijk gewoon zielig, ware het niet dat de burger het kind van de reking werd, is, en blijft.

  Zé [5] reageerde op deze reactie.
  pcrs [6] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [2]:

  “Een doel stellen en uitpluizen welk land het meest geschikt is lijkt me een vereiste.”.

  Uiteraard!

  Is het een idee als jij begint met een aantal eisen waaraan het doelland moet voldoen (voor jou??) eenvoudig op te schrijven.

  Leg dat voor in een artikel en vraag commentaar. Daardoor zou een meer algemene en juistere lijst kunnen ontstaan, waartegen dan een aantal doellanden afgemeten kunnen worden.

  Misschien kan een dergelijke exercitie meer mensen helpen.

  IIS [13] reageerde op deze reactie.

 4. @Sander [3]: Diezelfde overheid doet mee aan moord in o.a. Afghanistan en Libïe, daar is tristan niets bij………..

  Zé.

 5. @Sander [3]: dom zijn ze niet. Je moet toegeven dat iemand die meer dan de helft van je salaris afpakt, zonder dat je er iets aan kunt doen niet dom is.
  Ze doen zich altijd dom voor om je van de conclusie weg te houden dat ze slecht zijn. Het lijkt ook dom als je er van uitgaat dat hun doelstelling is jou op 1 of andere manier te helpen. Dan denk je:hun daden stemmen niet overeen met hun hulpvaardige woorden. => ze zijn dom.
  Maar dom is niet het woord dat daar bij hoort. Ze zijn eigenlijk heel slim. Zolang je ze dom blijft vinden, blijf je proberen het aan ze uit te leggen. Dat is de bedoeling. Precies zoals trollen ook werken. Steeds dezelfde dingen blijven vragen, totdat je afgemat en geirriteerd op de bank zakt. Die irritatie zorgt weer dat je zelf niet goed na kunt denken.
  Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer bewondering ik heb hoe ontzettend knap het in elkaar zit.

  Sander [7] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [10] reageerde op deze reactie.

 6. @pcrs [6]: Ik heb daar ook vaak lang over nagedacht. Is het domheid, of is het sluwheid? Indien het sluwheid is dan betreft het letterlijk een satanische sluwheid.

  En dat is mijn probleem: ik geef ze namelijk (nog) niet zoveel credits dat ze over een satanische sluwheid zouden beschikken. Dan waren ze immers weer geen politicus geworden omdat satanische sluwheid elders ingezet meer en (nog) sneller persoonlijk gewin zou betekenen.

  Anyhow, gelukkig wordt Satan op het einde altijd verslagen. Toch?!

  Zé [8] reageerde op deze reactie.

 7. satan, speelt die niet voor ac milan tegenwoordig ?

  Heb me trouwens altijd afgevraagt hoe in een katholiek land als Italie de grootste club als symbool een duivel kan hebben ..

 8. @pcrs [6]:
  “” Hoe langer ik er over nadenk, hoe meer bewondering ik heb hoe ontzettend knap het in elkaar zit.”

  Daar is dan ook vele generaties aan gewerkt. Kerk en staat (Atilla en de Witchdokter) hebben voor macht en mentaliteit gezorgd die politici in staat stellen de makke kudde uit te melken. Zonder dat ze daarbij zelf gevaar lopen.

  Er is nog enorm veel werk te doen voor de weinigen die dat doorzien.

 9. @Hub Jongen [4]:

  Punt 1.

  Een land dat het uiteindelijk zou moeten worden is een land waar de gevestigde orde, de leiders van deze wereld geen poot aan de grond krijgen. Maar is zo’n land nog ergens te vinden? Zodra er iets gebeurt in de wereld waardoor men een legitieme reden heeft om mensen bijvoorbeeld te chippen, dan zal blijken dat men voor niets is verhuist. Dit is punt 1, een zeer belangrijk punt. Vooruitzien is regeren en voor men verhuist zal men zich moeten afvragen welk land voldoende lef heeft en krachtig genoeg is om zijn soevereiniteit te bewaren en alle andere mogendheden met hun druk of sancties kan weerstaan. Men zal globaal landen dwingen om uiteindelijk door de knieën te gaan, goedschiks dan wel kwaadschiks.

  Verder dan punt 1 ga ik niet, omdat het op dit moment totaal onduidelijk is welke kant de wereld opgaat.

  Ik denk dat het zover komt dat men moet kiezen tussen twee kwaden; of je geeft je over aan de macht of je ondergaat armoe en bittere kwelling, want dat zal gebeuren als men zich niet wil overgeven aan de gevestigde orde, NWO. Eerst leek NWO nog ver weg en een theorie van mensen die te veel beren zien op hun weg, maar we kunnen de contouren van een NWO, een andere wereldmacht, al duidelijk zien aftekenen.

  Verhuis naar een groot land, met veel natuur, probeer als eenling te overleven van wat de natuur je biedt, keer je af van de zogenaamde westerse beschaving. Welk land je ook zult kiezen, overal zal de controle en het stuurmechanisme van de macht aanwezig zijn. Vluchten kan niet meer.
  IIS [12] reageerde op deze reactie.

 10. @IIS [11]:

  Alleen en in de grote, vrije natuur maak je misschien nog een kans……Siberië? Toendra’s en steppen van Azie?

Comments are closed.